Sajtovi za upoznavanje ko stočni pijac, sve samo ženska imena, lokacije i slike, gomila slika, uglavnom ni reč o sebi a i kad nešto napišu to bar meni zvuči il frustrirano il istripovano. Il samo link za instagram navlaka pratilaca. Tako da nikako da nekom profilu pošaljem poruku, tj ne nalazim povoda. A i pregled profila iz mog mesta i okoline je pomalo mutan, tj mala smo sredina za da se odnelud pojavi toliko osoba koje ne znam niti ih zna neko meni znan.
Sa foruma se upoznavao nekada davno, tj uglavnom se nisam upoznavao, ono što jesam sreo i off jedno druženje koje sam uspeo da uprskam, zatim jedan moj ispad i još par njih kojima nisam bio zanimljiv za dalje susrete.
FB, Instagram nemam al nekako imam utisak da je to za kontakte sa ljudima koje već znamo tako da mi nije jasno kako se upoznaju novi.
Da, i igrice, kako se time bakćem kad ne radim tj u pola noći igram sa dokonima 6-9 sati razlike, ne bih da se cimam, pogotovu što mi se ne upoznaje osoba koja mi želi kancer il tako nešto jerbo sam pre nje uzeo item.
Sve u svemu, net još jedno mesto da se ljudi ne upoznaju, smsm, al opet, svi znamo nekog koji se tako sreli, desila se tu i ljubav, uzelo se dvoje brigadira štaveć...