Teca15
Početnik
- Poruka
- 5
Moja ćerkica je bila kod doktora i rekao joj je da ima uvecane krajnike i da se sprema gnojna angina. Do sad je nikad nismo imali.ni ja ni ona,pa ne znamo kako da sto pre prodje. Dajte mi neki savet . Doktor je njoj prepisao tablete,ali tablete nije podnosila pa je rekao da koristi eritromicin, brufen ( u slučaju temperature ) i nesto da maže jezik. Popila je celu flasicu eritromicina,proslo je vec 10 dana ali ona jos uvek ima povecanu temperaturu za nekoliko stepeni iuvecane krajnike,resica je bila pocela da joj se lepi za krajnih i poceo je gnoj. Ona sada ima 11 godina. Ne znam sta da radim,dam joj da ispere grlo ili sa sodom umucenom u vodu,ili sa slanom vodom i bude joj malo bolje. Takođe joj je i zacepljen nos,dam joj da se uvece pred spavanje inhalira i popije caj.Preko dana ako je boli grlo dam joj propolis(tablete za sisanje) ili neoangin . Ne znam sta jos da joj dam. Za nekoliko dana ide na takmicenje i trebala bi da ozdravi za to malo vremena,stvarno je hitno! Mozda sam trebala da je ipak nekako nateram da pije tablete (bile su poprilicno velike,nikad do sad tolike nije pila) ali doktor je rekao da je normalno sto nije mogla da proguta tabletu jer joj je jedan deo grla zacepljen od uvecanih krajnika i gnoja!
Sta da radimm?
Mojoj cerki je stvarno vazno to takmicenje i zeli da ide! 
Ako neekoo uspe da nadje nacin da ona ozdravi
mu se