Zuji Zolja
Domaćin
- Poruka
- 3.567
saznanje da postoje roditelji koji donose odluke vezane za svoju decu po principu "sta ce nam svet reci?" je za mene bio toliki sok, mislim da se jos uvek nisam u potpunosti oporavila
i to da je sramota da vodis dete na vanskolske aktivnosti, jer vidis u kakvom vremenu zivimo! kako? od koga sramota? ko moze da proceni cije su ambicije bolesne? ili ko i zasto samo udovoljava detetu jer je tako u mogucnosti
...
siromastvo, neznanje i strah su nas doveli do toga da potpuno izgubimo samopouzdanje i racionalno donosimo odluke.
to je ono sto mene nervira u celoj ovoj prici.
ima lepa izreka koja kaze: - ako ne mozes pomoci, nemoj puno ni pitati! -
a mi smo stigli do toga da nas ispituju da bi mogli da opletu na nekoj drustvenoj mrezi, jer svako zna sta je dobro za tvoje/moje dete, i kako god radimo to nikako ne moze biti dobro i ako cak radis po savetu ucitelja, trenera, lekara... treba prvo da pitas komsinicu sa sprata, inace...

siromastvo, neznanje i strah su nas doveli do toga da potpuno izgubimo samopouzdanje i racionalno donosimo odluke.
to je ono sto mene nervira u celoj ovoj prici.
ima lepa izreka koja kaze: - ako ne mozes pomoci, nemoj puno ni pitati! -
a mi smo stigli do toga da nas ispituju da bi mogli da opletu na nekoj drustvenoj mrezi, jer svako zna sta je dobro za tvoje/moje dete, i kako god radimo to nikako ne moze biti dobro i ako cak radis po savetu ucitelja, trenera, lekara... treba prvo da pitas komsinicu sa sprata, inace...