Upoznavanje

pa šta bi uradili...šta bi mogli da uradimo...šta ti možeš da uradiš...
šta ćeš...da stavljaš protezu, da umetneš druge među te iskrivljene zube...? ne možeš ništa...
vidim imaš veliki kompleks zbog toga...
jednostavno budi prirodan i nadaj se da će u tebi pronaći nešto što će joj se dopasti toliko da joj zubi neće smetati...uostalom, kad se već toliko dopisujete, verovatno postoji nešto što joj se dopalo kod tebe, da joj se nije dopalo sigurno bi prekinula kontakt...
za početak plasiraj joj istinu na mala vrata da i nisi neki lepotan...čisto da pripremiš teren, da se devojka ne šokira i da tebe ne ubije u pojam njena faca kad te vidi...i naravno taj mali nedostatak (da, mali) kompenzuj na drugi način...dobrim odevanjem, rečitošću, stilom uopšte...što reče moj prijatelj georgejune samo dobra žvaka i nema problema...

Odličan savet, DL!

Ovo je tvoj najbolji post koji sam ikada pročitala! :ok:

Imam jako veliki problem.Treba da se upoznam sa curom ali nikako da to ucinim.Dopisivali smo se msn-om i ugovorili sastanak,lepo se oblacim,normalan,kulturan ... ali imam ruzne zube :( Tako mi je od rodjenja i zubar mi je rekao da moram da uradim dosta toga u vezi zuba a tu mi trebaju dosta para.Blam me je ako me odbije.Razmisljao sam dali da se upoznam i da joj kazem iskreno ili da jednostavno zaboravim na nju :dash:

Slušaj ti mene, Vako, da ja tebi lepo kazem...Ako ode zbog toga i napusti, takva ti i ne treba. Neko ko istinski voli ono šta ti jesi, dušom , umom i srcem, ta će voleti sve na tebi, shvatas. Zubici su nesto što moze da se popravi, ispravi, lepo sredi. Ali, kada neko ima crnu dušu, i u ♥ pokvaren je, tada ništa ne vredi andjeoski osmeh kada je duša djavolska, o tome se radi. Ako je neko zaista kvalitena karakterom, ostace uz tebe, urkos svemu. NIko nije savrsen, to zapamti. Veruj mi, niko nije idealan, pa ni ona. Svi imamo mane i vrline. Takvi smo kakvi smo. A ako de zbog tebe, samo zbog eto tih malo neobičnih zubića, veruj mi, nije vredna tebe. Jer danas sutra bi otišla ako ne zbog toga, onda zbog nečega desetog. A, ko te voli, ta ce ostati uz tebe, šta god da se desi. Znace, da smo svi nesavrseni, ali da nas necija posebna ljubav cini savrsenima. Ako te odbije, učinice ti samo uslugu zivotnu, jer ti ne trebaju onda takve, koje ce na prvi znak problema ili necega drugacijeg , da uhvati tutanj i maglu. Sve joj reci iskreni, predoci kako jeste. Nemoj nikada da lazes druge ljude ni zasta. A ko ostane, na to sve, ona je prava. A ko uhvati smugenzi na prvi problem, ta je neko površna i neko koja nije vredna tebe kao osobe. Svako dobro i srecno. ♥

ljudi, lik je rekao da će da javi ako se smuvaju.... jasno je da ga je ispalila iako je on ispoljio veliko strpljenje.......... zavlačila ga preko neta, potrošio sate i dane da je privoli na susret.... kakvo uzaludno rasipanje energije na neku princezicu...
ja na chatu posle hi, imam samo još one line - tits or gtfo

ljudi, lik je rekao da će da javi ako se smuvaju.... jasno je da ga je ispalila iako je on ispoljio veliko strpljenje.......... zavlačila ga preko neta, potrošio sate i dane da je privoli na susret.... kakvo uzaludno rasipanje energije na neku princezicu...
ja na chatu posle hi, imam samo još one line - tits or gtfo
Ma, ne, oni su se smuvali i sad im puca prsluk za nas , izveštaj i forum...Krckaju svoju sreću :)

Imam jako veliki problem.Treba da se upoznam sa curom ali nikako da to ucinim.Dopisivali smo se msn-om i ugovorili sastanak,lepo se oblacim,normalan,kulturan ... ali imam ruzne zube :( Tako mi je od rodjenja i zubar mi je rekao da moram da uradim dosta toga u vezi zuba a tu mi trebaju dosta para.Blam me je ako me odbije.Razmisljao sam dali da se upoznam i da joj kazem iskreno ili da jednostavno zaboravim na nju :dash:

Upoznaj se sa njom, ne budi kukavica.
Istovremeno, ali iskljucivo zbog sebe, resi problem koji imas.

Pa neces valjda sad zbog devojke sa MSN-a da trazis instant resenja za taj tvoj problem. Uvek gledaj da istaknes tvoje dobre strane, vodi racuna o higijenu, budi sredjen, trudi se da budes duhovit.

Uostalom, uvek joj mozes nametnuti temu o vaznosti fizickog izgleda, cisto da vidis koliko je to njoj bitno, i kako razmislja. Kad budes imao njen feedback, onda mozes da dalje nastavis komunikaciju u skladu sa tim.

Mada, ako vec toliko dugo komunicirate, tesko da ovo sto si naveo moze biti prepreka.

zabooravi, ako mozes

:D

salim se. i, kako je bilo?

mani se upoznavanja tih sa interneta, da nešto valjaju našle bi u rl

Back