Upoznavanje preko mreže

Ne, ono, sinoć sam izašao malo među ekipu i slušao priče. Misim daleko sam ja od toga da se kao nešto krstim i kao ono ''oh, kakvi paćenici, ebu se preko neta.'' Hvaljen Isus, da nema neta, ja bih bio jedan ono totalno i dokazano promašen lik, misim da su ovo neke sedamdesete ili osamdesete godine prošlog veka, sedeo bih kod kuće i ložio parket, a neku užicanu kintu trošio na vinjauk u lokalnom bifeu. Slušao džez i drkao *****.
Ono, da me olupanog jednom nedeljno ubacuju preko praga i da mi imućni rođak kupi filipsov televizor da imam šta da gledam umesto da pravim sranja.

Ali kad sam sinoć čuo priče, misim ono među tim nekim ljudima sa kojima se nemam pojma zašto ne viđam, misim priče o tim nekim sajtovima i servisima, dogodovštinama i fejkovanjima, odrađivanjima u fazonu kad se preko jednog klika na netu pojaviš u Kaću i skapiraš ono ebiga rispekt zaeban sam na foru ali ne dam se, tu sam daj šta daš, zaebala si me na slajbu, ali nisam ni ja bez krivice, teo sam da ga munem bilo kome - ono ponizno sam skapirao da je ovo ovde jedno čedno gnezdo, utočište ljubavi i iskrenog srca na dlanu.
Ne mogu da se setim kako mi rekoše da se zove sajt. Neki Bumer, Dumer, tako nešto.

Ne, ono, sinoć sam izašao malo među ekipu i slušao priče. ...
Postoji razlika među sajtovima.

Jedna je priča kada upoznaš nekoga na sajtu gde se vodi rasprava koja te zanima pa slučajno naiđeš na istomišljenike. Prilikom stvarnog susreta nastavite istu priču.

Drugo su specijalizovani sajtovi za upoznavanje gde je u pozadini nekakav seks. Ne znam šta se tu sve može dogoditi.

Forum bi bio gumno, brate, lepa srBska jezika.. a i običaji. To je trg na kome se debatuje. A to se kod nas tako zvalo.

A naš kolega jedan sa foruma, meni bilo to čudno prvo kolega, kolega, pa sam se vremenom navikao, e on za postove, poruke, kaže objave. Nije loše ni to.

I onda upoznate nekog i kažete mu...kolega, pa ja vas znam sa gumna i vrlo su mi se dopale vaše objave lol

Forum bi bio gumno, brate, lepa srBska jezika.. a i običaji. To je trg na kome se debatuje. A to se kod nas tako zvalo.

A naš kolega jedan sa foruma, meni bilo to čudno prvo kolega, kolega, pa sam se vremenom navikao, e on za postove, poruke, kaže objave. Nije loše ni to.

I onda upoznate nekog i kažete mu...kolega, pa ja vas znam sa gumna i vrlo su mi se dopale vaše objave lol
Nisam znao da reč "gumno" znači i to. Mislio sam da je samo ekonomsko dvorište.

A reč "objava" mi se dopada i mislim da je baš primerena za ovo mesto.

Eto sinoc autobus i 30 putnica, i sve objavljuju preko svojih smartphonova ili da nazovem to sokocalima, vama po volji.
Ama bas sve pisu kratke porukice , sad ja ne znam jel ono sms ili skype chat ili viber chat ili neki treci mesindzer ili chat, ali izgled slican a i funkcija slicna.

E sad, neke su stojale u prepunom busu, neke su sedele, od ovih sto su stojale neke su namestale guzice da ih startuje neki tip koji takodje ide kuci u subotu uvece pre 3ce smene (1 smena kraj u 20.30, druga u 23-24h a treca jutro od 01-06h...).
Namestala se , muvala se, dobacivao buduci ebac (vec se vidi da ce pasti seks tj kratka kafica pre odlaska kuci) ili ne, odgovara se na chat porukice.
Dobro i slusa se malo i muzika usput...Stojeci sedeci , svejedno.
Gledam u parkicu izvodi zenska dzukca i prica mobilnim, a pre neki dan sam video isto to samo prica sa drugaricom iz drugog kraja BGD koja takodje tada izvodi dzukca...tako virtuelno zajedno setaju po parku i druze se a svaka u svom komsiluku.

Mozda ce skoro neki muskarac preporuciti i seks tako da odrade....on da cepa neku u Rusiji , a ona nek uzme lokalnog kamiondziju sto mora da pravi pauzu , pa malo phona i utisak seksa zajednickog...

Nije to lose, vise postovanja nego da moras da im stavljas kesu na glavu, da slusas price i lajanja....
To je inace jedna velika zamerka koju danasnji muskarci masovno zameraju zenama.
Znaci zameraju im da su im zahtevi porasli, ajd to neko shvata i ne shvata ozbiljno , ali da vise i ne znaju koliko laju i pricaju baljezgarije i gluposti i plus su strasno netolerantne i destruktivne price, kritike , zahtevi, optuzbe i sve neke gluposti ....
Preko fona bar zna da ce se veza svaki put prekinuti kad pocne da laje...

Back