- Poruka
- 98.635
dobro, vrcemo drugaricu...
a ti sedi sama kuci i plachi!![]()
nacu i ja sebi zabavu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nacu i ja sebi zabavu![]()
nacu i ja sebi zabavu![]()
vas dvoje ne kvarite mi temu, nego u grad po unisex poklon.
jeste ali brkash frogs i grendmaders...
ratnichke boje su jedno sa jednom funkcijom,
a labelo drugo sa drugom...
plus, ti shto stavljaju ratnichke boje,
njima ne treba labelo jer je kod njih toplo i nema mraza i zime...
reko sam ti vec za poklon...![]()
al je zapela poklon pa poklon...ako ja nisam dovoljan poklon onda do vraga![]()
Maheru, vidiš ovo boldovano, pa da ti kažem smejem se malo na to![]()
...
polazi u grad!
- - - - - - - - - -
jaooooo Žabice, vidi se da si dominatna i ko nosi pantalone u našoj vezi![]()
..
polazi po poklon, cicijo jedna!![]()
Vidi Lollolo svi će ovde na ovoj temi reći da ja sad cepidlačim oko tog parfema i naročito labela![]()
Ali ja kažem ovako i nek me neko pobije, ako može.![]()
U redu ako je mazanje labela sad opšteprihvaćena društvena norma.
Nešto sasvim prirodno, normalno i ima zaštitni faktor![]()
Ali, opet ima jedno ali?![]()
U prošlosti jesu se muškarci šminkali, mislim stavljali ratničke boje jel?
Da bi uplašili nekog, izgledali strašnije.
Pogledajte prilog 344297
Ali danas to ume da izgleda ekstremno, groteskno, pa čak i smešno![]()
Pogledajte prilog 344298
Mislim sad kad muško stavi labelo, mislim neće nikog baš da uplaši, jel'?![]()
..
mislim, nemoj da neko kaže da preterujem![]()
dominacija je moje srednje ime![]()
shta je tu smeshno?
plus, ti shto stavljaju ratnichke boje,
njima ne treba labelo jer je kod njih toplo i nema mraza i zime..
Tehnicki i danas se vojnici sminkaju radi kamuflaze, tako da je to i dalje prisutno.
Kad smo kod sminke, zar nisu u renesansi se muskarci sminkali i bili feminizirani?
Jednostavno vremena se menjaju, tako je ovo bilo jako popularno pre jedno 5-6 godina (i sada je samo je ili prihvaceno pa nije zanimljivo ili izbledelo)
![]()
Sada su recimo ovakav muzevniji izgled popularniji:
![]()
Trendovi se menjaju, dodju i odu, a (slepo) pracenje trendova je ipak za one koji nemaju jos razvijenu licnost.
Razmišljam ja tako o ovim novogodišnjim poklonimai razgledajući, vidim ja pored određenog poklona, piše u katalogu unisex.
I sad ja vas pitam ko je izmislio to unisex?? Muškarci ili žene? Unisex je čija izmišljotina?
I šta to znači, što staviše taj srednji rod?? šta su time hteli ti marketinški magovi?
I jel' ste možda vi nekad kupili ili dobili na poklon nešto unisex?
Kako biste reagovali da vam devojka, žena, ljubavnica, kupi nešto unisex?
...
eto tako..nešto mi došlo, dok se spremam za grad i krećem u lov na poklone![]()
![]()
jesi...a znam i zashto...
tebi treba sex pa si se uvatila za bilo kakav oblik...trenutno unisex...
podsvest izbija...jer ti je u podsvesti da je unisex univerzalan sex,
dakle bilo kad bilo gde, za konzumiranje u svim oblicima...
medjutim, rascepana izmedju muzha i ljubavnika,
tvoja podsvest dozhivljava teshke trenutke rastrojstva,
pokushavajuci da pomiri te dve suprotnosti...
to ce se najbolje desiti ako organiozujesh trojku sa gorepomenutom dvojicom...
mada se meni (muzhu) vishe svidja varijanta sa drugaricom...msm trojka...![]()
![]()
sa prvim primerom mogu da delim šminku, i u povlačenje ajlajnera razume se bolje nego ja![]()
što se taj ukus menja i ko ga diktira?
Uzmeš da gledaš Braveheart ili Poslednjeg Mohikanca, može i Apocalipto i šta?
Vidiš te muškarce koji isijavaju tom fizičkom energijom i borbenošću i jasno ti je što ih žene vole.
...
I sad pitanje?
Da li postoji povezanost, da ekonomski stabilniji sistemi, npr. Zapad koji diktira modne trendove, promoviše više taj androgeni izgled, a da sistemi koji doživaljavaju ekonomska previranja i sukobe, neguju akcenat na primarnim muškim odlikama i fizičkoj snazi (Bliski istok)
Meni se čini, da vreme sigurnosti neguje više androgeni izgled, a vreme rata i komešanja, akcenat bolduje na fizičkoj snazi i primarnim muškim odlikama. I da li možda?? Taj isti Zapad, plasirajući sad trenutno model "drvoseče", nešto poručuje?
Da li on (Zapad) možda krizira u političkom, ekonomskom i tradicionalnom smislu, pa sad poseže za trendom muškarca koji će ga izvući iz te krize u koju je zapao.
...
Postoji li povezanosti i neka poruka za sve nas, ispod nivoa suptilnog diktiranja modnih trendova.
ovo boldovano da i to je normalno jer tad se i traze maco ratnici..sa prvim primerom mogu da delim šminku, i u povlačenje ajlajnera razume se bolje nego ja![]()
..
a sa drugim mogu da delim kariranu košulju samo![]()
..
prvi je definitivno bliži unisexu.
..
Ne znam, ti si u pravu. Da, jesu se renesansni muškarci šminkali, nosili one perike, cipelice sa mašnom i štiklicom, i neko je to voleo.Mislim žene su to volele, zaljubljivale se i udavale.
...
što se taj ukus menja i ko ga diktira?
Uzmeš da gledaš Braveheart ili Poslednjeg Mohikanca, može i Apocalipto i šta?
Vidiš te muškarce koji isijavaju tom fizičkom energijom i borbenošću i jasno ti je što ih žene vole.
...
I sad pitanje?
Da li postoji povezanost, da ekonomski stabilniji sistemi, npr. Zapad koji diktira modne trendove, promoviše više taj androgeni izgled, a da sistemi koji doživaljavaju ekonomska previranja i sukobe, neguju akcenat na primarnim muškim odlikama i fizičkoj snazi (Bliski istok)
Meni se čini, da vreme sigurnosti neguje više androgeni izgled, a vreme rata i komešanja, akcenat bolduje na fizičkoj snazi i primarnim muškim odlikama. I da li možda?? Taj isti Zapad, plasirajući sad trenutno model "drvoseče", nešto poručuje?
Da li on (Zapad) možda krizira u političkom, ekonomskom i tradicionalnom smislu, pa sad poseže za trendom muškarca koji će ga izvući iz te krize u koju je zapao.
...
Postoji li povezanosti i neka poruka za sve nas, ispod nivoa suptilnog diktiranja modnih trendova.
Razmišljam ja tako o ovim novogodišnjim poklonimai razgledajući, vidim ja pored određenog poklona, piše u katalogu unisex.
I sad ja vas pitam ko je izmislio to unisex?? Muškarci ili žene? Unisex je čija izmišljotina?
I šta to znači, što staviše taj srednji rod?? šta su time hteli ti marketinški magovi?
I jel' ste možda vi nekad kupili ili dobili na poklon nešto unisex?
Kako biste reagovali da vam devojka, žena, ljubavnica, kupi nešto unisex?
...
eto tako..nešto mi došlo, dok se spremam za grad i krećem u lov na poklone![]()
![]()
U modu se ne razumem bas, ali verovatno modni kreatori zele da naprave nesto provokativno, da strci, a gde ces nesto kontraverznije nego muskarca sa suknjom. Pa evo i taj hipsterski izgled, nije on muski muski, brade i sta ti ja znam, jer se osecaju muzevno sa bradom, vec je nose ironicno sa roze majicama i tesnim farmericama, upravo zato sto je to toliko van svakog stila, kontraverzno (muska brada, tesne farmerice i roze majicica kao nesto sto je blize zenama).
Svidja mi se ovo poredjenje istok-zapad, bogati i siromasni. Evo gledajmo Lujeve u Fancuskoj, cipelice, haljinice, sve sljasti, dok su prosecni ljudi, siromasi se oblacili obicno, tj. tipicno muski. Opet to je i stvar kulture malo, na istoku je savrseno normalno da muskarac nosi odoru, neko bi rekao i haljinu, kao oni u indijskim serijama recimo, dok na zapadu se popreko gleda na takvu pojavu, mada to je zbog kultoroloskih razlika. Sto se ekonomske stabilnosti tice donekle i ima istine po mom misljenju, jer koji muskarac deluje stabilnije da se u krizi nosi sa problemom? Onaj u haljinici sa sminkom i 3 razlicite pomade, ili onaj bradati rmpalija sto moze Yuga uz brdo da izgura po snegu? Karikiram malo, ali muzevni muskarci deluju stabilnije, kao cvrsci oslonac, i moguce je da se u zemljama koje imaju problem sa ekonomijom neguju bas takvi modni kriterijumi, bas da bi se probudila svest o muzevnom muskarcu koji ce moci da se nosi sa krizom.
Opet, cini mi se da zapad vise vuce na tu feminiziranu kulturu, sve to ide sa razvojem slobode, prava i sl. pomeraju se granice izmedju polova, dok je (Bliski) istok nekako konzervativniji i u ulogama, ali na istoku su odore, haljine (sto bi ovde bilo zenski) savrseno normalne za muskarca. Zasto ne znam? Mozda je takva odeca bila pogodnija za klimu tamo, mozda je bila trajnija, laksa za izradu, jeftinija da se napravi pa se zadrzala. Ne bih znao zaista.
ovo boldovano da i to je normalno jer tad se i traze maco ratnici..
a sto se tice vremena mira tad nas kljukaju proizvodima,i izmisljaju 55 krema koje nam ne trebaju,a moda je trend koji se menja,i mislim da je to vise neki zivot sam za sebe nego sto ga bred pit diktira,ali opet i industrije se trude npr sa anoresicnim manekenkama i ulivanjem nesigurnosti u svakom obliku vezanom za izgled da sto vise kupujemo njihove proizvode..
a ako i ima poruka to je: ovce koncentrisite se na izgled nista dr nije vazno sem toga,jer kome cemo da prodajemo zvonca,ako vi razvijete mozak..?
s ljubavlju vas vuk:*
brate realno sta ce muskarcu nocna krema i dnevna?cta ce meni nocna i dnevna kad smo kod toga?uzmes jednu i cao...
Da li se za uniseks broji i postupak ili samo krajnji rezultat?
Imam utisak da je u modi da se nokti oboje različito ili da se oboji samo jedan.
Upravo sam uradio ovo poslednje letos.
Bušio sam rupu za aspirator u zidu debelom pola metra. Velika rupa, velika bušilica. U jednom trenutku bušilica mi se istrgne i pribije nokat uz poprečni zid. Smesta je poplaveo a kasnije pocrneo. Tragovi boje stoje još uvek - ne mogu da ih skinem.
Da li bi to bila uniseks moda?![]()
Nikada mi nije bilo jasno sta uopste znaci taj termin "unisex" ali eto kapiram da je to naziv za neku stvar koju i muskarci i zene mogu da koriste.Pa mislim da je mnogo takvih stvari.Od igracaka za decu do odevnih predmeta za odrasle.Samo neznam zasto bi to trebalo da bude naznaceno bilo gde.Recimo na tom proizvodu.
Hoces reci visokonamensketople gude su uvek unisex.![]()
Zdravlje ispred estetike uvek.Da se malo i uozbiljimo. Verujem da će u budućnosti svi, i žene i muškarci, više pažnje posvetiti negovanju noktiju. Očekujem da to počne od nožnih i od pedikira. Naime sve su češći poremećaji zbog kojih nokti urastu u meso i osoba jedva hoda. Ovo se može izbeći blagovremenim posetama pedikiru. Nažalost, danas će muškarci radije da hramlju nego da odu kod pedikira.
Zasada nemam takav problem ali ako bi se pojavio svakako bih otišao, pa neka misli ko šta hoće!
Na Istoku pošto su trgovali začinom i tkaninama, pretpostavljam da je uvek stvar prestiža bilo imati gardrobu sašivenu od vrhunskog materijala. Tako da te odore (nalik haljinama) su govorile o ekonomskoj i društvenoj moći pojedinca.
I kraljevi su uvek nosili odoru i one ogrtače koji su odavali lepotu i prestiž i verovatno je do toga. I kad gledamo nekog čak i u haljini, možemo na osnovu njegove neverbalne komunikacije i stava da shvatimo otprilike koliko on sebe ceni ili makar kakav utisak želi da ostavi ako ništa drugo.
Plasiranjem nekog izgleda sigurno ima veći značaj i može se posmatrati sociološki i kulturološki.