Упоредите Куртијево обраћање са било којим Вучићевим

Да, било би све како си написао, да није убацио реченицу:

Тенденциозно баца коску међу Србе.
Подмукло, лукаво, превејано, зло.
Али тако ће најлакше да реши питање преосталих Срба на Космету.
Тако то раде државници (с нато леђима) . ;)
Истина...

Али тај део о "прелуксузној понуди или превеликом притиску" је један кроз један Вучићев модус операнди у Србији а посебно на Косову.

Ето ти Веселиновића и Ивановића као примера за оба.

Истина...

Али тај део о "прелуксузној понуди или превеликом притиску" је један кроз један Вучићев модус операнди у Србији а посебно на Косову.

Ето ти Веселиновића и Ивановића као примера за оба.
Шта се то њега тиче?
Није довољно што раде заједно, него треба још додатно да понижава?
Схваташ колико је лик заправо огаван, а кроз маску смирености?
То се не зове државником?
Државника тренутно имаш на истоку.
А све ово што се уваљало у муљ западњачких интереса и корупције је за најоштрију осуду.

Државника тренутно имаш на истоку.
Нешто је заузет, куче му гризе ногавицу.

Схваташ колико је лик заправо огаван, а кроз маску смирености?
Види… не кујем Куртија у звезде јбте, само скрећем пажњу да је један изданак прве генерације некозојеба у стању да изгледа као државник спрам нашег председника и његових шизофрених цепања и нелечених комплекса

Схваташ ли ти колико је то јадно по нас? Колико смо ми назадовали када један Курти изгледа озбиљно спрам челника, на папиру и веће и уређеније државе?

Први некозојеб у породичном стаблу Куртија је озбиљнији од овог нашег патечичара што час прети, час моли, час сере час једе што је посрао…

То је трагедија. И неће бити ништа мања ако ти мене убеђујеш ма Курти је овакав онакав. Јесте… али је у стању да је5е Вучића како стигне.

Види… не кујем Куртија у звезде јбте, само скрећем пажњу да је један изданак прве генерације некозојеба у стању да изгледа као државник спрам нашег председника и његових шизофрених цепања и нелечених комплекса

Схваташ ли ти колико је то јадно по нас? Колико смо ми назадовали када један Курти изгледа озбиљно спрам челника, на папиру и веће и уређеније државе?

Први некозојеб у породичном стаблу Куртија је озбиљнији од овог нашег патечичара што час прети, час моли, час сере час једе што је посрао…

То је трагедија. И неће бити ништа мања ако ти мене убеђујеш ма Курти је овакав онакав. Јесте… али је у стању да је5е Вучића како стигне.
Pa da, niko ne smatra da su Arbanasi vodeća nacija sveta, ali vidno je da ne naziva građane Lešinarima u svojoj diskusiji, kao Čipuljčanin

Мени су они сви исти.
И Олаф и Вучић и Курти и....

Kurti više čini a manje priča, Vučić mnogo priča a malo čini bilo šta oko Kosova. Zato Kurti ne mora ići u melodramu a Vučić mora kako bi sakrio vezane ruke.
Курти не чини ништа.
Он је марионета иста као и Вучић.
Служи интересу западних моћника.

Не буди ти формалиста, бави се суштином ствари ј6т. :mrgreen:
Знаш шта је суштина? Овде конкретно суштина и оно што мене нервира јесте… што се Курти Србима обраћа на српском као разумним људима… Док се тим истим Србима Вучић обраћа и третира их као говеда.

Скоро свако Вучићево обраћање је вређање интелигенције.

Пон… нећу у Брисел на разговоре
Уторак … нећу у Брисел па макар
Среда… још мало серем како нећу у Брисел
Четвртак јутро… само да поједем ово што сам срао три дана па журим на авион чекају ме у Бриселу

Знаш шта је суштина? Овде конкретно суштина и оно што мене нервира јесте… што се Курти Србима обраћа на српском као разумним људима… Док се тим истим Србима Вучић обраћа и третира их као говеда.

Скоро свако Вучићево обраћање је вређање интелигенције.

Пон… нећу у Брисел на разговоре
Уторак … нећу у Брисел па макар
Среда… још мало серем како нећу у Брисел
Четвртак јутро… само да поједем ово што сам срао три дана па журим на авион чекају ме у Бриселу
Али то је његова улога.
Доведен је да заврши предају Космета изигравајући патриоту. Шта сад да каже, како да се влада, а да не изгуби део гласачког тела које пада на патриотску причу?
Знали су они који су га овде поставили да "влада" да ће он тако слинав то савршено да одрађује.
Куртију су одрешене руке да буде шиптарски националиста јер то и јесте карта на коју играју западни моћници.
Лако је Куртију.
А то што говори српски, па нормално, живео је у Србији већи део свог живота.
Говориш и ти шпански, а живео си много краће на њиховом говорном подручју. ;)

И једна ласта не чини пролеће... И стрпљен спашен ... и ко другоме јаму копа сам у њу упада... Итд, итд

Лепо, паметно... И излизано и потпуно бескорисно за ову тему.
A jel možemo mi iz Srbije da računamo jednom na vas iz Bosne, ako zatreba?

Dodara Fan

Najjaci drzavnik na Balkanu od 90ih. 🦅
Najjači nije, najpodržaniji jeste
A ima i razloga

1. Da Srbija nema izlaz na jadransko more pa da Rusiji nema ko da pečatira dozvolu za ufur u isto.

2. Nisu EU ali koriste Euro

3. Microsoft Windows ti i dalje nudi:
Srpski (Srbija)
Srpski (Bosna)
Srpski (Crna Gora)
Srpski (Kosovo)

A onda razdvoje ovo iz zagrade.
Dakle zna se čijeg dede plac...

Najjači nije, najpodržaniji jeste.
1. Da Srbija nema izlaz na jadransko more pa da Rusiji nema ko da pečatira dozvolu za ufur u isto.

2. Microsoft Windows ti i dalje nudi:
Srpski (Srbija)
Srpski (Bosna)
Srpski (Crna Gora)
Srpski (Kosovo)

A onda razdvoje ovo iz zagrade.
Dakle zna se čijeg dede plac...

Pa Srbija nikad nije imala izlaz na jadran.

Reklame pa se vraćamo u studijo...

Zivela Srbija bre!

Moravian_Serbia.png

Back