Upis fakulteta van Srbije

afrodita.

Početnik
Poruka
6
Obišla sam toliko foruma....i shvatila da forumi više uopšte nisu popularni. Jedino mi se ovde čini da mogu naći odgovore na svoja pitanja.

Klasika...želim da upišem psihologiju i verujem da mogu jako dobro da je spremim ali toliko su svi u fazonu ''ako nisi vukovac ne pokusavaj'' itd...Daleko sam od vukovca a ipak verujem da je moguće upisati u Beogradu uz dobro uradjen prijemni (pr. Postoji lista na Infostudu prošlogodišnjih čini mi se upisanih na Filzofskom u Beogradu- psihologija...devojka ima svega 30 poena iz skole, upisala je i na budzetu je ! )
Medjutim, kako ne bih baš potpuno rizikovala, spremna sam na razne varijante da upišem psihologiju... Nije mi bitan budzet. Tako da pristajem i na opciju Bosne i Hercegovine ili Crne Gore kako bih se posle 1. godine, Bože zdravlja i pameti prebacila u Beograd...pa me zanima da li neko zna nešto o upisima Filozofskog (Psihologije) tamo?? Jako bi mi značilo !!

Koja literatura? Kolike su šanse za upis? Šanse za prebacivanje? Iz čega se sastoji prijemni? Iskustva...itd.

Hvala Unapred !

:hvala:

pazi ovako za cg imas na filozofskom psihologiju u niksicu. inace na cg fakultetima ne postoji prijemni ispit tako da je potrebno samo da platis i upises godinu. na budzet ne mozes jer si strani drzavljanin u cg. dalje ovo za prebacivanje je takodje lako ostvarljivo, s tim sto ces morati da das razliku, tj da polozis predmete iz 1god sa bg psih. koje nisi ucila na cg psih. a ne verujem da se to nesto mnogo razlikuje :) i jos ovo umalo da zaboravim moraces i da platis nostrifikaciju diplome iz srednje skole, zaista ne znam koliko se to placa dole, znam da se u srb placa 35e.

Back