Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gosca:......imam 20 godina i jos uvek sam nevina,uzas!!!pitam se da li mi je potrebna psihijatrijska pomoc???
Možda ti je i potrebna, ali ne zato što si nevina, već zato što to tako doživljavaš. Ja kapiram da je tvoja generacija malo savremenija, ja sam starija od tebe samo 7 godina i u tvoje vreme nisam o tome razmišljala, ne zato što sam to smatrala nenormalnim već zato što je normalno da o tome počneš da razmišljaš uz pravu osobu! Zato ne bedači se... prvo seksualno iskustvo je nešto posebno, i isplati se sačekati onoga s kim ćeš zaista uživati u tome!gosca:......imam 20 godina i jos uvek sam nevina,uzas!!!pitam se da li mi je potrebna psihijatrijska pomoc???
Anonymous:Možda ti je i potrebna, ali ne zato što si nevina, već zato što to tako doživljavaš. Ja kapiram da je tvoja generacija malo savremenija, ja sam starija od tebe samo 7 godina i u tvoje vreme nisam o tome razmišljala, ne zato što sam to smatrala nenormalnim već zato što je normalno da o tome počneš da razmišljaš uz pravu osobu! Zato ne bedači se... prvo seksualno iskustvo je nešto posebno, i isplati se sačekati onoga s kim ćeš zaista uživati u tome!gosca:......imam 20 godina i jos uvek sam nevina,uzas!!!pitam se da li mi je potrebna psihijatrijska pomoc???
Ni ne pomišljaj na seks radi seksa odnosno radi oslobadjanja od nevinosti, veruj mi žalićeš!
I još nešto, koliko god se zgražavali dok pričaju o tome, veruj mi, tvoji vršnjaci, iako to nikada u svojoj vršnjačkoj grupi ne bi priznali, ipak izuzetno poštuju devojke koje u takve odnose ulaze samo onda kada su 100% sigurne da to žele!
ps. ne govorim napamet, slučajno mi je profesija takva da baš takve i slične stvari o mladima znam!