uplifting...

a cekaj ti slusas samo muske izvođače koji se muškarčine?

ako ćeš iskreno, nisam ni pogledala spot do kraja nit znam ko su (očigledno) klinci...

acno en mogu da vjerujem na koji dio se vi nakačište...bem ti:eek:
ma nemam pojma ja nisam ni primetila kakva je pesma, nije mi ostavila utisak, samo videh gomilu izdepiliranih decacica koji se vacare :zper:

o čemu je uopšte ova tema

- - - - - - - - - -

teo sam metnem na ljisu, al pošto nema veze sljisom, sigurno bi zaključali odma...
misim i ovde imate temu o poletanju, al nemate temu o uzletanju...misim nije isto...letenje i uzdizanje iz bedaka uz pomoć muzike...
znači ne ono što zviždite dok pravite kiflice ili se tuširate, nego šta pustite kad ste u bedaku, pemesu, nebitno neko hard off raspoloženje, a da vas ta pesma vrati međ žive...

znam da će propadne al aj da probam...:/

ne koristim muziku da me diže iz bedaka jer nikad nisam u bedaku

i posle nisam mogla ni da otvorim nika kejva iako to mogu cesto, a pesma koju sam vrtela od RH je "jigsaw falling on its place"
nisam neki bash freak malo sam valjda izigravala
a neka muzika nije tako za grupe da se svi zabavljaju vise je licna stvar
tako se nekad uvatim za nestho... ima i ta glasnija neka muzika... dubstep neko krace vreme : >>
jednom mi je legao grinderman 2 bash su teski tekstovi (nik kejv isto) al valjda pomogne... ne slusam tako studiozno

teo sam metnem na ljisu, al pošto nema veze sljisom, sigurno bi zaključali odma...
misim i ovde imate temu o poletanju, al nemate temu o uzletanju...misim nije isto...letenje i uzdizanje iz bedaka uz pomoć muzike...
znači ne ono što zviždite dok pravite kiflice ili se tuširate, nego šta pustite kad ste u bedaku, pemesu, nebitno neko hard off raspoloženje, a da vas ta pesma vrati međ žive...

Ova pesma i naravno pevam je iz najdaljih dybina

Vala dominiras!

Treba krsta da otvori pdf DeeLite.

Back