Unpljugd

W.A.S.P.

Poznat
Poruka
9.005
Uh sto volim kad neki bend koji slusam izbaci unpluged album ... cujes sve one kul stvari al na drugaciji nacin ... a ima i bendova koje samo unpluged mogu i da cujem , koji su po vama najbolji ovakvi albumi koje ste culi i sta mislite uopste o ovome ... a i preporucite nesto ...

o da, i ja volim unplugged albume...

omiljeni su mi:
Scorpions - Acoustica (2001) Odlican album, Klaus je vrhunski otpevao, o Rudolfu i Matthiasu da ne govorim... Pravi odabir pesama medju kojima se nalaze cak 3 sjajne obrade, od kojih je najjacha "Dust in the Wind" od Kansas-a.
Whitesnake - Starkers In Tokyo (1997) David Coverdale & Adrian Vandenberg, znaci samo jedna gitara i vokal, sjajan nastup u maloj prostoriji punoj japanaca... Mislim da je ovde Coverdale pokazao svoje vokalne sposobnosti... Omiljene stvari su mi "Sailing Ships", "Give Me All Your Love", "Can't Go On" i naravno fenomenalno su odradili "Soldier Of Fortune"
pa onda
KISS - Kiss Unplugged (1995) - po meni najjachi MTV unplugg... "Goin' Blind", "See You Tonight", "I Still Love You", "Every Time I Look at You"...
Eric Clapton - MTV Unplugged (1992)...

Night Prowler:
o da, i ja volim unplugged albume...

omiljeni su mi:
Scorpions - Acoustica (2001) Odlican album, Klaus je vrhunski otpevao, o Rudolfu i Matthiasu da ne govorim... Pravi odabir pesama medju kojima se nalaze cak 3 sjajne obrade, od kojih je najjacha "Dust in the Wind" od Kansas-a.
Whitesnake - Starkers In Tokyo (1997) David Coverdale & Adrian Vandenberg, znaci samo jedna gitara i vokal, sjajan nastup u maloj prostoriji punoj japanaca... Mislim da je ovde Coverdale pokazao svoje vokalne sposobnosti... Omiljene stvari su mi "Sailing Ships", "Give Me All Your Love", "Can't Go On" i naravno fenomenalno su odradili "Soldier Of Fortune"
pa onda
KISS - Kiss Unplugged (1995) - po meni najjachi MTV unplugg... "Goin' Blind", "See You Tonight", "I Still Love You", "Every Time I Look at You"...
Eric Clapton - MTV Unplugged (1992)...

jooooj da ja zaboravi za Whitesnake i Scorpions... to je extra.. sve pesme... !! Kiss nisam slushao unplugged :(, a Claptona sam chuo jako malo... :( .....

W.A.S.P.:
Uh sto volim kad neki bend koji slusam izbaci unpluged album ... cujes sve one kul stvari al na drugaciji nacin ... a ima i bendova koje samo unpluged mogu i da cujem , koji su po vama najbolji ovakvi albumi koje ste culi i sta mislite uopste o ovome ... a i preporucite nesto ...
... nego, znas li nesto o Blackievoj unplugg svirci u BG najavljenoj za ovu godinu? mmmm to bih voleo da vidim W.A.S.P. unplugged, imaju odlicnih stvari...

VisionOfDisorder:
skoro sva unplugged izdanja su vrh.. ima neshto u akustichnosti.. i skoro isforsiranoj prirodnosti.. (da, da glupo zvuchi, al tako mi pade na..)

al pali...
to je sustina svega
@Night Prowler - imam guns-e al bolje da ih ne cujes, bas sam se raocarao kao i u ''slash's snakepit'' a metal'ku dugo nisam co bez struje ... valjalo bi da oni naprave nesto ovak'o

Nirvana Unplugged in New York.A evo i spiska pjesama:
“About a Girl” (Cobain) – 3:37
“Come as You Are” (Cobain) – 4:13
“Jesus Doesn't Want Me for a Sunbeam” (Kelly/McKee; The Vaselines cover) – 4:37
“The Man Who Sold the World” (David Bowie cover) – 4:20
“Pennyroyal Tea” (Cobain) – 3:40
“Dumb” (Cobain) – 2:52
“Polly” (Cobain/Nirvana) – 3:16
“On a Plain” (Cobain/Nirvana) – 3:44
“Something in the Way” (Cobain/Nirvana) – 4:01
“Plateau” (Kirkwood; Meat Puppets cover) – 3:38
“Oh, Me” (Kirkwood; Meat Puppets cover) – 3:26
“Lake of Fire” (Kirkwood; Meat Puppets cover) – 2:55
“All Apologies” (Cobain) – 4:23
“Where Did You Sleep Last Night” (Traditional, Arranged by Leadbelly) – 5:08

Naravski PJ, AIC i Nirvana, budući da su mi to omiljeni bendovi svejedno, a osim njih i Claptomana nikoga nisam ni čuo anplagovanog...

Mada, možda je Alice In Chains trunku ispred ostalih....ostala dva, to jest... :)

Back