A sto ti o postavljas ovde kad su ovde nekih 10-20 % ako i toliko"pravi fotografi"...? Za koje je kritika-pljuvanje, ljubomora itd...Ovde su samo(vecim delom) snap-shoteri...Samo da mi neko lajkuje sliku pa nek je krsh nevidjeni

)
... licno, imam naviku da citam, razmisljam, razmenjujem iskustva, uvzavam tudju strucnost, poucavam zaintresovane !
pristojno reci da si ,,primetio,,... ako usledi diskusija zadrzi pristojan ton, ljudi su razliciti,... godine, obrazovanje, ubedjenje,
a to su promenljive osobine i potreban je ispravan prilaz i vreme za ,,sazrevanje,,...
................ ...................... i treba da znate, imam nekoliko zanimacija i ljude u drustvu, prijatelje i rodjake, koji vec decenijama zive
na cetiri kontinenta, kad se sretnemo kao kamperi, lovci ili obicni drugovi, onda u grupi budu stolar, doktor nauka, filmski reziser,
lekar, doktor elektronike, visoki oficir nase vojske, pekar,... i treba da ih vidite kako zajedno sviraju, pevaju, veslaju, forsiraju planinu,
menjaju polu-osovinu i tocak,... kako jedan drugom daju suvu odecu, obucu, kako kuvaju, pevaju, napiju se, smeju , pa cak i placu,
... i nikad nisam primetio da ce nesto da nas razdvoji,... malo treba da se bude obican covek,... malo razumevanja i mnogo ljubavi !!!