Упокојен Душко Кораћ

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Kulkiver

Ističe se
Poruka
2.117
Спортско новинарство и гледаоци су много данас изгубили.
Тренди елегантни и професионални олош сорошевски који му се и сада подсмева зато што није био по њиховим стандардима и због обожавања према великим људима и срчаности, има неколико одлика: ретардирани шабански хохштаплерски сељадински смрда.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Društvo/2162060/Preminuo+Duško+Korać.html

Poslednja izmena:
Спортско новинарство и гледаоци су много данас изгубили.
Тренди елегантни и професионални олош сорошевски који му се и сада подсмева зато што није био по њиховим стандардима и због обожавања према великим људима и срчаности, има неколико одлика: ретардирани шабански хохштаплерски сељадински смрда.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Društvo/2162060/Preminuo+Duško+Korać.html
Ne znam koji ga to soroshevci ismejavaju, ne bih znala ni razloge da neko ismejava i to post mortem
nekog sportskog novinara, ja sam se samo zacudila izrazu " upokojen". Obicno se tako ljudi izrazavaju
kada recimo premine patrijarh, mozda i vladika, ali nikako
ne i za obicne smrtnike. Dovoljno je i meni nekako i upriliceno reci/napisati da je neko preminuo.
Tacno je da se kaze Pokoj mu dusi, ali ne i da se covek upokojio.

Ne znam koji ga to soroshevci ismejavaju, ne bih znala ni razloge da neko ismejava i to post mortem
nekog sportskog novinara, ja sam se samo zacudila izrazu " upokojen". Obicno se tako ljudi izrazavaju
kada recimo premine patrijarh, mozda i vladika, ali nikako
ne i za obicne smrtnike. Dovoljno je i meni nekako i upriliceno reci/napisati da je neko preminuo.
Tacno je da se kaze Pokoj mu dusi, ali ne i da se covek upokojio.

Читај, по њима је познат само по томе што је балавио над Исимбајевом и Јусејином.
Упокојити се се каже за оног ко није умро а нико не умире истински али је већ питање да ли је израз достојан за преминулог грешника.

Читај, по њима је познат само по томе што је балавио над Исимбајевом и Јусејином.
Упокојити се се каже за оног ко није умро а нико не умире истински али је већ питање да ли је израз достојан за преминулог грешника.

Bicu iskrena i prriznati da pojma nemam ko su ovi iz prvog reda , a ni kojim se sportom bave, cak ne znam ni za preminulog,
jedino mi je u tvom naslovu zasmetala rec " upokojiti " , a rekoh i zasto.

Bicu iskrena i prriznati da pojma nemam ko su ovi iz prvog reda , a ni kojim se sportom bave, cak ne znam ni za preminulog,
jedino mi je u tvom naslovu zasmetala rec " upokojiti " , a rekoh i zasto.

Јелена Исинбајева је атлетичарка у дисциплини скок мотком а Јусејин Болт спринтер и светски шампион (тако се генијалко умишљена пише и каже на српском по Wookoo).
Можеш ли ми рећи зашто поједини људи имају посебно право да се назову упокојенима када напусте овај део живота а остали су само покојници који се нису упокојили упокојили? ***** грешке у словима ја хоћу праву лекцију лепотице.:ceka:

Poslednja izmena:
Ne dozvoiljavam ovakav nacin komunikacije.

:hahaha::hahaha:Ја нисам на то мислио него ти а ово што сам ја рекао се односи на претходну реченицу/питање. Машта ти ради свашта. Ево ја допуштам такву комуникацију а ти јел јој се надаш? :zblesav:

- - - - - - - - - -

Ima tema !
Otvorena u 11,11 h...!
Moderatori, gde ste sad ?

Где када сам је тражио нисам је видео?

:hahaha::hahaha:Ја нисам на то мислио него ти а ово што сам ја рекао се односи на претходну реченицу/питање. Машта ти ради свашта. Ево ја допуштам такву комуникацију а ти јел јој се надаш? :zblesav:

- - - - - - - - - -

Где када сам је тражио нисам је видео?

Na "ostalim sportovima" "

Izgubili se, a i ovom sto otvara topike sa upokojenicima trebalo bi da izmene naslov jer svuda stoji

Sportski komentator i novinar RTS-a Duško Korać preminuo je jutros u 61. godini u Beogradu.

:D:hahaha: Кад ћеш ти да одговориш мени шта ти то толико смета или фали овде?

- - - - - - - - - -

Na "ostalim sportovima" "

Па ја сам мислио да је пригодније отворити на хроници где је лакше приметити пошто је човек позната и за многе поштована личност.

:D:hahaha: Кад ћеш ти да одговориш мени шта ти то толико смета или фали овде?

- - - - - - - - - -

Па ја сам мислио да је пригодније отворити на хроници где је лакше приметити пошто је човек позната и за многе поштована личност.

A, ja ne mislim tako.
Pojam je bliži sportsko . novinarskim krugovima !

Ne otvaraj temu o smrti glumca Dušana Golumbovskog !
Sada sam je postavio na "Filmu".....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back