Upload zarada

mrblack634

Zainteresovan član
Poruka
263
Ima li neko iskustva sa zaradom na netu preko upload sajtova.Ja sam se registrovao na Hotfile e sad mi nije jasno kako da vidim koliko imam downloada i koliko zaradjujem i da li zaradjujem..da li trebam da budem premium korisnik da bi zaradjivao ili moze free.Ako je neko imao iskustva moze da iznese :bye:

Skroz na samom vrhu pored svoj user-a treca stavka je statistika. Imas opciju i za saradnju to jest da saljes referale drugim korisnicima ako i kad ih za*j*bes onda ti se "zarada" uvecava celih 20%. Samo ima jedan mali problem a to je da treba da si firma da ostvariss koliko download-a da bi zaradio a ako si fizicko lice onda preporuka je da u startu zaboravis. Meni koristi da uploadujem i posaljem neki materijal odredjenoj osobi

Ima li neko iskustva sa zaradom na netu preko upload sajtova.Ja sam se registrovao na Hotfile e sad mi nije jasno kako da vidim koliko imam downloada i koliko zaradjujem i da li zaradjujem..da li trebam da budem premium korisnik da bi zaradjivao ili moze free.Ako je neko imao iskustva moze da iznese :bye:

sto vece fajlove uploadujes vise zaradjujes na 1000 preuzetih fajlova :)

Preuzimanja koja dolaze iz USA UK i sl su najvise placeni ;)

znaci ciljaj na osobe iz USA I Engleske, njima postavi link na neki forum ili sl.

Ja sam bio u ovome dosta dugo i moglo je da se zaradi, imao sam nekih 100 dolara mesečno. Imao sam svoj sajt plus sam kačio po forumima, imam autoposter naravno, jer ručno teško da može nešto da se uradi. Sve je puklo kad su zatvoreni fileserve i filesonic. Ne računaj na hotfile, blokiraće ti nalog čim ti neko prijavi prvi fajl.

Back