Upozorenje - budite oprezne

Ja sam se večeras vraćala sama pustim ulicama,i mogu vam reći da mi je ova tema nešto bila na umu...brr...sve se osjećah nekako nelagodno...I još po nesreći uđoh u lift sa nepoznatom osobom,a ne pamtim kad nekog sretoh u liftu...:)

Srećom bio je normalan...:D

Софија је тако налетела на младића који дели визит-карте. Ако га се сетите -сетите, ако не, од 30 хиљада јавиће је барем 5?

Кинеза нема код мене у крају уопште, они станују на НБГ и у Панчеву.
Не сметају ми, мада је био гадан онај што је у Кнезу махао катанон и викао Хасан сецкати..

Софија је тако налетела на младића који дели визит-карте. Ако га се сетите -сетите, ако не, од 30 хиљада јавиће је барем 5?

Кинеза нема код мене у крају уопште, они станују на НБГ и у Панчеву.
Не сметају ми, мада је био гадан онај што је у Кнезу махао катанон и викао Хасан сецкати..

:eek:
u kom to kraju nema Kineza? prosto mi je neverovatno :lol:

:eek:
u kom to kraju nema Kineza? prosto mi je neverovatno :lol:
Јбму матер, ако има има нека радња кинеска на Зелењаку, то би била најближа..а ни то нешто не знам. Има Жика Пластика у Ломиној, у Каменичкој мора да има или у Карађорђевој неко Кинешче? НЕсам сигуран.
Не живе они около мене, то сигруно знам.

Ма има их и у центру, него су мали, усамљени, па се не виде.
Свуда је роба кинеска и брејнд нејм шију Кинези. Па они су најбољи кројачи на свету, што их ми доживљавамо само кроз смрд-радње за 1евро, то је већ друга ствар. Сиротиња негде мора да ради, не може да се гузи по својој комунистичкој држави и ради по 19 сати дневно, штрајковали ове недеље. Могао сам једном да запалим кућу услед коришћења кинеског продужног кабла, запалио се..

Ма има их и у центру, него су мали, усамљени, па се не виде.
Свуда је роба кинеска и брејнд нејм шију Кинези. Па они су најбољи кројачи на свету, што их ми доживљавамо само кроз смрд-радње за 1евро, то је већ друга ствар. Сиротиња негде мора да ради, не може да се гузи по својој комунистичкој држави и ради по 19 сати дневно, штрајковали ове недеље. Могао сам једном да запалим кућу услед коришћења кинеског продужног кабла, запалио се..

ima i kvalitetnih kineskih stvari, ne rade oni samo krš, ali treba do toga i doći

Ta priča o krimezima (krimi-kinezi, prim. aut.), osim što je krajnje slabo verovatna, prilično smrducka na šovinizam. Dok nije bilo Kineza, decu su plašili sa ''ako ne budeš dobar zvaću ciganku da te odnese'', a sad imamo nove dežurne krivce.

ja ne ču da neko plaši decu Kinezima :lol:
ako ne budeš dobar, odvešće te Kinezi :hahaha:

mada, ima ona - ako ne budeš učio, radićeš kod Kineza :D

Ахаха, е тако ћу одсад да претим деци.

Ја знам једну јапанско-срп. породицу. Пребише им наши мусавци децу у паркићу јер су мислили да су Кинези, а жена се жали да јој се дешавало да јој ћелавци добаце нешто увредљиво мислећи да је Кинескиња... То по принципу Јапанци, марш у Кину? Будалетине..

Back