Upaljenom motornom testerom rušio blokadu, radnici mu nisu dali da pobegne

zarkus

Iskusan
Poruka
5.008
Upaljenom motornom testerom rušio blokadu, radnici mu nisu dali da pobegne
N. Radišić | 06. 11. 2013. - 16:37h | Foto: N. Raus | Komentara: 0

Dragan A. (39) danas je sa upaljenom motornom testerom nasrnuo na blokadu radnika „Autosaobraćaja“, koji već treću nedelju protestuju i zaustavljaju putnički i železnički saobraćaj ka Kraljevu.

Blokada u Kragujevcu

Kako je saopštila policija, on je deset minuta posle podneva presekao testerom drvenu gredu kojom su radnici blokirali put. Omah je zatim seo u vozilo „Golf“ koje je išlo iza njega, i požalio se da mu nije dobro, i da mora da ide u bolnicu.

Radnici koji štrajkuju mu nisu dali da ode do lekara, pa je intervenisala policija. Tada je došla Hitna pomoć, a Dragan A., koji je iz naselja Drača, je u vozilu Hitne pomoći izgubio svest.

Visok krvni pritisak, povišen šećer, i u svakom slučaju pravi kolaps je doživeo Dragan A., saznajemo u Hitnoj pomoći. Posle toga je prevežen u Klinički centar na dalje lečenje.

Protiv Dragana A. policija će podneti prekršajnu prijavu zbog drskog, bezobzirnog i nepristojnog ponašanja.

Kako je izjavila Suzana Marković, predsednica Slobodnog sindikata u „Autosaobraćaju“, blokada saobraćaja neće biti uklonjena sve dok radnici ne dobiju deo svojih zarada. Oni traže devet zaostalih plata, a samo za jednu je potrebno 12 miliona dinara.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/41...rusio-blokadu-radnici-mu-nisu-dali-da-pobegne

Svaka čast za ovog čoveka. Dokle će više ovi neradnici da "traže svoja prava" a da policija to toleriše. I za koga uopšte radi ta policija,u čijem to interesu?

srpska policija ne sluzi nicemu osim ocuvanju dripaca na vlasti...vecito izgovaranje da nisu nadlezni vise i nema smisla..izgleda da smatraju da su nadlezni iskljucivo kad se radi o lesu...ne shvataju da tad ne treba policija vec mrtvacka kola..za svaku prevenciju nisu nadlezni..
kad se setim..komsija se tastu i tasti popeo na krov i pravio neke gluposti...kad ga tast video ---covek se naljutio--uzeo macolu i pojurio tastu i tasta macolom oko njihove kuce...ne znajuci za ovo--zove me tast da odvezem tastu hitno doktoru--slosilo joj se...ja odem--zena se onesvestila--odvezem doktorima..kad sam se vratio--policija u dvoristu...i tu ja tek saznajem o cemu se radi...zaprepastio sam se kad policajac kaze da oni nisu nadlezni...na moje pitanje--a sta bi bilo da ih je ovaj stigao sa macolom..?? kaze---eee onda je to nasa stvar...tako kaze kaze zakon...ebo ga onaj ko ga i pisao a i ko ga tumaci...

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/41...rusio-blokadu-radnici-mu-nisu-dali-da-pobegne

Svaka čast za ovog čoveka. Dokle će više ovi neradnici da "traže svoja prava" a da policija to toleriše. I za koga uopšte radi ta policija,u čijem to interesu?

Замлато!:per: Не млати и не лупај ко отворен прозор!:rtfm: Ти ћеш неком да кажеш да је не радник! :dash: Коме ти честиташ? Чиме је тај, коме честиташ, био угрожен?:think: Пре бих рекао, на први мах, да је нечији инструмент, што ће истрага и показати или ће се све заташкати јер циљ није остварен, барем не у потпуности!:think::rtfm::rtfm::rtfm:

Замлато!:per: Не млати и не лупај ко отворен прозор!:rtfm: Ти ћеш неком да кажеш да је не радник! :dash: Коме ти честиташ? Чиме је тај, коме честиташ, био угрожен?:think: Пре бих рекао, на први мах, да је нечији инструмент, што ће истрага и показати или ће се све заташкати јер циљ није остварен, барем не у потпуности!:think::rtfm::rtfm::rtfm:

Ah,evo jedan od tih "radnika" što se bori za "pravdu"...

Back