Упозорење из Москве: Британци спремају освету Русији на Балкану, прва на удару МИ-6 српска БИА!

На Косову је Србима баш супер, захваљујући мудрој политици председника Вучића...
Correcto. Srbi ostaju na Kosovu jer dobijaju welfare nigga money od Serbian republic. Ne plaćaju račune za struju jer ne priznaju šiptarsku državu - to im plaća EULEX. Zato im je i super tamo. Imam žive primere.

Све си у праву, горе је у ЦГ него на Косову...

На Косову је Србима баш супер, захваљујући мудрој политици председника Вучића...

Благо Вучићу кад има тебе да га разумеш. вас двојица не можете да не победите.

Не требају вам ни Руси, сами ћете...
Ja sam pomislio da si ti ozbiljniji sagovornik
Pogresih, ti si nivo ove rvatije po KRIZARICI
sta drugo ocekivati od montenegrina, prerusenog u srbina

Ja sam pomislio da si ti ozbiljniji sagovornik
Pogresih, ti si nivo ove rvatije po KRIZARICI
sta drugo ocekivati od montenegrina, prerusenog u srbina

С тобом да разговарам озбиљно?

Ај не зајебавај...

Него да се вратимо на почетак. Вучић и ти ћете направити велику Србију баш као што сте је направили и до сада.

Значи, никада.

И...ту вам ни Руси не могу помоћи.

Јадовима помоћи нема.

Correcto. Srbi ostaju na Kosovu jer dobijaju welfare nigga money od Serbian republic. Ne plaćaju račune za struju jer ne priznaju šiptarsku državu - to im plaća EULEX. Zato im je i super tamo. Imam žive primere.

Е, а сад пази ово...

До 2013. Срби једнако нису плаћали струју, као што ти кажеш, ни данас.

Шиптар није смео на Север. Чим крочи на Север, добије метак међу очи.

Српско судство је било на северу, полицајци Срби, српске банке, српски ПТТ, српски центри за социјални рад, српске Газиводе...

Сад, знамо како је...после 12 година патриотске политике.

Шта мислиш, до кад ће Срби да не плаћају струју? :per:

Е, а сад пази ово...

До 2013. Срби једнако нису плаћали струју, као што ти кажеш, ни данас.

Шиптар није смео на Север. Чим крочи на Север, добије метак међу очи.

Српско судство је било на северу, полицајци Срби, српске банке, српски ПТТ, српски центри за социјални рад, српске Газиводе...

Сад, знамо како је...после 12 година патриотске политике.

Шта мислиш, до кад ће Срби да не плаћају струју? :per:
Nadam se da će uskoro da im je isključe da ne botuju za Vučića

Ja sam cuo pricu da kad po EU budu ukidali placanje struje, da ce Srbija i dalje da zadrzi kao patriotski cin da se ovde placa struja.....a stvarno vrlo moguc je taj scenario....i kad po EU budu ukidali , ovde zbog patriotizma nece ukinuti placanje struje...

Da, na X je Rusija u Kijevu, Tramp samo što nam ne vrati Kosovo, NATO se raspo, Njemačka propala, Gordi Albion potonuo.
Teksas se otcepio, u francuskoj ulične borbe, britanija uvela šerijatski zakon a japan potonuo

Упозорење из Москве: Британци спремају освету Русији на Балкану, прва на удару МИ-6 српска БИА!​

Rusili su Vulina gamad engleska sad zele da zavrse posao i preuzmu vlast u BIA

Pa BIA je LEGLO Mi6-a i CIA-e !!!

Kraj sedista na Banjici im jos od drveca pise TITO !!!

Tihi ti si Mi6 i to onaj nesvesni ako ovakve podvale upijas...

...

О обавештености Руса, слушајући идиота Вулина, а Србија шаље муницију Укрима да убијају Русе.
Ma Vulin odrukao Vučlera kod FSB za tu municiju, eto kako saznali. Posle, kao fol, EU zahtevala da Vulin ne bude u Macutovu vladu, a u stvari sam ga Alexander the Great otkačio. Al ne daju se Rusi i poručili "Ako oćeš da oćutimo na tvoje laganje da će Srbija da dobija gas po povoljnoj ceni, Vulin ima da bude nadzorni organ u Srbijagas".

Back