Upadanje preko reda/šamaranje?

Yeah. baby

Zainteresovan član
Poruka
236
http://www.krstarica.com/vesti/region/osamario-zenu-jer-se-progurala-preko-reda/

Ne znam je li za ovaj pdf (a ni da li sam dobro ubacila link, valjda jesam). Šta vi radite kada se neko ubacuje preko reda? Ali, ne mislim, vratio se po nešto pa se lepo izvinio i kada je izašao iz reda i kada se vraćao...

Poluuuudim kada neko ide preko reda, pravi se lud i još kad mu se kaže "alo, more..." i dalje se pravi lud...."Ko, ja"???

E i treba šamarati.

Bio kod ortopeda zimus, sedimo svi ko mucenici po 2+ sata u hodniku i cekamo da nas prozove.
Dolazi zena, ulazi u ordinaciju na keca, zavrsava pregled i izlazi i kaze nam:" ha, ja sam se pregledala, a ko vas sisa kad ste glupi" i smeje nam se. Svi se gledamo i neverujemo sta nam kaze, ovi pocinju da je psuju, ode ona, da bi se posle 2 minuta vratila da trazi od nekog telefon da zove muza po nju. Ovi je oterali u pizdu materinu, a ona u fazonu pa morala sam, ne moze moj muz da ceka. A mi kao svi nemamo pametnija posla od toga da sedimo u hodniku. Znaci, neke primerke stvarno treba dobro nasamarati.

Tako je u svakoj banci. Pa nisu njima interesantni oni koje ne mogu da šišaju.

Pa kada placas nesto a uzmi ti na ime provizije 4000din to nije bas malo :) Da imaju mozga ukapirali bi da za 40min koliko im ttreba da obrade jednu ovcu mogu da odrade 15njih koji imaju samo uplate. U Srbiji ocigledno direktori banaka nemaju ni gram mozga. Sva sreca pa je u Marfin banci provizija 0.5%

Pa kada placas nesto a uzmi ti na ime provizije 4000din to nije bas malo :) Da imaju mozga ukapirali bi da za 40min koliko im ttreba da obrade jednu ovcu mogu da odrade 15njih koji imaju samo uplate. U Srbiji ocigledno direktori banaka nemaju ni gram mozga. Sva sreca pa je u Marfin banci provizija 0.5%

Pa ne znaju oni da ćeš ti da uplatiš novac i to toliku sumu da provizija iznese 4000. Isti je šalter za uplate i isplate.

Šamarčina obavezno,pa nek peva uvo mesec dana.Dobro će sledeći put razmisliti dal će to ponoviti.Kad neko pita i zamoli,treba prpustiti.kod lekara pogotovo,kad vidite da je nekom veoma loše.Inače ovi šte se prave nevešti,samo po ušima i zakon.

http://www.krstarica.com/vesti/region/osamario-zenu-jer-se-progurala-preko-reda/

Ne znam je li za ovaj pdf (a ni da li sam dobro ubacila link, valjda jesam). Šta vi radite kada se neko ubacuje preko reda? Ali, ne mislim, vratio se po nešto pa se lepo izvinio i kada je izašao iz reda i kada se vraćao...

Poluuuudim kada neko ide preko reda, pravi se lud i još kad mu se kaže "alo, more..." i dalje se pravi lud...."Ko, ja"???

E i treba šamarati.

šta drugo da uradim, nego da ga vratim na njegovo mjesto...ne ulazim ni ja preko reda, tako da nema šanse da mi se neko provuče....a trudnice pustim prvi, naravno..
nije bilo potrebe za šamaranjem, uvijek je bio dovoljan oštar pogled...za sad...:))

Баке се увијек провуку на фињака; оно миц по миц и ето је испред тебе... :) Њима не замјерам нешто, нека им буде... Осталима лакат у ребра. :mrgreen:

e vfidiš, nisam imao iskustvo sa bakicama, uglavnom su mlađi, srednjovječni pokušavali, ali uzalud naravno...:lol:

pa neće ona ja ću
gde će sa onolikim stomakom u gužvu...ludilo

pa zato se i preskoci red da ni muz ne bi cekao hihih

ljubav <3

- - - - - - - - - -

Šamarčina obavezno,pa nek peva uvo mesec dana.Dobro će sledeći put razmisliti dal će to ponoviti.Kad neko pita i zamoli,treba prpustiti.kod lekara pogotovo,kad vidite da je nekom veoma loše.Inače ovi šte se prave nevešti,samo po ušima i zakon.

vidi ga ovaj

- - - - - - - - - -

zamisli tvojoj kevi,sestri neka konjina zalepi samar a?

e vfidiš, nisam imao iskustvo sa bakicama, uglavnom su mlađi, srednjovječni pokušavali, ali uzalud naravno...:lol:

Бакице су праве мустре.

- - - - -

А у бусу редовно пропустим старе особе, жао ми кад их видим да се онако вуку а и иначе сам мало осјетљива на старије особе. Онда иза чујем како ме псују; ко их шиша. :)

Бакице су праве мустре.

- - - - -

А у бусу редовно пропустим старе особе, жао ми кад их видим да се онако вуку а и иначе сам мало осјетљива на старије особе. Онда иза чујем како ме псују; ко их шиша. :)

meni najteže palo, kad se zatekla jedna žena sa malo većim stomačićem, bio sam u dilemi da li je trudna, ili je deblja, pustila stomačić...nisam bio siguran, da je ne uvrijedim, pa nisam ni ustao...
samo sam buljio jedno 20 min u stomak, nikako da provalim o čemu se radi...:zcepanje:

- - - - - - - - - -

to mi se desilo dva puta...nisam moga da provalim, jel taj mali stomačić trudnički, ili jednostavno pivski...

Back