Upad u ranu zoru - Rosu pod punom opremom blokirali Štrpce: specijalci sa dugim cevima vrše premetačinu

nesko covece

kakav crni rat...

ko ce da ratuje nesko?

pod kim mislis da ratujemo nesko i ko da nas vodi?

vucic? djido? marinika? boskic? ceda narkic? canak? klempo martinovic? djuric djura zvani vozic?

s cim ces da ratujes nesko?

sa neobucenom mladezi, sa gej paradistima?
To stalno i ja govorim. I ja bih rado da ratujemo, ali sa čime?

Samo neka pogledaju sve medije šta su pisali o njemu pre ubistva i kakve su laži prosipali.
BUKVALNO HUŠKALI DA GA NEKO UBIJE.
na ovo mislis?

ovo je opasna stvar, ovo je poziv na linc moze se reci, ovakvo etiketiranje... i onaj pecat posred tv pink LOSI LJUDI i oznacena glava olivera ivanovica...

posle emitovanja ove propagande oliver govori o tom materijalu i kaze @znate meni su uradili sve do sada i svasta, samo sto nisu jos pucali na mene MADA NI TO NIJE ISKLJUCENO@... govori da je ocito da njegov stav smeta nekome...

Kako su napadali Ivanovića možete gledati od 8:20 do 12:25 minuta na dnevnik pink

ovde vidimo gospodina djurica koji podrzava srpsku listu na kosovu i metohiji a da kazemo pljuje o oliveru ivanovicu, pa se moze zakljuciti da iza srpske liste stoji beograd jer je djuric ipak ovlasteno lice boegrada poslato tamo da daje izjave...

1657200851111.png

na ovoj fotogfrafiji u uglu vidimo da je uzasni video koji prakticno poziva na linc ivanovica narucila srpska lista preko jos jedne televizije tv most (vlasnik dusan bajatovic)

prethodno smo videli da je iza srpske liste stao beograd , po onoj izjavi marka djurica...

to je upravo ono sto ja mislim o slucaju ivanovica, da je eliminacija ivanovica odgovarala zvanicnom beogradu ali i pristini

ipak je ivanovic proveo tolke godine u zatvoru gde su optuzbe prakticno pale ili bi pale posto su cak i svedoci albanci svedocili u korist ivanovica i nisu imali za sta da ga optuze pa je pusten...

ovakav linc koji je vodio zvanicni beograd, mogla je da iskoristi pristina i likvidacijom ivanovica , uz ovakve linc video materijale lepo prebaci loptu u dvoriste beograda i krivnju samim tim...

zar ne?

a opet i dvostruka igra ili optuzivanje beograda, da je pristina iskoristila politicko neslaganje medju srbima i politicki sukob oko stavova i misljenja pa likvidirala ivanovica kako bi svi zbog ovog linca u meidjima optuzili beograd za ubistvo?

svasta je za ocekivati, ali da je ivanovic smetao beogradu i pristini je realnost...

po meni, ovo je bio zicer za tacija i haradinaja koji se ne propusta...

Back