Upoznavanje u gradu

ovde moram da se drzim jedne teme... :D
i ne mozes nikome da upadnes u rec!
ali me to ne sprecava da ipak uglavnom kenyam...pogotovo kad sam hiperproduktivna kao u poslednje vreme...
nego, koji je bio naslov teme? kenyanje u gradu? :D

da , Dis , promeni naslov u "kenjanje u gradu " ...ja se izvinjavam svim korisnicima foruma zbog upotrebe ovog nedovoljno definisanog pojma tj relativnog pojma.... ma svesna sam da se dosad govorilo da je kenjanje kad razvucesh neku soc-psih-filoz. diskusiju , al namerno sam rekla da je meni ono : volim ovo , volim ono ipak usranije .... ljudi su i ono shto misle o stvarima itd.....

@jastuk: Devojko, definitivno mi deluje da je problem u tebi. Ne znam zašto (u stvari znam, ali da ne petljamo), izgleda da deluješ nepodsticajno onima sa kojima se upoznaješ. Valjda postoje neki debatni klubovi za matorije od 19 godina, priključi im se, razvij svoje oratorske sposobnosti, ne mož' samo navesti temu i očekivati da ti je neko dubokomisleno razradi i zabavi te. A i što se ne bi drogirala kao i ostala deca?

Morate li svaku temu da začatujete?

@jastuk: oratorske sposobnosti ne znače neke velike razgovore, mislio sam na osobinu da se lako povede zanimljiv razgovor, u skladu sa interesovanjima i znanjem sagovornika. To se može i naučiti, ukoliko neko želi. Ili naprosto tražiš nekoe druge ljude, koji ti odgovaraju i kojima odgovaraš, pre svega što se tiče teme i načina kazivanja.

Postoji taj momenat, kad se nalazimo u nekom društvu gde se svi znamo, i gde su većina tema odavno istrošene, da naprosto krenemo da lupetamo da ne bi slušali tišinu. Dok ljudima sa strane to može delovati svakojako. A toga ima i ovde (viđu chata po temama).

Ili, pri upoznavanju sa nekim krećemo da besomučno vrtimo teme dok ne dođemo do neke koja odgovara učesnicima, da bi se u nju dublje upustili. Tu nastaje problem kako i kada prepoznati odgovarajuću. A uvek neke postoje. Barem o vremenskim uslovima. I kad već krene priča, nema tu mnogo istrčavanja, več svako daje po malo od sebe, ne poznajući sagovornike, a da bi izbegli eventualne neprijatne situacije.

Postoji taj momenat, kad se nalazimo u nekom društvu gde se svi znamo, i gde su većina tema odavno istrošene, da naprosto krenemo da "lupetamo" da ne bi slušali tišinu. Dok ljudima sa strane to može delovati svakojako. A toga ima i ovde (viđu chata po temama).

pa meni je ovo ok , zato shto se vazne nashe licnosti kriju u finesama - to cesto moze brzo da se provali - ne nisam ja mislila na neke ozbiljne diskusije , nego bash naprotiv na neka sasvim obicna razmishljanja ..... kad nameravash da priznash da nisi bio u pravu u vezi naslova ? i nemoj govoriti znam , kad ne znash ....

Tu nastaje problem kako i kada prepoznati odgovarajuću. A uvek neke postoje. Barem o vremenskim uslovima
ahahaha, sad me podseti na jednu sa faxa... ta ko o chemu ona o vremenskim prilikama... znachi kako je hladno, kako je toplo, joj kisha, joj sunce, jao pa kako da se obuchem...ama nishta drugo... i ja to pricham koleginici koja se nije pojavljivala na tim predavanjima, i ne veruje mi, kao daj, pa mora bar nekad neshto drugo da pomene... i ona dodje, i mi na pauzi, a ova oma, joj bre ovaj sneg... i ova se polomi od smeha, a onda i ja... a ova gleda, nije joj jasno, kao al ste bleskaste :lol:
eto smorih sad

Borg_Queen:
ahahaha, sad me podseti na jednu sa faxa... ta ko o chemu ona o vremenskim prilikama... znachi kako je hladno, kako je toplo, joj kisha, joj sunce, jao pa kako da se obuchem...ama nishta drugo... i ja to pricham koleginici koja se nije pojavljivala na tim predavanjima, i ne veruje mi, kao daj, pa mora bar nekad neshto drugo da pomene... i ona dodje, i mi na pauzi, a ova oma, joj bre ovaj sneg... i ova se polomi od smeha, a onda i ja... a ova gleda, nije joj jasno, kao al ste bleskaste :lol:
eto smorih sad

Dobro, ja sam imao ortaka koji je samo o fudbalu pričao. I taj Palibrk ( tako se prezivao, pa i sad mu je takvo prezime) nikako nije mogao da razgovara o drugim stvarima,a dobar dečko, pošten.. Ništa, ali ništa OSIM jbenog fudbala.. i šta da radi čovek sa njim..odemo na neku žurku, odvoju on neku cicu, i prolazim ja i čujem šta joj priča " Fudbal je moj život ", ali doslovno..
Ja sam oduvek voleo da se družim sa ljudima koji su zabavni, vesele naravi, al' jebga, šta da radiš sa onima koji su ok., a opet, nemaju baš preterana interesovanja, pa te smore, a dragi su...

Ne vidim logiku u tome.. Ljudi koji ne mogu da usklade kucanje na forumu i interaktivno druzenje sa nekim ocigledno imaju neki problem.. Jednostavan manjak samopouzdanja.. Volim da pisem,ali mislim da je mnogo lakse uzivo se sporazumeti sa nekim.. A to sto likovi ne uspevaju da se skontaju sa nekom devojcicom kad se sretnu,ili ne dao bog da joj pridju na nekom javnom mestu.. E pa to je sve zahvaljujuci skrivenim namerama.. Iskljucite njih iz price i sve ce vam biti lakse..

Nema veze tema sa prelaskom komunikacije forum na RL, ako sam dobro razumeo. Niti sa muvanjem. A i koje skrivene namere mogu tu da postoje? Uglavnom prednje, po koja zadnja i to je to. A teško da ćeš zbog njih krenuti da lupetaš o vremenu ili politici:

-Latinka, šta misliš o situaciji u Iraku?
-Me, ebi mi se za...
-I meni se ebe, nego nisam znao kako da pitam.

Back