Upadljivo vs Neprimetno

ok...dodacu jos par reci..vidim da je potrebno...
ova tema nije u vezi sa nekim ribama iz teskih kategorija nego
su one karakteristican primer nekih podela prema pojavi...
sto se mene tice mozete i da zatvorite...interesovalo me je
tudje misljenje u vezi sa tim :)))))

Ovo su teske reci. Bas si surova. :(
Ne sme co´ek ni da se zeza, c c c...

Bice da je Kamael u pravu :D
:zcepanje::zcepanje:

Evo...ovo je meni lepa devojka
prirodna, i privlacna...

Awful%20Truths%20about%20Beautiful%20Women%20_4089858_XS.jpg

Lepa je, sve stoji...samo neupadljiva ili neprimetna sigurno nije. ;)

Sta je u pravu? Sto ti je rekao da nemas dobre sise? Ma sta on zna... :mrgreen: :hahaha:

Nije...al nijedna od onih na fotkama nije neprimetna...samo su lepe na drugaciji nacin...
Fizicka lepota ipak nije neodvojiva od unutrasnje...meni to sve ipak ide u kompletu :)

Pa rece da sam dno...i da sam luda...i tako...:)
Ogorcen neki covek...a mozda samo ne vidi dobro...rece da nije vido smajlice :)

Sve alate znam...oces da ih ja nabrojim? :)
Al nijedan alat ne moze da ucini da neko gleda na ovaj nacin...ipak
A to dal joj je koza savrsena kao sto ovde izgleda...zar je to bas toliko bitno?
Pa to je fenomen poznat pod imenom ''slika sa profila''. To je ono kad ja vidim na fejsu, npr, profilnu fotografiju neke svoje poznanice i pomislim ''gle al mi je dobra''. A u stvari... Jedino kad bi me ova sve vreme gledala ovako. Ali bi to već bilo pomalo jezivo onda.

E, da... za oči: prvo malo clone stamp da se uklone kapilari, pa dodge tool da ''belo bude belo'', i na kraju lagani unsharp mask na rožnjaču, a radi bistrine pogleda.

Pa to je fenomen poznat pod imenom ''slika sa profila''. To je ono kad ja vidim na fejsu, npr, profilnu fotografiju neke svoje poznanice i pomislim ''gle al mi je dobra''. A u stvari... Jedino kad bi me ova sve vreme gledala ovako. Ali bi to već bilo pomalo jezivo onda.

E, da... za oči: prvo malo clone stamp da se uklone kapilari, pa dodge tool da ''belo bude belo'', i na kraju lagani unsharp mask na rožnjaču, a radi bistrine pogleda.

Brate, mozes meni da obradis neku slicicu, jer sam mnogo ruzan a i slabo se razumem u taj fotoshop? :mrgreen:

Bas ti fala za detaljno razjasnjenje :)...radim u Photoshopu 15 godina...
Mislila sam na izraz ...to ne mozes nikakvim alatom da namontiras...
A sta fali da se malo sredi fotka, naglasavam malo...ako se time bavis, znas i da digitalci danas registruju i ono sto oko realno ne vidi...

Bas ti fala za detaljno razjasnjenje :)...radim u Photoshopu 15 godina...
Mislila sam na izraz ...to ne mozes nikakvim alatom da namontiras...
A sta fali da se malo sredi fotka, naglasavam malo...ako se time bavis, znas i da digitalci danas registruju i ono sto oko realno ne vidi...
Oho, taknuo sam u Photoshop-sujetu, hm?
Elem objašnjenje je svakako bilo za ljude koji navrate na temu.

Što se tiče sređivanja, sve je ok dok se peglaju dnevne bubuljice i uklanja perut. Ali ovakva plastifikacija kože je too much. Neljudski izgleda i ne mogu ni uz najbolju volju da je posmatram drugačije.

Oho, taknuo sam u Photoshop-sujetu, hm?
Elem objašnjenje je svakako bilo za ljude koji navrate na temu.

Što se tiče sređivanja, sve je ok dok se peglaju dnevne bubuljice i uklanja perut. Ali ovakva plastifikacija kože je too much. Neljudski izgleda i ne mogu ni uz najbolju volju da je posmatram drugačije.

Izgleda da jesi, da budem iskrena :D kolega :)

S komentarom se slazem, svako preterivanje izgleda strasno izvestaceno i izgubi se svrha...:)

pa nekad je ok da ljudi izgledaju ko fotoshopovane lutke ali nekad je bez veze narocito s glumicama, meni su zanimljivije, uglavnom, starije glumice, slike iz ranijih perioda, pa samo mozda 10 20 godina pa se vidi razlika ali nemam primer gledala sam neki spot, i kao riba, i jeste riba, ali nije fotosopovana nego kao opaka je. mada mozda i bolje da su dosadne, kako bih inace kukala

pa nekad je ok da ljudi izgledaju ko fotoshopovane lutke ali nekad je bez veze narocito s glumicama, meni su zanimljivije, uglavnom, starije glumice, slike iz ranijih perioda, pa samo mozda 10 20 godina pa se vidi razlika ali nemam primer gledala sam neki spot, i kao riba, i jeste riba, ali nije fotosopovana nego kao opaka je. mada mozda i bolje da su dosadne, kako bih inace kukala

like!!!

Back