Uništen svetski poznat spomenik sa "satanističkim" porukama u Džordžiji

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.857
Sećate se onog spomenika u američkoj državi Džordžiji gde su bile uklesane poruke budućim generacijama na nekoliko svetskih jezika? Onaj gde je pisalo da je dosta 500 miliona ljudi na planeti?

E, neko ga je digao u vazduh. Posle su ga zvaničnici sravnili sa zemljom buldožerima jer je predstavljao opasnost za narod.

Američka desnica se raduje. Kažu, Bog nadje načina da se obračuna sa Satanom. Drugi mudro ćute.

_125812015_c4b976fc-9713-4eb8-8daa-267735e6ddb4.jpg

AP98080801159.jpg

6 m visoki Georgia Guidestones, prikazani 8. avgusta 1998., privlače radoznale posetioce u Elberton, Džordžija, od 1979. Na nekadašnjem pašnjaku za krave na vrhu brda u istočnoj Džordžiji, četiri visoka granitna kamena nude savete na osam jezika kako sačuvati čovečanstvo i zemlju. Šačica ljudi zna ko ih je tamo stavio. Ali 18 godina nakon što je kamenje podignuto, njihovo poreklo ostaje dobro čuvana tajna. (AP Photo/Athens Daili Nevs/Banner-Herald, Bonnie Heath)

Koliko sam ja procitao negde, jedna od stavki bila je redukcija ljudi na zlatnu milijardu. Ako je to istina, ne kapiram zasto ljudi trce da se vakcinisu. Neko primio 5 doze i opet dobio "koronu", dok ja nisam primio vakcine i nista me nije zakacilo.

Sto je ovo sruseno, ne znam.
zato što je simbol globalista a američka krajnja desnica ga dodatno smatra satanskim simbolom.

1657260220395.png

Inace, pise da je preporuka da bi se se ocuvao skald sa prirodom, pola milijarde ljudi a ne da je to necija agenda ili zavera 😅
ne zato što je to prirodni balans, nego 500 miliona koji će, kao dodatni zahtev, da budu u skladu sa prirodom.

Teoretičari zavere vide to kao agendu da se smanji trenutna populacija

ne zato što je to prirodni balans, nego 500 miliona koji će, kao dodatni zahtev, da budu u skladu sa prirodom.

Teoretičari zavere vide to kao agendu da se smanji trenutna populacija
Spomenik je poruka prezivelim posle kataklizme, i savet da se ne premasuje taj broj, da se razmnozavanje kontrolise a podize kvalitet zivota i obrazovanja, da se izmisli jedan zajednicki jezik za sve, da se pokaze strpljenje....
I na kraju ne budite kancer Zemlji, ostavite mesto za prirodu.

Ko u ovome vidi neku zaveru taj nije normalan.

Spomenik je poruka prezivelim posle kataklizme, i savet da se ne premasuje taj broj, da se razmnozavanje kontrolise a podize kvalitet zivota i obrazovanja, da se izmisli jedan zajednicki jezik za sve, da se pokaze strpljenje....
I na kraju ne budite kancer Zemlji, ostavite mesto za prirodu.

Ko u ovome vidi neku zaveru taj nije normalan.
taj što je video zaveru ga je i srušio

Imajuci u vidu kakve istine se prodaju na netu, sasvim je jasno da cim je neko za nesto optuzen, znaci da je protivnik sadasnjim vlasnicima sveta....ili u prevodu satanizacija NWO sasvim deviktimizuje ovaj pokret, a ja bih dodao da je satanisticki spomenik delo engleskih dubokih drzava po svetu....kao nastavak satanisticke drzave Svetog rimskog Carstva....

Back