Upis Univerzitet “Džon Nezbit“ 2016/2017

• Začetnik teme Začetnik teme Koki3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Koki3

Početnik
Poruka
4
Pozdrav za sve koji se ove godine upisuju na neki od fakulteta na „Džon Nezbit“ univerzitetu (bivšem „Megatrendu“). Molila bih vas da ovde podelite najznačajnije informacije koje imate o ovom univerzitetu, koji fakultet je najbolje upisati, tj. koji je najperspektivniji za zaposlenje itd. Ja planiram upis, ali se dvoumim između Fakulteta za kulturu i medije i Fakulteta za međunarodnu ekonomiju tj. Geoekonomskog fakulteta (on nije toliko poznat kao FKM, ali sam čula da je kvalitetan). Hvala unapred i nadam se da ćemo na ovaj način kompletirati sve informacije pre samog upisa!

Pozdrav za sve koji se ove godine upisuju na neki od fakulteta na „Džon Nezbit“ univerzitetu (bivšem „Megatrendu“). Molila bih vas da ovde podelite najznačajnije informacije koje imate o ovom univerzitetu, koji fakultet je najbolje upisati, tj. koji je najperspektivniji za zaposlenje itd. Ja planiram upis, ali se dvoumim između Fakulteta za kulturu i medije i Fakulteta za međunarodnu ekonomiju tj. Geoekonomskog fakulteta (on nije toliko poznat kao FKM, ali sam čula da je kvalitetan). Hvala unapred i nadam se da ćemo na ovaj način kompletirati sve informacije pre samog upisa!

Поздрав будућа колегинице! Драго ми је да сам пронашао још некога ко ће студирати на истом месту као и ја од октобра! :) Не знам да ли си се до сад одлучила између та два факултета. Мој избор је Факултет за културу и медије. Најсигурније ти је да све што те занима питаш на самом Факултету, врло су предусетљиви и желе све да појасне. Тако сам се ја одлучио за смер Односи с јавношћу, тј. "PR management" како се данас популарно назива, али у сваком случају смер бираш тек од друге године, прва је општа. Поред овог смера можеш да одеш на новинарство или менаџмент у култури и медијима. Старији ми кажу да је врло перспективно, да ће барем у медијима увек имати посла у будућности, с обзиром на то којом брзином се све развија.

Има ли нас још,колеге? :)

Back