fauler
Elita
- Poruka
- 17.347
pa šta mu znači ono vratio sam se...
niko krupno ka naprednjak ne laže lol
niko krupno ka naprednjak ne laže lol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovaj nekada bio socijalista, radikal, naprednjak...sutra mozda kod haradinaja
To stalno i ja govorim. I ja bih rado da ratujemo, ali sa čime?nesko covece
kakav crni rat...
ko ce da ratuje nesko?
pod kim mislis da ratujemo nesko i ko da nas vodi?
vucic? djido? marinika? boskic? ceda narkic? canak? klempo martinovic? djuric djura zvani vozic?
s cim ces da ratujes nesko?
sa neobucenom mladezi, sa gej paradistima?
bice zastoj saobracaja na ulaz u vladivostok.........tamo su ukrajinci.a oni tenkovi, sto krenuli prema Jarinju, sada su sigurno negde kod Vladivostoka
Tako je...Samo neka pogledaju sve medije šta su pisali o njemu pre ubistva i kakve su laži prosipali.
BUKVALNO HUŠKALI DA GA NEKO UBIJE.
On nije na Severu Kosova smimak je sa Kopaonika.On je sada trenutno kod brata Vučićevskog.
Ko je huskao taj ga i ubio .Samo neka pogledaju sve medije šta su pisali o njemu pre ubistva i kakve su laži prosipali.
On nije na Severu Kosova smimak je sa Kopaonika.On je sada trenutno kod brata Vučićevskog.
na ovo mislis?Samo neka pogledaju sve medije šta su pisali o njemu pre ubistva i kakve su laži prosipali.
mislis na one iz Azova, Ajdara i Pravog sektora...rade u tamosnjim rudnicima i kamenolomima, bave se humanitarnim radom...dozivotno?bice zastoj saobracaja na ulaz u vladivostok.........tamo su ukrajinci.
mnogo prostora ti anglosasi ne ostavljaju.Као у увек имали смо спреман одговор. Протестну ноту.
Koliko sam obavešten oni trenutno haraju po užoj Srbiji.kaako reaguje srpski zestoki momci na Kosmetu...Zelja, Radojicic, Veselinovic i ostali dileri
u najmanju ruku su saučesnici.Ko je huskao taj ga i ubio .
Ti tenkovi su zarđali bratac.Motori im kaput.a oni tenkovi, sto krenuli prema Jarinju, sada su sigurno negde kod Vladivostoka
nemoj zaboraviti da medijski linc su mogli odlicno da iskoriste siptari i tako krivicu prebace na bg.Koliko sam obavešten oni trenutno haraju po užoj Srbiji.
u najmanju ruku su saučesnici.