Upoznavanje

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Kada upoznajete familiju i prijatelje voljene osobe, i kada mislite da vasa voljena osoba treba da upozna vasu porodicu, prijatelje i sl?
Da li svaku osobu upoznajete sa familijom ili prijateljima, ili cekate da to bude nesto kao sigurnije, ozbiljnije pa onda?

Kada upoznajete familiju i prijatelje voljene osobe, i kada mislite da vasa voljena osoba treba da upozna vasu porodicu, prijatelje i sl?
Da li svaku osobu upoznajete sa familijom ili prijateljima, ili cekate da to bude nesto kao sigurnije, ozbiljnije pa onda?

Ovo gledam da izbegnem ne zato sto necu da se udajem ili me je zbog neceg sramota ili sta vec koju glupost vec zamislite,vec sam imala par "upoznavanja" u porodici koja sam morala da gledam i taj "obred" mi se tako smucilo da to nije normalno za 10 zivota mi se smucio,svo to ulizivanje i prenemaganje i forsiranje ne znam cega zbog zadovoljenja zivotinjskih nagona i produzenja vrste :evil: :roll: Ja partnera sa mojima nisam upoznala zvanicno,jedna osoba iz moje porodice ga je videla,onako bzvz na kafi opusteno kao da se znaju godinama,i to je dosta po meni,dok sam ja njegove upoznala silom prilika zato sto nismo iz istog grada pa boravim neko vreme kod njega (u samo njegovoj kuci bez familije da sam je) pa jbg mora se,ali su ta upoznavanja isto bila neisforsirana i totalno opustena,kad kazem totalno opustena mislim na bas opusteno tipa kao kad vam komsija na kafu dodje i posedite.Znaci nema prenemaganja i ulizivanja i svega nabrojenog.E da i majke su nam se upoznale preko skajpa sasvim slucajno i neplanirano,i opusteno nevezano da li cu ja biti sa njime do kraja zivota ili sta li ce tu na kraju ispasti a i to me zabole ku*ac.Volim ga jednostavno i ne mogu to da mu uradim,to nije ljubav to je mucenje.

Pa sa familijom se ne upoznaje bilo ko, a i kada dodje do toga to je vise nesto sto po pravilu treba ispostovati iz kurtoaznih razloga.
Ako mene pitas to su pravo smorne situacije ali, ne mozes nekoga voleti i biti u ozbiljnoj vezi a da ga potpuno izopstis iz bilo koje sfere svog zivota.

Jao ja bih to izbegavao sto je moguce duze. Familija, mesanje neminovno ma koliko kulturica bili. Pa ti njena keva nabaci decicu "kroz spontanu salu" i sl..Samo moze da uprska stvari. I plus, bez obzria na sve, ipak si opterecen nekakvom obavezom da sa njom gradis vezu koja mozda ne bi isla tim putem. Bez obzira na ponasanje. Osim te shvataju jednostavno kao njenoj prijatelja, ali to je retko zar ne?

- - - - - - - - - -

I mislim da bi pametnije bilo tako upoznavati devojku ili decka sa porodicom. Hej ovo je moj prijatelj.

To što ja ljude koje sam volela, nisam doživljavala kao "svako(ga)" , dovoljno govori, šta sam o njima mislila, jer su upoznali moj dom. Moju porodicu. I moje najbliže. Mene upoznali s svojom, nisu. Čim sam to uradila, znači da je za mene, kao mene, bilo ozbiljno. I takvim mi se činilo.

Opekoh se, i više neću to raditi.

:bye:

ja ni jednu još nisam upoznavao, meni je to bezveze. Ajde ako imaš sestru ili brata pa se situacija namesti, mislim normalno je da provodiš vreme sa njima...
ako rešim sa nekim da živim, tek onda sledi upoznavanje

one neke zvanične ceremonije
tipa svečani ručak u toliko i toliko sati
pa sad kao upoznajmo se i budimo pristojni, uglađeni..
to prezirem

ako do upoznavanja dođe
normalno, spontano,
ne vidim problem..

ja sam samo jednom upoznao od devojke roditelje.cale joj je bio u gradu kad i mi pa je ona dosla na ideju da odemo na pice i to posle 10 dana zabavljanja...nije mi bas bilo prijatno al dobro.a to tek ruckovi i ceremonije...ma daj nije ovo1801

one neke zvanične ceremonije
tipa svečani ručak u toliko i toliko sati
pa sad kao upoznajmo se i budimo pristojni, uglađeni..
to prezirem

ako do upoznavanja dođe
normalno, spontano,
ne vidim problem..
Ali ne mozes zamisliti koliko mi se zgadilo sve to.....Niko odavde to ne moze da zamisli.....

kad se zadesi pogodan momenat, bez nekih drama i svecanih doceka :lol: trudim se da rodbinu sto manje izvestavam o tome sta se i kako desava u mojoj vezi, missim, kad bude neophodno da saznaju nesto, vec ce im biti saopsteno...i samo uska familija, ostali mozda nekad negde...

normalno normalno to mi je prvo na pameti
zenskinu kevu da zovem mama moja keva da izgrli I izljubi zensku I zove je cerkom koju nikad nije imala da zenskin cale I ja provodimo zajedno vreme u hobijima
raj

Back