faustinjo
Zainteresovan član
- Poruka
- 333
Sorry, pogresno sam shvatio! Diploma - magazin, necu decu, teram drugarice da hvataju muza na vrlo zanimljiv nacin! zanimljivoooooooo!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sorry, pogresno sam shvatio! Diploma - magazin, necu decu, teram drugarice da hvataju muza na vrlo zanimljiv nacin! zanimljivoooooooo!!!!!
Kad bi me svi shvatili na opusten nacin, pozitivno, licim na Michaela iz Veselih sedamdesetih. To je samo zezanje, to je moje pravo lice, zezanje, neozbiljnost, ozbiljne stvari na neozbiljan nacin. Godinama sam im govorila da je to moje pravo lice a shvatali su me drugacije. To su sitne duse.Od iste su rdje skovane.A moja je dusa od najcistijih dijamanata i brilijanata, cista, decja.
Pa ti si sigurno poreklom negde iz juzne Afrike???!!!:|:-|![]()
I to juzne! Tamo su najveca nalazista dijamanata na svetu!!!:![]()
Ah, :-) super. Sad idem sa foruma ova tvoja poruka mi je bas super za laku noc, za kraj za veceras. Cao! :-)
Ja sam neunistiva.
Al' to ne znaci da pojedini ljudi ne mogu da me povrede i da ne mogu da me patosiraju. Al' uvek se podignem i kad se podignem, podiga se neko sasvim novi i mnogo snazniji. Bas sam u toj fazi. :-)
Kaze se, koliko puta padnemo toliko puta treba i da ustanemo.
A nije na odmet nauciti i kako da padnes!!! da sto manje zaboli!!!:mad: