gost 343533
Elita
- Poruka
- 17.529
Nedavno se jednoj osobi iz mog okruzenja desio jedan sluchaj sa Telekomom,
i zelela bi sve da upozorim, kako bi mogli na vreme da se zastitite:
Osoba je imala preko 1000 din. kredite na 064 kartici,
i odjednom je primetila da joj je preko noci skinuta veca suma novca,iako nije koristila usluge.
Sledeceg jutra je odmah otisla u Telekomovu filijalu da se zali,
i tu su joj rekli da je moguce da se telefon preko noci sam prikljucio na internet - "posto je to cesto sluchaj sa Android telefonima" ,
i da moze da napise zalbu, koju ce oni razmotriti i jos jednom proveriti.
Odogovor na zalbu nije dobila, vec je ponovo isla da pita sta je sa tim sluchajem,
i rekli su da se zaista to desilo - telefon je preko noci bio na internetu ,i potrosio 655 din. kredita.
Osoba mi je rekla da se to vec jednom ranije desilo, samo nije bila tako sigurna,pa nije isla da se zali ....
ali sada po drugi put joj je bilo jasno da nesto tu nije u redu.
Ako imate Telekom broj,nemojte uplacivati vece cifre na racun,
bolje 200 po 200 din,
da vam se ne bi desio isti sluchaj...
i zelela bi sve da upozorim, kako bi mogli na vreme da se zastitite:
Osoba je imala preko 1000 din. kredite na 064 kartici,
i odjednom je primetila da joj je preko noci skinuta veca suma novca,iako nije koristila usluge.
Sledeceg jutra je odmah otisla u Telekomovu filijalu da se zali,
i tu su joj rekli da je moguce da se telefon preko noci sam prikljucio na internet - "posto je to cesto sluchaj sa Android telefonima" ,
i da moze da napise zalbu, koju ce oni razmotriti i jos jednom proveriti.
Odogovor na zalbu nije dobila, vec je ponovo isla da pita sta je sa tim sluchajem,
i rekli su da se zaista to desilo - telefon je preko noci bio na internetu ,i potrosio 655 din. kredita.
Osoba mi je rekla da se to vec jednom ranije desilo, samo nije bila tako sigurna,pa nije isla da se zali ....
ali sada po drugi put joj je bilo jasno da nesto tu nije u redu.
Ako imate Telekom broj,nemojte uplacivati vece cifre na racun,
bolje 200 po 200 din,
da vam se ne bi desio isti sluchaj...