Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.215
Pametne zene def ne menjaju puno partnera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer su od zena u tim godinama 'dignute ruke', sigurno niko ne razmislja o stvaranju porodice sa zenama od 40+ godina prvenstveno jer ni bioloski to ne mogu.ma ne u tom smislu, nego niko se ne otima za 40+ žene, zato ne postoji neka strategija posramljivanja njihovih seksualnih navika kao što postoji mladih žena, gde je svrha tog posramljivanja da se mlade žene odvrate od takvog ponašanja i obezbede sebi kao 'poštene' devojke, žene, itd
starije žene svojim seksualnim ponašanjem ne remete tržište m-ž odnosa jer nisu u njemu u meri i iz razloga iz kojih su mlade devojke, već uglavnom zbog neobaveznog seksa, neopterećene brigom o budućnosti (i zato su one, po mom mišljenju, suštinski slobodnije)
Е управо то је велики проблем што сваког занима ко се са ким кхм, синдром мале средине. Због тога се и младе, а и "старије" жене плаше необавезног секса иако им је потребан. Плаше се осуђивања те околине.Zašto misliš? Pogotovo ako je manja sredina svakoga zanima svačiji život
Мијешаш бабе и жабе, није ријеч о стварању породице (то је сасвим друга тема) него просто о необавезном сексу о чему овдје пишемо.Jer su od zena u tim godinama 'dignute ruke', sigurno niko ne razmislja o stvaranju porodice sa zenama od 40+ godina prvenstveno jer ni bioloski to ne mogu.
Drugo, zamisli kako se osjeca muskarac koji ugleda zensku njemu ravnu ili veoma pozeljnu ali kad se malo zagleda, vidi da to nije najbolji izbor jer...mislim da je to porijeklo te 'nervoze' i da na svijetu nema osobe koja ide okolo i posramljuje zene cisto onako.
Sta?Мијешаш бабе и жабе, није ријеч о стварању породице (то је сасвим друга тема) него просто о необавезном сексу о чему овдје пишемо.
Apsolutno, skroz se slažem. Kad si u maloj sredini bez obzira na godine svako trpa nos u tvoj život i sve ih zanima.Е управо то је велики проблем што сваког занима ко се са ким кхм, синдром мале средине. Због тога се и младе, а и "старије" жене плаше необавезног секса иако им је потребан. Плаше се осуђивања те околине.
Plaše se toga, a plaše se i generalno da žive život onako kako žele jer stalno razmišljaju šta će reći ovaj, šta onajЕ управо то је велики проблем што сваког занима ко се са ким кхм, синдром мале средине. Због тога се и младе, а и "старије" жене плаше необавезног секса иако им је потребан. Плаше се осуђивања те околине.
Tebe prvog zanima.Е управо то је велики проблем што сваког занима ко се са ким кхм, синдром мале средине. Због тога се и младе, а и "старије" жене плаше необавезног секса иако им је потребан. Плаше се осуђивања те околине.
Е то је најгоре што се плаше људи који уопште нису битни.Plaše se toga, a plaše se i generalno da žive život onako kako žele jer stalno razmišljaju šta će reći ovaj, šta onaj
А добро знамо шта утрипију у својим главама.Apsolutno, skroz se slažem. Kad si u maloj sredini bez obzira na godine svako trpa nos u tvoj život i sve ih zanima.
Tako da ne vidim razliku uopšte bila ja u dvadesetim ili četrdesetim
Najjače je ono kad dolaze drugarice po mene, pa vide da ne dolazi jedno te isto auto i onda utripuju u svojim glavama ne znam ni ja šta, bolesniciMala sredina je užas i za mlade i za starije, ali opet sve ima prednosti i mane