Upoznajte obitelj u kojoj su svi do jednog - vegani

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne izvlacim iz konteksta, napisao si da si osoba koja je u problemima.

Problemi su te naveli na nasu vodenicu i preko nas nesvesno tezis da se ti istih problema oslobodis.

Ti pišeš ovo deset santimetara ispod rečenice čiju si jednu trećinu uzeo i dao joj potpuno drugo značenje!? :eek:

Samo piši, svi koji čitaju mogu na osnovu cele prepiske da donesu sopstveni sud o temi i stavovima koje zastupaš.

Ne izvlacim iz konteksta, jasno si napisao da imas problem.

Kasnije se dalo zakljuciti da te problem naveo na ovu temu cim nakon problema pominjes mene i Nikitu i rekao sam ti zbog cega nas pominjes. Jednostavno je, mozemo ti pomoci da se resis toga sto te muci i navodi na stramptucu ma sta to bilo.

Da ne bi spamovali nastavicemo na pdf Psihologija/Zdravlje ili se mozes javiti na pp, detaljno obrazlozi problem - kada je nastao, kog je intenziteta, kako se reflektuje i smislicemo nesto.

Ti pišeš ovo deset santimetara ispod rečenice čiju si jednu trećinu uzeo i dao joj potpuno drugo značenje!? :eek:

Samo piši, svi koji čitaju mogu na osnovu cele prepiske da donesu sopstveni sud o temi i stavovima koje zastupaš.
Наравно да извлачи из контекста.
Откад је на форуму касапи постове због чега је био банован, може лепо да цитира пост и болдује, али не, онда не би могао да манипулише.
Иначе сиромашак је умислио да презентираш слабост и саће покушати да те преведе у вегана!!!:hahaha:

- - - - - - - - - -

Ne izvlacim iz konteksta, jasno si napisao da imas problem.

Kasnije se dalo zakljuciti da te problem naveo na ovu temu cim nakon problema pominjes mene i Nikitu i rekao sam ti zbog cega nas pominjes. Jednostavno je, mozemo ti pomoci da se resis toga sto te muci i navodi na stramptucu ma sta to bilo.

Da ne bi spamovali nastavicemo na pdf Psihologija/Zdravlje ili se mozes javiti na pp, detaljno obrazlozi problem - kada je nastao, kog je intenziteta, kako se reflektuje i smislicemo nesto.
:cepanje:
:tambalamba:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back