Upoznajte gitaristkinju Machine Gun Kelli-ja u središtu glasina o prevari

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.254
Megan Foks je uskovitlala glasine tokom vikenda Superboula 2023. kada je podelila zagonetnu objavu na Instagramu, obrisala svoj nalog sa slika na kojima je verenik Machine Gun Kelli i kasnije deaktivirala svoj nalog.

Njena poslednja objava na platformi društvenih medija - koja je odmah izazvala glasine o raskidu - sadržala je nekoliko slika zvezde "Dženiferino telo" u seksi crnoj odeći koja je ostavila malo mašti. „Možete da osetite nepoštenje/ sve je u tvom dahu“, napisala je ona, citirajući stihove iz pesme Bijonse „Pray you Catch Me“ sa njenog albuma „Lemonade“.

Pre nego što je Foks pritisnula dugme „deaktiviraj“, glumica je odgovorila obožavaocu koji je u odeljku za komentare njenog najnovijeg posta nagovestio da je za njihov raskid, o kome se pričalo, kriva gitaristkinja Sofi Lojd.

Ova
NYPICHPDPICT000006581032.jpg

Kako je Sophie Lloid upoznala Machine Gun Kelli?

MGK je putem Instagrama objavio u maju 2022. da „dodaje novog prijatelja“ (Lloid) bendu uoči njegove dugo očekivane „Mainstream Sellout Tour“.

„Tajna je otkrivena! Pridružiću se Machine Gun Kelliju na njegovoj Mainstream Sellout turneji ove godine!!” Lojd je tada dodala u svom postu. „Tako sam neverovatno uzbuđena i počastvovan što mi je pružena ova prilika... Tako mi je čast svirati pored tako neverovatnih muzičara kao što je @guitarslaier24.“

Plavokosa lepotica od tada stalno svira sa MGK-om.

„Turneja sa Machine Gun Kellijem je bila neverovatna“, rekla je Lojd za NME u novembru 2022. „Bilo je to kao jedna velika porodica, i osećala sam se tako udobno i bezbedno od samog početka. Takođe volim kako on koristi svoju muziku da ispriča priču i prikaže poruku.”

1676356734118.png

Neki fanovi su prebrzo spekulisali da je MGK prevario Megan Foks sa Lojdom. Međutim, gitaristkinja je u petogodišnjoj vezi sa Christopherom Painterom, zvanim „The Painter“, koji je bubnjar i inženjer zvuka.

Peinter u potpunosti podržava svoju devojku rock zvezdu i podržavao ju je tokom raznih zaustavljanja na turneji „Mainstream Sellout“. U prošlosti je čak branio i MGK, zahvaljujući mu što je „vratio Sophie u jednom komadu“ nakon što je američki deo turneje završen u septembru 2022.

NYPICHPDPICT000006614068-1.jpg

Back