Upoznavanje sa roditeljima

jeele:
moja majka nije nikad pokazivala niti govorila njeno misljenje o njemu 'sem onaj jedan put. nikad se nije nesto previse opustala oko njega...
moj tata ga zeza, ali umereno, nista da bi ga sad ovaj mrzeo i tako to...

ja jedino sto znam sa njegove strane je da njegova majka nije bas odusevljena zbog toga sto sam srpkinja, a njegova sestra me gotivi.
A on je koje nacionalnosti?

sve su majke takve u pocetku, sto se nacinalnosti tice! mene uglavno nisu gotivile jer nisam katolik, a i plus sto sam srpkinja (ne vole nas bas :) )ali kasnije sve to dodje na svoje! veruj mi cim te upoznaju, i vide da ti je stalo do njihovog sina, preci ce preko toga!

laura87:
Po meni upoznavanje sa matorcima i nije neka narocita frka,to je samo znak da se veza dobro razvija.Mene su mame koje sam upoznala uvek gotivile :lol:

i mene isto.... posebno mama ovog decka sa kojim sam bila 2 god, ona me toliko volela da je na polici pored slike mog decka kad je bio beba drzala moju sliku kad sam bila mala.. meni je to bilo malo bzvz...i da, plakala je kad smo raskinuli.

Ma nemam ja nista protiv tog upoznavanja... Samo sto su sva moja iskustva s tim upoznavanjima bas bljack! Ustvari, fini su u pocetku. Mada su mame mnogo opasnija varijanta, sve bi htele da im se sinovi drze za suknju do kraja zivota. A jedna mama me mnogo volela, stalno mi se smeskala, pa me pitala kako sam, kako skola, kako su moji, pa ajde da ruckas pa sve tako... A posle raskida kad je vidim na ulici samo okrene glavu, ni da se javi. A da ne pricam sta mi sve rekla dan posle raskida.... Auuu! On pati a ja sam kriva... Pa ja sam ovo pa ja sam ono...

hm... nikad se nisu upoznali, iako je bilo prilike. mislim da to nikako ne bih radila ako veza ne bi bila neshto shto smatram ozbiljnim, a opet, nadam se da ne bih bila u vezi koju ne smatram ozbiljnom, a opet... vrtim se u krug, mogu samo recji da ne brinem o tome.

Back