jacksparov
Domaćin
- Poruka
- 3.779
da li imate iskustva u vezi ovoga i kako se leci?dva dana ne mogu da se oporavim pa bih hteo da cujem savete pozz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
upala grla med i limun pa kasicicom guc po gutljaj polako da se sliva niz grlo..ne topao caj..temperatura tusiranje mlakom vodom neki aspirin..kiseli kupus..mozda i neku rakicu da cimnes a
meni je `eferalgan` sumeci super kod tih stvari
topli cajevi,vitamin c,i mirovanje
ovo za rakiju...meni je jedino pomoglo kad krpu natopim vrucom komovicom,i vezem oko guse
da li imate iskustva u vezi ovoga i kako se leci?dva dana ne mogu da se oporavim pa bih hteo da cujem savete pozz
Za upalu grla najvaznije da ne pijes nista hladno.
Sve mora da bude toplo.
Mozes i da ispiras grlo cajem od zalfije.
A za temperaturu najbolje da uzmes Paracetamol.
A antibiotik?
Па,антибиотик не би смео напамет да пије,на своју руку. то ће му лекар препоручити,уколико сумња на бактеријску инфекцију,а за вирусе је довољно само узимати пуно течности,чајева и спроводити симптоматску терапију(скидање повишене телесне температуре,и отклањање болова),рецимо парацетамолом.
Ma daj svaki put kad odvedem decu kod lekara prepise antibiotik za svaki slucaj . Strasno ! A u Srbij se u 21 veku bol u grlu leci rakijom ,belim lukom .zalfijom , kvazi medom (gde naci pravi? ).....jos strasnije !
Па једино ако је на основу крвне слике и леукоцитарне формуле закључио да ми је имунитет у колапсу,па да превенира евентуалну секундарну бактеријску инфекцију...или можда је на основу гранулоцита закључио да је изазивач управо бактерија...требали сте питати...
Pitao sam i dobio navedeni odgovor , ostao zgrozen , i sta reci .......
za grlo videces odma ce ti biti bolje i cepaj agrume s medom..zavisi ako nisi malaksao mozda bi ti pomoglo preznojavanje za temperaturu malo da istrcis..to moras provaliti ako je virus onda bi te bacio u krevet..jel imas domaci paradajz u flasi?to sabi