Unisex

poetessa

Legenda
Poruka
56.288
Razmišljam ja tako o ovim novogodišnjim poklonima :poklon: i razgledajući, vidim ja pored određenog poklona, piše u katalogu unisex.:eek:
I sad ja vas pitam ko je izmislio to unisex?? Muškarci ili žene? Unisex je čija izmišljotina?
I šta to znači, što staviše taj srednji rod?? šta su time hteli ti marketinški magovi?
I jel' ste možda vi nekad kupili ili dobili na poklon nešto unisex?
Kako biste reagovali da vam devojka, žena, ljubavnica, kupi nešto unisex?
...
eto tako..nešto mi došlo, dok se spremam za grad i krećem u lov na poklone:zgrudvanje: :zjelka3:

to su izmislili gejevi koji haraju modnom i kozmetickom industrijom...pokusaj da od decaka naprave zene :roll:

nikada to ne bih kupila na poklon nikome a tek ne mom muskarcu...pa nije bespolno bice jbt :lol:

pa da, dobar je tebi...sto samo govori u prilog mojoj prvoj recenici :D

ha, ha...da vidimo ajde sad, da li je labelo unisex product? :zper: :lol:
..
ajmo da čujemo šta sad kažeš :lol:

- - - - - - - - - -

svi ti, kako su ih krstili unisex parfemi, su licno meni pravi zenski parfemi

žabo! :eek:
..
ne daš se prevariti :rotf:
..
a šta to znači, kad žena isključivo voli da nosi muške parfeme :rumenko:

Maheru ne vladaš činjenicama...CK one je first unisex fragrance :lol:
a jeste da sam ga maznula od muškarca :rumenko:
garant nije ni gledao šta piše :lol:
http://www.theperfumeshop.com/fcp/product/womens-fragrances/calvin-klein/ck one/2510

ja se izvinjavam, ne pratim te modne trendove...
al kolko sam video na reklami,
ima taj One i za mushke i za zhenske...
msm, nije ni bitno...
meni je bolje ne kupovati unisex poklone...

- - - - - - - - - -

..

- - - - - - - - - -

žabo! :eek:
..
ne daš se prevariti :rotf:
..
a šta to znači, kad žena isključivo voli da nosi muške parfeme :rumenko:

imash labelo i labelo za mushkarce...:P

to znachi da joj(je) treba...khm hkm hkm...:per:

..

ti sad mesas babe i zabe...grozdjana mast je pre svega lek za ispucala usta pa tako ne moze ni biti muska ili zenska (podrazumeva se da onu sto oboji usne ili ima sljokice nece koristiti muskarci) kao sto su i klasicni sapuni, deterdzenti, omeksivaci i sl. sa nekim neutralnim mirisima napravljeni iskljucivo kao sredstva za higijenu koju koriste oba pola...parfimisani zenskom ili muskom notom nisu niti ce biti unisex

ja se izvinjavam, ne pratim te modne trendove...
al kolko sam video na reklami,
ima taj One i za mushke i za zhenske...
msm, nije ni bitno...
meni je bolje ne kupovati unisex poklone...

- - - - - - - - - -

imash labelo i labelo za mushkarce...:P

to znachi da joj(je) treba...khm hkm hkm...:per:

dobro, dobro, oprošteno ti je Maheru, znam da ja ne bi ti imao ništa sa tim novotarijama :lol:
...
turi sličku labela koji je za muškarce :p
..
ajde znaš li neki unisex product?
na primer ako ja i ti nosimo istu kapu, mislim recimo crnu, jel' to unisex?
da li ja nešto gubim time što nosim muške stvari? :think:

images

ti sad mesas babe i zabe...grozdjana mast je pre svega lek za ispucala usta pa tako ne moze ni biti muska ili zenska (podrazumeva se da onu sto oboji usne ili ima sljokice nece koristiti muskarci) kao sto su i klasicni sapuni, deterdzenti, omeksivaci i sl. sa nekim neutralnim mirisima napravljeni iskljucivo kao sredstva za higijenu koju koriste oba pola...parfimisani zenskom ili muskom notom nisu niti ce biti unisex

Žabo moja :zag:
..
nego ajde ti meni objasni...što oni lepo ne kupe onda u apoteci tu grožđanu mast, nego videla sam koriste onaj plavi labelo :rumenko: koji i ja volim :lol:
..
pre neki dan, kola se neka zaglavila u snegu i lik zvao šlep službu, kad dolazi neki rmpalija izlazi iz tog svog vozila da zakači sajlu šta god, kad ja vidim, on stao onako u stranu, ruku u džepiš i zkkkkkkkk plavi labelo onako iskusno odvrće kao karmin i na usta :eek:
..meni došlo da ga pitam hoće li ogledalo? :lol:
..
Žabo moja....zapanjila bi se koliko muškaraca odvrće u marketu one omekšivače i miriše da vidi da li im se sviđa mirisna nota :lol:
...
sorry što cepidlačim ;)

- - - - - - - - - -

evo ga baš taj plavi izgleda :rotf:

dobro...i dalje nisam ubeđena..:p
..
sad da čujem, ko je izmislio labelo za muškarce? muškarci ili žene? :zper:
..

Žabo moja :zag:
..
nego ajde ti meni objasni...što oni lepo ne kupe onda u apoteci tu grožđanu mast, nego videla sam koriste onaj plavi labelo :rumenko: koji i ja volim :lol:
..
pre neki dan, kola se neka zaglavila u snegu i lik zvao šlep službu, kad dolazi neki rmpalija izlazi iz tog svog vozila da zakači sajlu šta god, kad ja vidim, on
stao onako u stranu, ruku u džepiš i zkkkkkkkk plavi labelo onako iskusno odvrće kao karmin i na usta :eek:
..meni došlo da ga pitam hoće ogledalo? :lol:
..
Žabo moja....zapanjila bi se koliko muškaraca odvrće u marketu one omekšivače i miriše da vidi da li im se sviđa mirisna nota :lol:
...
sorry što cepidlačim ;)

- - - - - - - - - -

:rotf:

dobro...i dalje nisam ubeđena..:p
..
sad da čujem, ko je izmislio labelo za muškarce? muškarci ili žene? :zper:
..

pa plavi labello postoji i za muskarce, pakovanje je malo tamnije boje :zplez:

pa i treba da odvrcu i mirisu, to radim i ja, jer od nekih mi prosto bude muka :D

pa plavi labello postoji i za muskarce, pakovanje je malo tamnije boje :zplez:

pa i treba da odvrcu i mirisu, to radim i ja, jer od nekih mi prosto bude muka :D

vidiš ti Žabo moja, pišu novine znaš evo recimo ovde http://www.trendreports.com/article/unisex-products
da će ti Unisex proizvodi biti proizvodi budućnosti...pa tako recimo možda ćete ti i momak zajedno deliti i nositi Unisex dress :lol:
..
mislim možda je to praktičnije :lol:
..
uhodiš znači muške po megamarketima :zper:
..
neće ni muški više da ih ništa grebe, žari i peče, hoće i oni omekšivač :lol:
..
odoše vunene čarape u zaborav

A sta je unisex? Obicno se kaze da su karirane kosulje unisex ili tako nesto, za to se ne bi bunio, stavise volim i da vidim kosulju na devojci.

Lollolo...nisam gledala definiciju..ali unisex...razlaganjem univerzalno za both sexes..kontam...nešto kao bez polne orijentacije...i za jedne i za druge....proizvod koji podjednako mogu da koriste oba pola :lol:
..
da, karirane košulje su baš, baš dobre i za žene i muškarce..
..
e sad...ajmo sa bojom...ako oni stave crveni džemper sa rudolfom ili rozi kao na slici...hoćeš li da nosiš?
..
mislim jel' umanjuje to negde tvoj muški rodni identitet...ili te baš briga dokle god ti odgovara?
..
i pitanje za tebe, jel' koristiš labelo? :lol:

- - - - - - - - - -

:D nope, kakvi kanta, a boja je bas kao na slici crvena

ma ti ne mariš Gueda ;)
..ti bi nosio vidim ja i roze, baš te briga :lol:
..
da čujem jel' voliš one omekšivače i tako to, jel' umeš da izabereš?

vidiš ti Žabo moja, pišu novine znaš evo recimo ovde http://www.trendreports.com/article/unisex-products
da će ti Unisex proizvodi biti proizvodi budućnosti...pa tako recimo možda ćete ti i momak zajedno deliti i nositi Unisex dress :lol:
..
mislim možda je to praktičnije :lol:
..
uhodiš znači muške po megamarketima :zper:
..
neće ni muški više da ih ništa grebe, žari i peče, hoće i oni omekšivač :lol:
..
odoše vunene čarape u zaborav

eee zeno moja, vunenih carapa se ne odricem, no no :zaljubljena:

- - - - - - - - - -

Ne znam za vas, ali ja sam znao nekad profurati veste od majke :D

nesto ovog tipa

images

nosila i ja tatin zimski debeli dzemper kao mini haljinu :rumenko:

.
ma ti ne mariš Gueda ;)
..ti bi nosio vidim ja i roze, baš te briga :lol:
..
da čujem jel' voliš one omekšivače i tako to, jel' umeš da izabereš?

Nosio sam roze pulover, mada pogresno rezonujes, bar u mom slucaju, to sto nosim ono sto mi se svidja, i ne robujem nikakvim trendovima, ne znaci da sam okupiran tim stvarima ni da se nesto razumijem u omeksivace i sl.

Jednostavno ako mi se nesto svidi, probam, i ako je to to, nosim, a sto se tice omeksivaca ... obratio sam paznju na njih tek kad nam je tetka iz Svice pocela donosti nekakav ... jbt al miruhne! :D

Poslednja izmena:

Back