Упала лимфне жлезде

pele27

Primećen član
Poruka
959
Gde se tacno nalaze ove zlezde? Gde god nadjem sliku, ona je nekako iz profila i ne mogu uopste da skontam. Nesto mi je kao oteklo (ne boli ovako, a ni na dodir vec ga jednostavno OSECAM) a to se nalazi, da plasticno objasnim sa leve strane, levo od jezika! Znaci sa spoljne strane napipam prstima kuglicu.. Da li je pljuvacna? Kod koga ici? ORL?

Chatovao sam sa jednim doktorom preko neta, rekao mi je da je u pitanju limfna zlezda. E sada vec ludim, jer ne volim i ime da joj cujem, a pogotovo da se sa njom nesto zbiva.

Уопште не мора да значи да је нешто озбиљно,чак и ако је у разговору са Др претпостављено да је лимфна жлезда..
Преглед код ОРЛ за почетак, ККС, бихемијске анализе...

Само немој да " лудиш" ...:)

Hvala na ohrabrenju..zakazan je dr opste prakse tek za nedelju dana (efikasnost na nivou) pa cemo videti za koga ce mi dati uput..do tada valjda necu da mrem!!!!! :)

..ne moras da cekas nedelju dana, podjes pred kraj radnog vremena svoje doktorke, sacekas da se pregledaju preosali pacijenti ako ih ima, udjes i zamolis je
da to pogleda i da ti uput, tako bar funkcionise kod lekara u mom dz za sve pacijentle koji hoce istog dana da se pregledaju...

..ne moras da cekas nedelju dana, podjes pred kraj radnog vremena svoje doktorke, sacekas da se pregledaju preosali pacijenti ako ih ima, udjes i zamolis je
da to pogleda i da ti uput, tako bar funkcionise kod lekara u mom dz za sve pacijentle koji hoce istog dana da se pregledaju...

Da li mi je ovim na fin nacin receno - trci momentalno kod lekara? :) Tesko, sada se treba odkopati iz snega!

Back