Boljarin Buduća legenda Poruka 28.390 15.05.2018. u 00:52 - Upoznavanje preko interneta #51 Jennifer Jennin: e, svašta vratili se kućama, kao kuce i mace... Kliknite za proširenje... Verovala ili ne, ljudi to rade i bez interneta. Naprave izlet i vrate se gde su stali. Naravno, pre toga polome sve case i tanjire, a escajg podele. Pa ponovo skupljaju.
Jennifer Jennin: e, svašta vratili se kućama, kao kuce i mace... Kliknite za proširenje... Verovala ili ne, ljudi to rade i bez interneta. Naprave izlet i vrate se gde su stali. Naravno, pre toga polome sve case i tanjire, a escajg podele. Pa ponovo skupljaju.
BLAJBI Zaslužan član Poruka 103.496 15.05.2018. u 14:30 - Upoznavanje preko interneta #52 Boljarin: Verovala ili ne, ljudi to rade i bez interneta. Naprave izlet i vrate se gde su stali. Naravno, pre toga polome sve case i tanjire, a escajg podele. Pa ponovo skupljaju. Kliknite za proširenje... Da, bas tako..... Drago mi je da se i drugima desava, a ne samo meni...
Boljarin: Verovala ili ne, ljudi to rade i bez interneta. Naprave izlet i vrate se gde su stali. Naravno, pre toga polome sve case i tanjire, a escajg podele. Pa ponovo skupljaju. Kliknite za proširenje... Da, bas tako..... Drago mi je da se i drugima desava, a ne samo meni...
Jennifer Jennin Elita Poruka 19.733 15.05.2018. u 20:43 - Upoznavanje preko interneta #53 Boljarin: Verovala ili ne, ljudi to rade i bez interneta. Naprave izlet i vrate se gde su stali. Naravno, pre toga polome sve case i tanjire, a escajg podele. Pa ponovo skupljaju. Kliknite za proširenje... Verujem
Boljarin: Verovala ili ne, ljudi to rade i bez interneta. Naprave izlet i vrate se gde su stali. Naravno, pre toga polome sve case i tanjire, a escajg podele. Pa ponovo skupljaju. Kliknite za proširenje... Verujem