Uniforme

Da li bi vratili uniforme u skole?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Alexxandar:
Pa i to može da bude lepo ako se na pravi način napravi :lol: npr.:
Schoolgirl_by_Miisu.jpg

schoolgirl_by_elplateado.jpg

@KLL si na ovako nešto mislio :lol:

Pa ne zelim bash tako da izgledam...:P

za.
iz prostog razloga sto tako nema nametanja socijalnih i slojnih razlika i koriscenja dominacije na osnovu toga,i sto ne bi bilo terora u vidu odece,neukusa,fufa oblacenja i sve to..van skole radi sta hoces,ali skola je institucija i mislim da bi tako nesto bilo samo korisno.

a kakve sam uniforme videla:D i ja bih ih vrlo rado nosila....prilagodjene bojom i stilom a jednostavne i ispunjavaju funkciju :)

Ma uniforme su shit... Valjda je poJenta da se svako oblaci onako kako se oseca... I nerviraju me profe koji dolaze u papucama za plazu, a nama kenyaju da ne smemo da dolazimo u otvorenim sandalama...

zasto da ne?
time bi se smanjila razlika izmedju ucenika, bili bi slicni, ljudi ne bi obracali paznju na nalickane fufe, koje traze ocenu na svom izgledu, ne bi morali da se jezimo na dizelase i fansere i sve bi licilo na jednu veliku, lepu porodicu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zasto xxxniii (:
meni se svidja ta ideja..ali da ne bude nesto iz prastarog veka...neke suknje horske i tako nesto
@mladoliki-bledoliki
nosila ja kravate..(: i sad nekad...nekad stavim neku...

natasha`:
zasto xxxniii (:
meni se svidja ta ideja..ali da ne bude nesto iz prastarog veka...neke suknje horske i tako nesto
@mladoliki-bledoliki
nosila ja kravate..(: i sad nekad...nekad stavim neku...
Ma ne bi mogla da se napravi takva uniforma a da se svima svidja....ma nema sanse...

ja sam za uniforme, ali neke interesantne, a ne prastare. dakle svaka skola da ima specificne uniforme. bilo bi i dalje raspoznavanja ko ima koliko para, ali bi bilo manje toga.

ja sam protiv...bilo bi glupo da smo svi jednolicni kao ovcice...

ili da nosim nesto sto ne volim...
ma starke i farke i uzivancija.'ebo uniforme :D

(jedino da nosim vojnu i martinke,onda bi moglo)

shta znam, bilo bi zanimljivo, ali onako..ja bih suknjicu skraatila, podvrnula koshulju...ne bih nosila onako kako "treba"...jes; da bi me odmah izbacili, ali..bar na jedan dan bi mi se ostvario san... :lol: =)))

naancy90:
shta znam, bilo bi zanimljivo, ali onako..ja bih suknjicu skraatila, podvrnula koshulju...ne bih nosila onako kako "treba"...jes; da bi me odmah izbacili, ali..bar na jedan dan bi mi se ostvario san... :lol: =)))
A možda bi samo bila pozvana u direktorovu kancelariju... na... razgovor :lol:

Back