Unistena privatnost!

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Banshee:
nisam videla ali mi stalno ljudi pricaju da su vidjali klipove sa skolskim blow jobovima.
pa...znala je da je snima,nije se sigurno toliko unela da nije primetila.
i ja nekako mislim da smo se vise mi zabrnuli za nju nego sto njoj smeta...kontam da joj mozda cak i imponuje...generacije su se promenile jako,i to u odnosu na moju a tek u odnosu na one rodjene sedamdesetih....

To i ja pricam, znaci prvi put u zivotu vidim tako nesto, do sada sam, sto kazes, samo cuo da to klinci rade. Em sam video klip (i audio sa mljac i blblbl), em je glumica prosla pored mene.
Bilo mi i zalosno i smesno i digo mi se. U sustini je jadno. Al', ajd ti razmisljaj logicno u pola 1 nocu pod pivima...

E bilo je komentara tipa "sto se snimala kad nije htela da se to vidi, sama je trazila". To su zajedljivi i bzv komentari. To sto se snimala nije nista lose, ni strasno, niti je ***** zbog toga. A glupa je sto se hebala i jos snimala s nekim majmunom koji je toliki skot da to svima pokazuje. Tako da je ona glupa a on je skot? Jel ima jos nesto nejasno? :)
Pa i ja sam se snimala, pa sta! Snimala se s normalnim deckom i to smo, ionako, samo nas dvoje gledali. Osim ako... khm kako rece da se zove taj sto ti pokazivao klip? :D

Da, ali...

Ona se snimala sa deckom u kojeg ocigledno nije imala dovoljno poverenja. Trazila je to - dobila je sta je htela. Nema tu zlobe. Neke zene namerno zele da kao slucajno njihov p.orno snimak dospe u ruke mnogih... to im pricinjava uzivanje, da se mnogi muskarci kao prime na njih...

Druga je prica, ako je on protiv njene saglasnosti pokazao to drugima. Onda je ona zrtva svoje nepromisljenosti. Ali opet je njena krivica. Zasto to radi s nekim s kim nije dovoljno dugo da bi mogla da mu veruje?

Liv Tyler:
E bilo je komentara tipa "sto se snimala kad nije htela da se to vidi, sama je trazila". To su zajedljivi i bzv komentari. To sto se snimala nije nista lose, ni strasno, niti je ***** zbog toga. A glupa je sto se hebala i jos snimala s nekim majmunom koji je toliki skot da to svima pokazuje. Tako da je ona glupa a on je skot? Jel ima jos nesto nejasno? :)
Pa i ja sam se snimala, pa sta! Snimala se s normalnim deckom i to smo, ionako, samo nas dvoje gledali. Osim ako... khm kako rece da se zove taj sto ti pokazivao klip? :D

Ne sekiraj se, nisi ti, ova je jedva punoletna, cini mi se da rekose da ima 18-19 godina.:)

gospodjica14:
To je baš odvratno :-| Ona nije znala da je krelac snima ili šta? Meni je par njih predložilo da se snimamo tokom seksa, i odbila sam na jedan. A da mi neko to uradi da ja ne znam... pa u najmanju ruku bi završio na neuro-hirurškom :evil:
potpuno se slazem sa ovim. sa sve neurohirurgijom.
nisam egzibicionista i nemam poriv da me snimaju a posebno mi je odvratno da nepoznati likovi gledaju moju intimu.
OGAVNO

Dana2503:
Nisam citala sve-je l' su bili u vezi? Ako jesu, to je onda nesto najodvratnije sto je mogao da uradi, u redu ako su se snimali, ali nije u redu da on to pokazuje svima.
E, ako nisu bili u vezi... Ma, u svakom slucaju je odvratno prema njoj, sem, naravno, ako nju samu nije briga da li ce se to pokazivati dalje ili ne...

Ja bih "ubila" svog decka ako bi pokazao nekome nesto tako (u slucaju da postoji).

Mozda su se dogovorili da on to svima pokaze.

gossca:
Da, ali...

Ona se snimala sa deckom u kojeg ocigledno nije imala dovoljno poverenja. Trazila je to - dobila je sta je htela. Nema tu zlobe. Neke zene namerno zele da kao slucajno njihov p.orno snimak dospe u ruke mnogih... to im pricinjava uzivanje, da se mnogi muskarci kao prime na njih...

Druga je prica, ako je on protiv njene saglasnosti pokazao to drugima. Onda je ona zrtva svoje nepromisljenosti. Ali opet je njena krivica. Zasto to radi s nekim s kim nije dovoljno dugo da bi mogla da mu veruje?
To mi nije palo na pamet, ali to je onda boles' :roll:
I to nisu zene nego iskompleksirane tjurke :lol:

Back