Upoznavanje

Zoran994

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
302
Imam jako veliki problem.Treba da se upoznam sa curom ali nikako da to ucinim.Dopisivali smo se msn-om i ugovorili sastanak,lepo se oblacim,normalan,kulturan ... ali imam ruzne zube :( Tako mi je od rodjenja i zubar mi je rekao da moram da uradim dosta toga u vezi zuba a tu mi trebaju dosta para.Blam me je ako me odbije.Razmisljao sam dali da se upoznam i da joj kazem iskreno ili da jednostavno zaboravim na nju :dash:

Reci joj lepo iskreno kako stoje stvari, pa šta bude. Pa nećeš valjda ceo život izbegavati upoznavanje sa devojkama samo zato što imaš ružne zube. :( Imaju ljudi mnogo veće falinke, pa ih to opet ne sputava. Ako nemaš mogućnosti to da ispraviš, nauči da živiš sa tim.

Брате то је иста она прича када тип има мали ку*ац па као да л' да је*ем, па је*и брате чим имаш, неће он порасти од чекања.. Мсм пуцај из чега имаш.. И ако одбија та, жена на овом свету има и више него што ти треба, тако да опусти се максимално.. Виђао сам инвалиде са девојкама, опуштено..

Ne znam ... STA BI VI URADILI (ALI ISKRENO) ???????

pa šta bi uradili...šta bi mogli da uradimo...šta ti možeš da uradiš...
šta ćeš...da stavljaš protezu, da umetneš druge među te iskrivljene zube...? ne možeš ništa...
vidim imaš veliki kompleks zbog toga...
jednostavno budi prirodan i nadaj se da će u tebi pronaći nešto što će joj se dopasti toliko da joj zubi neće smetati...uostalom, kad se već toliko dopisujete, verovatno postoji nešto što joj se dopalo kod tebe, da joj se nije dopalo sigurno bi prekinula kontakt...
za početak plasiraj joj istinu na mala vrata da i nisi neki lepotan...čisto da pripremiš teren, da se devojka ne šokira i da tebe ne ubije u pojam njena faca kad te vidi...i naravno taj mali nedostatak (da, mali) kompenzuj na drugi način...dobrim odevanjem, rečitošću, stilom uopšte...što reče moj prijatelj georgejune samo dobra žvaka i nema problema...

Poslednja izmena:
verovatno će te odbiti, da li zbog zuba ili zbog iskompleksiranosti zbog njih ili nečeg trećeg, ostaje nepoznanica.
statistika je protiv tebe, mali broj sa neta ugovorenih dejtova ima povoljan ishod... jednostavno, mlađane devojke su jako probirljive kad je u pitanju davanje p.i.č.k.e... ona će osetiti tvoju nesigurnost i strahovanje i poželeće da budete drugari samo, ako i to... dakle, gotovo sam siguran da od toga nema ništa, ali ti nam javi šta je bilo....

svaka devojka potencijalnog momka skenira spolja i iznutra u prvih par desetina sekundi i čekira sledeće stvari:
Unutrašnje, mentalne:
1. da nije usamljenik
2. da ima samopouzdanja
3. da je zabavan

Spoljašnje, fizičke:
1. izgled
2. položaj u društvenom sistemu
3. materijalna dobra

Reci joj lepo iskreno kako stoje stvari, pa šta bude. Pa nećeš valjda ceo život izbegavati upoznavanje sa devojkama samo zato što imaš ružne zube. :( Imaju ljudi mnogo veće falinke, pa ih to opet ne sputava. Ako nemaš mogućnosti to da ispraviš, nauči da živiš sa tim.

Тако је. Девојци која је пристала да се сретне са њим на невиђено, зуби су периферни, нешто друго је ту привукло..
Значи, обавезно јој реци и можда убодеш и поен још један због искрености, ниси фолирант..
И да средиш те зубе у догледно време, зуб по зуб, навлаку по навлаку лол..

Upoznaj se bree...jos ako je zubarka..na konju si..
Naprotiv, ako je zubarka j*** je čvorka.

Vidi, Zoki, čim je vidiš odmah je skeniraj i nađi joj neku manu. Možda su to akne, možda je velik nos, klempave uši, tanke usne... I ako primetiš da obraća nezdravu pažnju na tvoje dentalne karakteristike ti uzvrati tako što ćeš da zuriš u njenu pajserčinu.

NE, nemoj joj govoriti preko msn o zubima, to će samo pokazati koliko tome pridaješ značaj, i ona će početi da te sažaljeva... to nije vredno pomena, znam ljude sa razmacima između svakog zuba i slobodno se smeju, briga ih......... možda ona uošte nije neka perfekscionistkinja...........
sam dejt je tvoja pobeda, opusti se i uživaj u njenom društvu, ako nešto dalje rezultira iz dejta super, ako ne, bar si sa nekom ribom bio u kafiću, dok mi ovde visimo sami na forumu.....

Imam jako veliki problem.Treba da se upoznam sa curom ali nikako da to ucinim.Dopisivali smo se msn-om i ugovorili sastanak,lepo se oblacim,normalan,kulturan ... ali imam ruzne zube :( Tako mi je od rodjenja i zubar mi je rekao da moram da uradim dosta toga u vezi zuba a tu mi trebaju dosta para.Blam me je ako me odbije.Razmisljao sam dali da se upoznam i da joj kazem iskreno ili da jednostavno zaboravim na nju :dash:
Zaboravi na nju i apliciraj za neki manastir.

Брате то је иста она прича када тип има мали ку*ац па као да л' да је*ем, па је*и брате чим имаш, неће он порасти од чекања.. Мсм пуцај из чега имаш.. И ако одбија та, жена на овом свету има и више него што ти треба, тако да опусти се максимално.. Виђао сам инвалиде са девојкама, опуштено..

Invalidi Vozdovac? :mrgreen:

Ni crni ni zeleno ... imam jako razdovjene zube,inace su mi beli za tvoju informaciju!

Iskreno, juce sam procitala tvoj problem cim si ga postavio, ali sam se bojala da necu imati dovoljno takta pri savetovanju. Ovom spoznajom je sve olaksano. Nekome je to simpaticno, kao npr. kotrljajuce "R", izrazene pegice, ili neka dr. lako uocljiva karakteristika... Nezdrav osmeh je problem, jer ukazuje na nehigijenu i nebrigu. Ti ovo mozes resiti iz estetskih razloga (mada je glupost dirati zdrave zube) zbog sebe, ali ti nikako ne sme predstavljati smetnju pri komunikaciji i upoznavanju. Nema ni razloga.

meni je simpaticno kad neko ima krive zube, tako da mozda je i nekom simpaticno kad imas razdvojene zube :)))) nije ti to neki razlog da strahujes :neutral:

cao macko, zelijo bi da se upoznamo :per:
Mike-Myers-Austin-Powers-1-.jpg

Back