Uništio izrezbarene bundeve: Sveštenik vandalskim činom rasplakao djecu FOTO

Da li je ovo preterana reakcija?

• da

glasova: 10 47,6%
  • ne

glasova: 11 52,4%

• Ukupno glasova
    21
РЦ Либерали су отишли у њу ејџ и сатанизам...

Има и један кардинал ултраконзервативац у Француској, заборавих му име... ЛаФајет или Лафавр или тако нешто, заборавих му име...
Једини бледи трачак благодати у Римокатоличкој цркви је био док се држао стари обред литургије (мисе), а и то је масонерија која је завладала Ватиканом ликвидирала новим обредом. Папа Венедикт Шеснаести је почео служити мису по старом обреду и дозволио служење исте, а Франциско је забранио. Надбискуп Лефевр се звао ревнитељ за стари обред, али нажалост није схватио заблуду папизма. Ако је један васељенски епископ, онда његовим падом пада цела црква, а то се сада њима догађа.

Ako je to identificirano kao zlo i vredno ustajanja i rušenja bundeva sto djecici donosi radost onda nemam reci

Nego mogao je Jaromir pronaći većeg demona pa se uhvatiti s njim u koštac
Drugarice forumašice Gospođetino, zar nije bolje odma se uvatit u koštac s zlom od malih nogu? Kažu da su mala djeca nevina(?), pa jasno je onda da triba takve braniti od zla😎 Pa nećeš branit od zla odrasle već zatrovane zlom😐

svaka čast Pope ;)
Nije to samo što to nije kršćanski običaj, puno je više to od toga. Baš dan dva prije te noći vještica gledam djecu sa maskama vještica, nekakvih dlakavih čudovišta i čega već ne sve? Odraslima to može biti simpatično ali što poručujemo 7- išnjscima? Kako oni to shvaćaju? Naravno tu je i ovaj prokleti kapitalistički konzumerizam koji ne bira, sve mu je isto bio to običaj starih Kelta ili kršćanski običaj, sve samo troši, troši, troši. Tako popovi osim protiv noći vještica trebaju dignuti glas i protiv Božića, ne Božića kao Božića nego Božića kakvog se danas doživljava, u gužvi, nervozi, pretjeranom potrošnjom, prežderavanjem, bacanjem hrane i sl.

Nije to samo što to nije kršćanski običaj, puno je više to od toga. Baš dan dva prije te noći vještica gledam djecu sa maskama vještica, nekakvih dlakavih čudovišta i čega već ne sve? Odraslima to može biti simpatično ali što poručujemo 7- išnjscima? Kako oni to shvaćaju? Naravno tu je i ovaj prokleti kapitalistički konzumerizam koji ne bira, sve mu je isto bio to običaj starih Kelta ili kršćanski običaj, sve samo troši, troši, troši. Tako popovi osim protiv noći vještica trebaju dignuti glas i protiv Božića, ne Božića kao Božića nego Božića kakvog se danas doživljava, u gužvi, nervozi, pretjeranom potrošnjom, prežderavanjem, bacanjem hrane i sl.
brt ja sam prvi put video to u usa negde 2015 te..dolazili na vrata maskirani svinjari amerikanci klinci da mi traže slatkiše, terao sam ih u krac

Back