Update sa Windows 8 na Windows 8.1

bego094

Početnik
Poruka
11
Dobio sam obavještenje da je dostupan update, skinuo ga iz store-a, međutim postoji neka greška pri instalaciji. Prvo nijesam uspio da pokrenem uopšte instalaciju zbog nekih programa koji štite lap top(tipa otisak prsta umjesto šifre itd), morao sam da ukinem antivirus i onda je počelo. Kad je došlo do 100% pokazalo je da postoji neka greška koja je čak bila pod šifrom i vratio je na WIN 8

Je li imao ko iskustva s ovim update-om?
P.S. Guglao sam, ali nijesam naišao na neke konkretne odgovore koji bi riješili problem, već su sve bila neka nagađanja tipa da moraš isključiti wifi modem iz lap topa (fizički) i tako neke slične stvari koje ja ne bih smio da odradim jer mi je lap top pod garancijom.

Windows8 bas naprotiv trazi t.j. treba da bude ukljucen internet pri instalaciji sistema.Ja nisam radio apdejt nego sam na sajtu "elitesecurity" skinuo Win.8,1 i instalisao jeste preview verzija ali ima licencni broj i kod mene radi jos,a skinuo sam jos u Junu mesecu.Jeste da u donjem desnom uglu pise da je Bulid verzija ali meni ne smeta,ako tebi bude smetalo stavi neku ikoniso sortkata na ti i neces ni primecivati da je tu

ja sam radio update. trajalo je vijekovima ali je na kraju zavrsio. prvi put nije radilo, isto neka greska bila. mislim sta mozes ocekivati od windows-a. drugi put je odradio do kraja. legalan windows imam. ne znam za krekovane. ja bih pre koristio krekovan win7 nego win8.

Zato bi ja radije kao i sto sam radio,bolje novu instalaciju Win.8.1 i brze ide.

Pa ako koristiš piratski Windows onda me ne čudi što voliš čistu instalaciju. Ali oni koji su skinuli iso datoteku Win 8 sa interneta i aktivirali je preko Skype-a na "legalan" način više vole nadograditi preko store na Win 8.1......Eto, u tome je razlika. Ti imaš piratski Win 8.1 a da si Win 8 aktivirao preko Skype-a dok je bilo aktuelno i ti bi imao legalan Win 8.1 bez obzira što nisi dao ni prebijenu paru za njega...

Ko govori o piRatskim verzijama?.Skidam OS sa sajta koji nude privremene verzije sa licencnim brojem i insraliram ga i dok traje,traje posle trazim drugi i T.D.Kada budem mogao da ga kupi kupicu ga i instalirati,a o pirateriji obicno pisu oni koji je koriste.

Hoćeš da kažeš da koristiš OS sa ograničenim rokom trajanja. Ma hajde begaj :hahaha::hahaha:
Ja nisam rekao da ne koristim piratsku verziju, naprotiv...:lol::lol:
Na jednom računaru imam instaliran legalan OS a nisam ga platio i to je ono što sam ti pokušao objasniti ali ne uspijevam. Na ostalim računarima je piraterija....:lol:

Da Win.8.1 koristim sa ogranicenim rokom trajanja.Narezem na DWD RW i dok traje na njemu sam kada prodje rok,rezem drugi.A Win7 mi je legalan ali ga i ja nisam platio nego sam ga dobio od drugara.Ne da se plasim necega ili nekoga nego brate kada ima da se skine,sto da ne koristim.A ne instaliram mnogo programa na njega vec ono sto je nuzno.Nemam Skype.kamru Tv kartu Office,kazam samo manje programe po potrebi,tako da mi nije tesko da instaliram sledeci OS kad zatreba.

Hej "PaziStaCinis"dao si mi dobru ideju i probao sam da aktiviram Win.8.1 i naisao sam na neki aktivator,veruj mi googlao sam dugo dok ga nisam nasao i uspelo mi je ,sada dokle ce biti neznam,ali hvala ti.Videcu kako izgleda i dokl ce trajati.Inace imam dva OS-a narezana na CD-ove,kojima je prosao rok,jedna je 8-ica a drugi 8.1,pa sam posle kao sto sam pisao rezao na DWD RW i tako kada mu prodje rok ja ga izbrisem i onda ponovo drugi.Sada cu videti kolko ce ovaj trajati.Jos jednom hvala na ideji.

z:mrgreen:
Hej "PaziStaCinis"dao si mi dobru ideju i probao sam da aktiviram Win.8.1 i naisao sam na neki aktivator,veruj mi googlao sam dugo dok ga nisam nasao i uspelo mi je ,sada dokle ce biti neznam,ali hvala ti.Videcu kako izgleda i dokl ce trajati.Inace imam dva OS-a narezana na CD-ove,kojima je prosao rok,jedna je 8-ica a drugi 8.1,pa sam posle kao sto sam pisao rezao na DWD RW i tako kada mu prodje rok ja ga izbrisem i onda ponovo drugi.Sada cu videti kolko ce ovaj trajati.Jos jednom hvala na ideji.

Baci to u smeće, pokvarit ćeš stomak...z:mrgreen:

Back