mladoliki_bledoliki.91
Zainteresovan član
- Poruka
- 160
bla bla bla... svi su za uniforme a niko ih nebi nosio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alexxandar:Pa i to može da bude lepo ako se na pravi način napravinpr.:
![]()
![]()
@KLL si na ovako nešto mislio![]()
Naravno da nisu...vidis da je preko 60% protiv...mladoliki_bledoliki.91:bla bla bla... svi su za uniforme a niko ih nebi nosio.
Siguran sam da ima još mogućnostiKathy_was_here:Pa ne zelim bash tako da izgledam...![]()
Angie_93:Da li bi ste vratili uniforme u skole (ne mislim na uniforme iz Titovog vremena,nego na uniforme koje bi djaci sami izabrali)?
Ma ne bi mogla da se napravi takva uniforma a da se svima svidja....ma nema sanse...natasha`:zasto xxxniii (:
meni se svidja ta ideja..ali da ne bude nesto iz prastarog veka...neke suknje horske i tako nesto
@mladoliki-bledoliki
nosila ja kravate..(: i sad nekad...nekad stavim neku...
A možda bi samo bila pozvana u direktorovu kancelariju... na... razgovornaancy90:shta znam, bilo bi zanimljivo, ali onako..ja bih suknjicu skraatila, podvrnula koshulju...ne bih nosila onako kako "treba"...jes; da bi me odmah izbacili, ali..bar na jedan dan bi mi se ostvario san...=)))
http://students-dress-code.freeonlinegames.com/[/QUOTE] Klip Klip iz filma Bowling for Columbine... jedino što niko ne bi mogao da se kreće sa tolikom količinom oružja na sebi...dodgeme:
Cherry : ):Ma sve mi jedno. Ako bi imala uniformu ne bi mi se najverovatnije svidela, ali bar ne bi gledala utripovane fensere(kojih na svu srecu ima u manjini).
Moze, ali i ne mora.