Univerzitet u Istocnom Sarajevu

veoma_kriticno

Početnik
Poruka
1
E ovako... Idem u treci razred gimnazije i trenutno sam prilicno sigurna da zelim da studiram psihologiju. Imam dvije mogucnosti, da studiram u Beogradu ili u Istocnom Sarajevu. E sad, raspitivala sam se i o jednom i o drugom fakultetu. Sto se tice faxa u Beogradu stekla sam utisak da se tesko upisuje, da je velika konkurencija i da je potrebno da si odlican ucenik. Interesuje me sad fax u Istocnom Sarajevu, o njemu nema bas mnogo sta da se nadje sto se tice ovakvih podataka, mada koliko sam shvatila, sto se upisa tice nisu toliko zahtevni, pa ako neko moze da mi kaze kakva je situacija sa njim, da li se tesko upisuje i da li kao manje-vise odlican ucenik imam vece sanse da upadnem tu nego u Bg-u. Hvala unapred :)

Prelako ti je upasti kod nas na faks. Za budžet moraš malo zagrijati stolicu (pod malo mislim tri dana pred prijemni učiti) i upadaš. Nemaš puno konkurencije, možda 20-30 ljudi pokuša, a svi budu primljeni jer, mislim, 30 na psihologiju se prima. Npr, ja sam jezike upisala, učila dan pred prijemni i bila 3. na budžetu. Uglavnom, javi mi se privatno ako te još šta zanima..

Back