Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tema je dakle ispunila svoju svrhu. To je to.![]()
![]()
Only...Nick ti se slaze s karakterom...
Razumes onako kako ti oces...
Al nije to to![]()
Hajde recimo ova,ima koliko toliko prirodan pogled.Ali i ona je neka anoreksicarka
http://1.***************/-UPMmBoIKVNU/TcO-sScj1iI/AAAAAAAAA-w/GOBP6cxeTbo/s1600/alizee-short-wavy-hairstyle.jpg
Ovo su teske reci. Bas si surova.
Ne sme co´ek ni da se zeza, c c c...
Ni ne vidi se najbolje. Ali bih svejedno mogao da ti nabrojim sve Photoshop alate koji su ovde korišteni (mogao bih, ali neću jer bi potrajalo)... a to je još samo lice.Evo...ovo je meni lepa devojka
prirodna, i privlacna...
![]()
Lepa je, sve stoji...samo neupadljiva ili neprimetna sigurno nije.
Sta je u pravu? Sto ti je rekao da nemas dobre sise? Ma sta on zna...![]()
![]()
Ni ne vidi se najbolje. Ali bih svejedno mogao da ti nabrojim sve Photoshop alate koji su ovde korišteni (mogao bih, ali neću jer bi potrajalo)... a to je još samo lice.
Pa to je fenomen poznat pod imenom ''slika sa profila''. To je ono kad ja vidim na fejsu, npr, profilnu fotografiju neke svoje poznanice i pomislim ''gle al mi je dobra''. A u stvari... Jedino kad bi me ova sve vreme gledala ovako. Ali bi to već bilo pomalo jezivo onda.Sve alate znam...oces da ih ja nabrojim?
Al nijedan alat ne moze da ucini da neko gleda na ovaj nacin...ipak
A to dal joj je koza savrsena kao sto ovde izgleda...zar je to bas toliko bitno?
Pa to je fenomen poznat pod imenom ''slika sa profila''. To je ono kad ja vidim na fejsu, npr, profilnu fotografiju neke svoje poznanice i pomislim ''gle al mi je dobra''. A u stvari... Jedino kad bi me ova sve vreme gledala ovako. Ali bi to već bilo pomalo jezivo onda.
E, da... za oči: prvo malo clone stamp da se uklone kapilari, pa dodge tool da ''belo bude belo'', i na kraju lagani unsharp mask na rožnjaču, a radi bistrine pogleda.
Ne mogu, brate, ostaće cela Srbija bez struje ako upregnem komp tebe da sredim![]()
Pa to je fenomen poznat pod imenom ''slika sa profila''. To je ono kad ja vidim na fejsu, npr, profilnu fotografiju neke svoje poznanice i pomislim ''gle al mi je dobra''. A u stvari... Jedino kad bi me ova sve vreme gledala ovako. Ali bi to već bilo pomalo jezivo onda.
E, da... za oči: prvo malo clone stamp da se uklone kapilari, pa dodge tool da ''belo bude belo'', i na kraju lagani unsharp mask na rožnjaču, a radi bistrine pogleda.
Oho, taknuo sam u Photoshop-sujetu, hm?Bas ti fala za detaljno razjasnjenje...radim u Photoshopu 15 godina...
Mislila sam na izraz ...to ne mozes nikakvim alatom da namontiras...
A sta fali da se malo sredi fotka, naglasavam malo...ako se time bavis, znas i da digitalci danas registruju i ono sto oko realno ne vidi...
znaci neprimetne...
nekako su ove upadljive na isti kalup ,zar ne?
Oho, taknuo sam u Photoshop-sujetu, hm?
Elem objašnjenje je svakako bilo za ljude koji navrate na temu.
Što se tiče sređivanja, sve je ok dok se peglaju dnevne bubuljice i uklanja perut. Ali ovakva plastifikacija kože je too much. Neljudski izgleda i ne mogu ni uz najbolju volju da je posmatram drugačije.
pa nekad je ok da ljudi izgledaju ko fotoshopovane lutke ali nekad je bez veze narocito s glumicama, meni su zanimljivije, uglavnom, starije glumice, slike iz ranijih perioda, pa samo mozda 10 20 godina pa se vidi razlika ali nemam primer gledala sam neki spot, i kao riba, i jeste riba, ali nije fotosopovana nego kao opaka je. mada mozda i bolje da su dosadne, kako bih inace kukala
http://2.***************/-3DOr5zNo2U4/TlSQHrR505I/AAAAAAAADoc/qg-y46dl33k/s1600/Monica+Bellucci+Images+11.jpghm..a sta mislite o "cudnom" tipu lepote-ko bi po vama to bio?