Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 180.023
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tajni agent, trenutno angažovana na zadatku sedenja u šatoru u Ćacilendu.Ova vesna veizovic je neki tajni agent ??
ili opet prenosis komicne vesti sa interneta ?
znaci na zadatku jeTajni agent, trenutno angažovana na zadatku sedenja u šatoru u Ćacilendu.
da znas na kom spratu ima mi6 svoju kancelariju u bia ne bi se ovako prosuo kao najveci debil.Упозорење из Москве: Британци спремају освету Русији на Балкану, прва на удару МИ-6 српска БИА!
Rusili su Vulina gamad engleska sad zele da zavrse posao i preuzmu vlast u BIA
A nas iz CIJE ne pominjesda znas na kom spratu ima mi6 svoju kancelariju u bia ne bi se ovako prosuo kao najveci debil.
i ne samo oni veci i predstavnici mosada, fsb..a da o francuzima i nemcima ne pricam.
cuo da je hedonista a njemu je vec pun q gazenja grozdjaTihi, obožavalac Aleksandra Vulina.
Krindž.
veruj da njih ima najmanje...posto iz usa ambasade se tacno zna koji atase je zaduzen za komunikaciju sa centralom u lengliju...atase koji nije nikad do sad a pratim, nikada javno nije obelezen, kompromitivan, slikan ili pomenut negde.A nas iz CIJE ne pominjes
nije to lepo....
da znas na kom spratu ima mi6 svoju kancelariju u bia ne bi se ovako prosuo kao najveci debil.
i ne samo oni veci i predstavnici mosada, fsb..a da o francuzima i nemcima ne pricam.
interesantne podatke znas...veruj da njih ima najmanje...posto iz usa ambasade se tacno zna koji atase je zaduzen za komunikaciju sa centralom u lengliju...
Ne nego ona jadnica koju si objavioradis za MI6 pa znas?
mojk...znam zato sto moram, a i to mi bio posao da manje vise dosta toga znam.radis za MI6 pa znas?
idi na onaj sektor koji je zaduzen da potpisuje i pusta naloge za isplatu iznad 100.000 zelenih.interesantne podatke znas...
uneo sam te u sistem , sad si i ti sa drugom @Тихи ces biti iskomuniciran u lengliju
Упозорење из Москве: Британци спремају освету Русији на Балкану, прва на удару МИ-6 српска БИА!
ROKAJ SNIMAJ kako smradikali prde u čabar!Упозорење из Москве: Британци спремају освету Русији на Балкану, прва на удару МИ-6 српска БИА!
Oткако је као извор за покретање дозвољен твит разних сподоба, Тихијеве теме пале су у бездан.Упозорење из Москве: Британци спремају освету Русији на Балкану, прва на удару МИ-6 српска БИА!
И Тихи промовишеTesko onome koga Vucic hrani i Rus brani.
Twiter verzija Tiksija.Ova vesna veizovic je neki tajni agent ??
ili opet prenosis komicne vesti sa interneta ?
a sta ce jadan, moraИ Тихи промовише
Kako se da primjetiti u komentarima Tihi, ovdje bi neki Englezima širom otvorili vrata samo da apse njima politički nepodobne.Упозорење из Москве: Британци спремају освету Русији на Балкану, прва на удару МИ-6 српска БИА!