nenadbiosiupravu
Zainteresovan član
- Poruka
- 311
Шта је Адеме? Мучиш се гуглаш, не би ли нашао негде неки шиптарски речник не би ли прокљувио шта сам те питао.
Мртав си кокошко....
Мртав си кокошко....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drago mi je da je srpski narod na Kosmetu pokazao zube i reci cu samo da sve, ali sve Sarajlije (i muslimani) koje misle svojom glavom danas podrzavaju Srbe na Kosmetu, a protiv Albanaca. Za Albance su samo fanatizovani muslimani koji ne vide dalje od nosa. Ima ih dosta - ali takvi ne vole ni mene pa zvao se ja i Mujo, a vole one roka-mandoljine odozdo. Albanac je Albanac i voli samo Albance i ne bi nikada ruku podigao na drugog Albanca, nema veze je li musliman, pravoslavac ili katolik. Slizani su da ne povjerujues i zavidim im na slozi.
Mi Srbi nismo takvi i zasluzili smo sve sto nam se dogodilo. Kakvi smo tako nam je.
Nisam ljubitelj Velike Srbije na SPC nacin, cak sam se i borio kao i svi ovde u ABiH pred kraj naseg rata, ali kad je Kosmet u pitanju onda sam samo Srbin i nista vise. Zao mi je tog tamo naroda tamo i za razliku od vecine nasih pravoslavaca u BiH, Srbi na Kosmetu su pravi mucenici i zrtve prve kategorije.
Da mogu ikako da im pomognem rado bih. Cuvam se da idem u grad ovih dana, jer kad god prodjem pored albanske radnje trazim pogledom kamen da barem izlog razbijem, ali znam da je od tog vise stete nego koristi. Nisam od 2004 ni zvakacu kod Albanca kupio - jer *** jedno je kad ja mrzim Slobu, Ratka i Radovana, jer hoce da me na pravdi Boga za glavu skrate, jer se slucajno zovem Mujo, ali bez obzira kad vidim onog bandita albanskog kako pali crkvu ili kucu na Kosovu - ko da mi moju pali.
Eto da je vise sloge - moglo bi se nesto napraviti - ali ovako masi usima. Nego jos moram da strahujem kad cu na brata Srbina opet kao 1992-1995, ili on na mene.
Mama Tereza je iz Albanije.I postala je svetac proglasio je Vatikan.
Шта је Адеме? Мучиш се гуглаш, не би ли нашао негде неки шиптарски речник не би ли прокљувио шта сам те питао.
Мртав си кокошко....
Па када је скупљала паре за Папу...а гладнима само набавила кревет за умирање...Mama Tereza je iz Albanije.I postala je svetac proglasio je Vatikan.
.....hoces da kazes da ste bolji od onih Indijanaca na Kosovu...jel zato sto ste proterali, opljackali i ubili vise ili manje komsija
oprosti Kosovo i Hrvatsku nemožeš nikako uspoređivati...jer ako uspoređuješ onda sama sebi uskaćeš u stomak i indirektno priznaješ Kosovu nezavisnost
Hrvatska je u SFRJ bila republika a kao republika imala je pravo na samoodređenje odnosno nezavisnost...osim toga kroz historiju ona je imala određenu autonomiju i u sklopu Austrougarske a i ranije u svojim banovinama (Hrvatska, Dalmacija i Slavonija)
dakle ne lupaj:rolleyes:
osim toga Hrvatska je svijetu iznjedrila toliko znanstvenika, umjetnika, književnika i ima bogatu povijest i kulturu te svoj jezik...dakle zadovoljava sve parametre da ima svoju nezavisnost...
toliko
isto važi i za tebe...naravno ako umeš da čitaš i shvatiš poantuta majka tereza je iz skoplja a ne sa kosova.
nemoj tako... svijet je i od njih nešto dobio
Agnes Gongea Boiagi iliti Majka Tereza...tako se bar govorka da je ona njihovih korenaops:
šalu na stranu...žena je "zmaj" ...stvarno jedna od najvećih žena ljudske istorije![]()
pročitaj još jednom šta sam napisao....ako umeš čitati
![]()
Само додати да Мајка Тереза није Албанка, него је из албанофоне цинцарске породице, тј. цинцарске породице која је била у албанском окружењу. Нешто слично попут Бранислава Нушића, који је такође рођењем Цинцарин, али од оних Цинцара који су живели у Србији.
А презиме јој је било "Бојаџију", цинцарско. Данашња српска презимена Бојаџија и Бојаџић су од Цинцара који су се посрбили.
Raznijeti kombiji albanskih pekara