Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 62.204
Preterujes.Da, on samo Srbima cini zlo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preterujes.Da, on samo Srbima cini zlo.
Истина...Да, било би све како си написао, да није убацио реченицу:
Тенденциозно баца коску међу Србе.
Подмукло, лукаво, превејано, зло.
Али тако ће најлакше да реши питање преосталих Срба на Космету.
Тако то раде државници (с нато леђима) .![]()
Шта се то њега тиче?Истина...
Али тај део о "прелуксузној понуди или превеликом притиску" је један кроз један Вучићев модус операнди у Србији а посебно на Косову.
Ето ти Веселиновића и Ивановића као примера за оба.
Нешто је заузет, куче му гризе ногавицу.Државника тренутно имаш на истоку.
Види… не кујем Куртија у звезде јбте, само скрећем пажњу да је један изданак прве генерације некозојеба у стању да изгледа као државник спрам нашег председника и његових шизофрених цепања и нелечених комплексаСхваташ колико је лик заправо огаван, а кроз маску смирености?
Pa da, niko ne smatra da su Arbanasi vodeća nacija sveta, ali vidno je da ne naziva građane Lešinarima u svojoj diskusiji, kao ČipuljčaninНешто је заузет, куче му гризе ногавицу.
Види… не кујем Куртија у звезде јбте, само скрећем пажњу да је један изданак прве генерације некозојеба у стању да изгледа као државник спрам нашег председника и његових шизофрених цепања и нелечених комплекса
Схваташ ли ти колико је то јадно по нас? Колико смо ми назадовали када један Курти изгледа озбиљно спрам челника, на папиру и веће и уређеније државе?
Први некозојеб у породичном стаблу Куртија је озбиљнији од овог нашег патечичара што час прети, час моли, час сере час једе што је посрао…
То је трагедија. И неће бити ништа мања ако ти мене убеђујеш ма Курти је овакав онакав. Јесте… али је у стању да је5е Вучића како стигне.
Мени су они сви исти.Нешто је заузет, куче му гризе ногавицу.
Види… не кујем Куртија у звезде јбте, само скрећем пажњу да је један изданак прве генерације некозојеба у стању да изгледа као државник спрам нашег председника и његових шизофрених цепања и нелечених комплекса
Схваташ ли ти колико је то јадно по нас? Колико смо ми назадовали када један Курти изгледа озбиљно спрам челника, на папиру и веће и уређеније државе?
Први некозојеб у породичном стаблу Куртија је озбиљнији од овог нашег патечичара што час прети, час моли, час сере час једе што је посрао…
То је трагедија. И неће бити ништа мања ако ти мене убеђујеш ма Курти је овакав онакав. Јесте… али је у стању да је5е Вучића како стигне.
Мени су они сви исти.
И Олаф и Вучић и Курти и....
Мислиш Мило?....Murti?
Курти не чини ништа.Kurti više čini a manje priča, Vučić mnogo priča a malo čini bilo šta oko Kosova. Zato Kurti ne mora ići u melodramu a Vučić mora kako bi sakrio vezane ruke.
Знаш шта је суштина? Овде конкретно суштина и оно што мене нервира јесте… што се Курти Србима обраћа на српском као разумним људима… Док се тим истим Србима Вучић обраћа и третира их као говеда.Не буди ти формалиста, бави се суштином ствари ј6т.![]()
Али то је његова улога.Знаш шта је суштина? Овде конкретно суштина и оно што мене нервира јесте… што се Курти Србима обраћа на српском као разумним људима… Док се тим истим Србима Вучић обраћа и третира их као говеда.
Скоро свако Вучићево обраћање је вређање интелигенције.
Пон… нећу у Брисел на разговоре
Уторак … нећу у Брисел па макар
Среда… још мало серем како нећу у Брисел
Четвртак јутро… само да поједем ово што сам срао три дана па журим на авион чекају ме у Бриселу
A jel možemo mi iz Srbije da računamo jednom na vas iz Bosne, ako zatreba?И једна ласта не чини пролеће... И стрпљен спашен ... и ко другоме јаму копа сам у њу упада... Итд, итд
Лепо, паметно... И излизано и потпуно бескорисно за ову тему.
+ barokno lepKurti je natprosecno inteligentan, smeo, iskren i neucenjiv.
Najjači nije, najpodržaniji jesteNajjaci drzavnik na Balkanu od 90ih.![]()
Najjači nije, najpodržaniji jeste.
1. Da Srbija nema izlaz na jadransko more pa da Rusiji nema ko da pečatira dozvolu za ufur u isto.
2. Microsoft Windows ti i dalje nudi:
Srpski (Srbija)
Srpski (Bosna)
Srpski (Crna Gora)
Srpski (Kosovo)
A onda razdvoje ovo iz zagrade.
Dakle zna se čijeg dede plac...
Reklame pa se vraćamo u studijo...Pa Srbija nikad nije imala izlaz na jadran.
Najprodavaniji CG proizvod, nit svinjsko, nit rakijština, nit sir: