Unapređenje pdf-a -predlozi i sugestije

Mislim da svrha ovog foruma treba biti animiranje posetilaca da pokrenu sopstveni mikro-biznis, a to bi se postizalo kroz razmenu ideja, pruzanje saveta i naravno uklanjanje prodavaca ponzijevih sema.
Mozda i po koji oglas mada za to vec postoje visoko specijalizovani portali ali zato kvalitetan portal na kome se ljudi stimulisu i razmnjenjuju stecena iskustva u oblasti mikro-biznisa ne postoji ili bar ja nisam naisao na takav portal.

To sam hteo reci :)

ja posecujem 4 pdf na ovom forumu :) dakle posao i novac, moda, fakulteti i beograd
ne znam zasto je neposecen..

ali otkad si ti bre prasnjava???? :D :D :D

evo predlog, otvori se tema sa oglasima za posao.. u onom pdf zaposlenje ljudi postavljaju oglase, ali ne sa sajtova tipa lakodoposla, bestjobs itd?
msm mozda to pripada zaposlenju, ali i ovde moze da bude ''lepljiva'' i (po mogucstvu) zakljucana, odnosno da samo urednik (prasnjava) stavlja neke interesantne poslove...

ps. (ja bas i nisam kreativna)

edit: tema za kurs eura, dolara, svakodnevne izmene... sto da ne :)

Pranjava sam od kad su mi ‚‚zabranili‚‚ da zvocam :lol:

To za zapošljavanje ima pdf Zaposlenje tako da to ne može na ovom pdf-u.:)

Što se tiče teme o kretanju kursa nije loša ali eto pokrenula sam temu ‚‚poslovni leksikon‚‚ koju dopunjujemo samo gospodarica (hvala joj na trudu i dobroj volji:) ) i ja s vremena na vreme, ne znam zašto i drugi malo ne doprinesu ali ajde....pa se plašim da i ta tema o kursu neće biti dugog daha.:aha:

Back