UNIVERZIJADA leto 2009

OVO PRENOSIM SA ŽC

"Stizu nam gosti iz "belog" sveta, ali i sinteri krecu u akciju...
Sutra idu na studentske domove, ali ljudi - staratelji ce saradjivati i biti prisutni sa sinterima, cipovani psi se nece dirati kao i svi sterilisani, a ovi koji nisu, hoce...mada ne znam gde!? Naime, u Ovci je jedan apartmanski deo predvidjen za to..hm,hm, puna je kazu....ja kada treba pas u Ovcu da ide, pre njega, se razbolim...
Studentski domovi su pokriveni, osim novog DIF a na Kosutnjaku. Znamo neke ljude sa tog prostora, ali oni ne zele da saradjuju!!!???? Sta ce biti ne znam...jako brinem....
Zamolila sam sve staratelje da popisuju svakog psa koga odvedu, kao i ekipu sintera i datum! Da bi SVAKOG VRATILI!
Nazalost azil u Rakovici nije zavrsen".....

Poslednja izmena:
TAKOĐE PRENOSIM:

Od jutros vozila sintera su OBELEZENA I PISE NA NJIMA "VETERINARSKA STANICA BEOGRAD", dakle, nema ni Z od zoohigijene, samo se nadam da ce promena naziva doneti promenu sustine njihove aktivnosti!

Sto se tice ljudi oko pasa, ogorcena sam, najblaze receno....
Znamo ljude, ali oni "ne zele ni sa kim da imaju veze" (???!!!) ili "nece da se mesaju" (???!!!)
Ne razumem, kako ne razumeju da sami ugrozavaju ono sto vole??!!!! Nece imati koga da hrane jer i u "redovnim" aktivnostima sintera, "zagube" se psi, a kamoli u vanrednim!
Nema reci!!!!!!!!!!!!!

Šinteri radi non-stop i noću.....gde vode pse to je veliko pitanje, jer u Ovči nema mesta....Čula sam priču da je u vreme isto tako neke "juhuuuhuuu manifestacije", žena koja je svoju mačku odvela u sred noći u Vet.stanicu Bgd (znači banula je tamo), ugledala gomilu ubijenih pasa....(nisu je očekivali, pa ih nisu posklanjali)....Znači veliko je pitanje gde idu pokupljene životinje, u Ovči nema mesta, Rakovica nije gotova (bilo je i prečih stvari), a sve pod dirigentskom palicom velikog humaniste Arse...mislim da treba da se zabrinemo.

Šinterima u opisu posla ne stoji ljubav prema psima! Oko cele ove akcije širi se panika, svako ima neku svoju priču! Evidentno je da je Ovča prepuna , to vide ljudi koji odlaze, iako ima i pasa koji su na tretmanu, što znači da će otići odande! Psi su im na udaru kao i svaki put do sada! Ne žele Evorpi i svetu pokazati svu našu bedu!
Međutim, ono što Danica D. ispravno govori je izostanak saradnje ljudi kojima u "opisu posla" stoji ljubav i briga, ali kao da na sve to zaborave kada treba isterati svoje i terati inat vlastima! Ponudila sam smeštaj za pse koji ne mogu ostati na ulici, ali očigledno nikome nije potreban!

Back