Upis u srednju skolu

Dusan_Smart

Zainteresovan član
Poruka
132
Pozdrav svima,
Zavrsavam osmi razred i planiram da upisem Filolosku gimnaziju(jezici mi odlicno idu,srpski malo slabije od nemackog i engleskog(nemam pojma kako je to moguce ali dobro)).
Medjutim,citam na internetu kako neko ne moze da polozi jedan ispit kako bi diplomirao i kako bi se zaposlio i bojim se da ce se to meni desiti i da zbog toga ne treba da upisem gimnaziju.
Molim za savet ):

Pozdrav svima,
Zavrsavam osmi razred i planiram da upisem Filolosku gimnaziju(jezici mi odlicno idu,srpski malo slabije od nemackog i engleskog(nemam pojma kako je to moguce ali dobro)).

Medjutim,citam na internetu kako neko ne moze da polozi jedan ispit kako bi diplomirao i kako bi se zaposlio i bojim se da ce se to meni desiti i da zbog toga ne treba da upisem gimnaziju.
Molim za savet ):

Tako što su udžbenike srpskog pisali naši. :mrgreen:

Ja sam čitao da neko ne mora da položi ni jedan ispit kako bi diplomirao. :mrgreen: Ali ako tako postupiš moraćeš posle da postaneš predsednik ove države... ili pre? :think:

Nisam bas dobro ovo kazao ali ovako...Imam strah da nakon filoloske na faksu necu uspeti da polozim neki ispit ili nesto..
Ali to me je proslo,polozio sam prijemni i upisujem se u filolosku...valjda haha...gotta take this risk eh

Back