Upoznali smo se preko neta

Džudi S

Brišem spam
Moderator
Poruka
7.495
TEMA.jpg

Svi svakodnevno koristimo internet. I za posao, za važne privatne stvari kao što je plaćanje računa onlajn...

Ali, internet koristimo i u trenucima kada želimo da se opustimo ( net forumi i društvene mreže ) i da podelimo nešto sa drugima ( blogovi i forumi ).

Šta je sa našim emotivnim životom?

Da li možemo da pronađemo srodnu dušu preko interneta?

Da li poznajete parove koji su u vezi ili u braku a upoznali su se preko neta?

Foto: Ideogram.ai

Poznajem nekoliko bračnih parova koji su se upoznali preko foruma i preko Fejsbuka.

Ljubav sa neta oživela je i u stvarnosti.

Lično, imam dva loša iskustva sa neta, ali je važno što sam na vreme shvatila kakve su to osobe.

Bez obzira na ta iskustva, mislim da u ovim vremenima internet pomaže da nađemo ljubav..za početak prijateljstvo i ako se sve "kockice slože" to prijateljstvo će postati emotivna veza.

Не познајем људе који су се тако упознали.
Али, чуо сам да постоје такви случајеви...
да је дописивање прерасло у другарство, па су се упонали и тако редом...
Шта знам...чудни су путеви Господњи...
можда је и могуће тако нешто...мада сам ја ту диносаурус...
Ништа без контакта у 4 ока...

Pa prvo upoznavanje, mirisanje je jedan od sledećih koraka.

Novo doba donosi i nove načine upoznavanja, a net preuzima primat.
To kažem.
Upoznavanje bez mirisne komponente nije upoznavanje.
Naročito u svetlu AI tehnologije koja može od svakog pačeta da napravi labuda.

No, to je samo moj seniorski pogled na "upoznavanje" preko neta.

Nek prašta svako kog to vređa.
Čovek uči dok je živ.

Pogledajte prilog 1744617
Svi svakodnevno koristimo internet. I za posao, za važne privatne stvari kao što je plaćanje računa onlajn...

Ali, internet koristimo i u trenucima kada želimo da se opustimo ( net forumi i društvene mreže ) i da podelimo nešto sa drugima ( blogovi i forumi ).

Šta je sa našim emotivnim životom?

Da li možemo da pronađemo srodnu dušu preko interneta?

Da li poznajete parove koji su u vezi ili u braku a upoznali su se preko neta?

Foto: Ideogram.ai
Verujem da moze i znam za takve ljude. Ja nisam imala tu srecu (a opet, mozda bi bila i nesreca), ali kao i u zivotu, ko se meni svidja, ja njemu ne, i obratno, kome se ja svidjam, on meni ne.

Takodje, taj sam. Znali se iz grada, iz skole, nikada nismo pricali niti imali priliku da se upoznamo. Pripit, dosao iz grada, jedne noci poslao poruku na fejs, pocelo dopisivanje i zblizavanje, nakon par meseci dogovorimo dejt i evo 15 godina u braku, dvoje dece, potpuno zadovoljni i srecni. Moguce je sve. E sad, opet kazem, znali smo se "iz vidjenja", ne mogu bas da pricam za ono dopisivanje gde uopste ne poznajes osobu ni ko je ni sta je, ni sa kim se druzi, ni kako izgleda itd.

Moj kum i njegova supruga su se upoznali na interMetu, jos 2000-te. Vec 24 godine su u braku i kcerka im je ove godine zavrsila fakultet, zamislite.

Odlicno se secam kad i kako su se upoznali jer smo on i ja bili tad na mIRC-u ( chat serveru), ja u Kanadi on u BGD-u, to je bilo u prolece pre nego sto su Milosevica oborili. Kuckamo uobicajeno o nasim zivotima, o ljudima koje znamo, o poslu... a on kaze da mora da prekine jer se u istom trenutku dopisuje na istom mestu sa nekom nasom ribom iz Subotice, mora da nadje neku fotografiju da joj posalje. Kazem mu ja "OK, posalji mi njenu fotografiju da vidim sta muvas. Ne mora da bude u toplesu.". Stigne meni njegov mail posle 3 sata, atachirana fotografija ribe (nije bila toples). Ispostavilo se da mi to buduca kuma. Vec sledece godine se ona preselila u BGD, dobili su i dete, iselili se iz Srbije 2008-me, zive u UK...

Eto, oni su se nasli tad, a tad je recimo bilo maksimum 50-tak hiljada interMet korisnika u Srbiji.

Poslednja izmena:

Back