Unapređenje pdf-a -predlozi i sugestije

Poruka
22.606
U cilju poboljšanja posećenosti pdf Posao i novac, koji je sad, da ne kažem- pust,postavljam ovu temu da se izjasnite zbog čega retko posećujete ovaj pdf?

Da li bi bilo bolje da ima tema koje se tiču svakodnevice iz zemlje i sveta a koje se tiču ekonomije? (radnički štrajkovi,svetska ekomoska kriza,privatizacije u zemlji,poskupljenja osnovnih životnih namirnica,zamrzavanje plata itd)

Ako imate nekih predloga ne bi li on bio zanimljiviji da bi ga posetili i ostavili koji kometar barem jednom u toku dana ostavite predlog na ovoj temi koji je više nego dobrodošao.:)

Zato raspalite kažite šta vas muči u vezi ovog pdf-a i budite kreativni.;)

Hvala :)

Poslednja izmena:
U cilju poboljšanja posećenosti pdf Posao i novac, koji je sad, da ne kažem- pust,postavljam ovu temu da se izjasnite zbog čega retko posećujete ovaj pdf?

PA ja kontam da svi idu na LJiS... :)

Salim se, mislim da ljudio jednostavo nisu navikli da dodju na Krstaricu ako ih interesuje posao... Konretno kada nekoga intersuje pravi posao, znaci instranstvo, ode na taj region, npr. Australija, itd. A za domace poslove, savete i sl. odu na sajtove koji su samo za to...

Po ceni da ispadnem "uvlaka" reci cu da je meni je ovaj pdf najzanimljiviji. ;) Elem, ne znam sta moze da se uradi da se poveca "posecenost". U nas Srba - sport, shvaleracija i nagradne igre su aktivnosti koje bez razlike privlace svakog -> ako je vec zelja imati ovde vise ljudi koje i ne interesuje ovaj pdf. Primeri? Napraviti temu >>Zarade preko sporta, kako oprati novac a ne zavrsiti u zatvoru<< (uz disclaimer "dont try this at home" :-p), >> Upoznaj osobu slicnu tvojim primanjima << (uz ceeeli podforumu "nemam ni za leba") i >> Neka nagradna igra (daj sta das, ne biram) <<

Bice overcrowded in no time ;)

Po ceni da ispadnem "uvlaka" reci cu da je meni je ovaj pdf najzanimljiviji. ;) Elem, ne znam sta moze da se uradi da se poveca "posecenost". U nas Srba - sport, shvaleracija i nagradne igre su aktivnosti koje bez razlike privlace svakog -> ako je vec zelja imati ovde vise ljudi koje i ne interesuje ovaj pdf. Primeri? Napraviti temu >>Zarade preko sporta, kako oprati novac a ne zavrsiti u zatvoru<< (uz disclaimer "dont try this at home" :-p), >> Upoznaj osobu slicnu tvojim primanjima << (uz ceeeli podforumu "nemam ni za leba") i >> Neka nagradna igra (daj sta das, ne biram) <<

Bice overcrowded in no time ;)

Da mislim da bi na ovakve teme bila posećenost bolja nego na ona dva najposećenija ali tako nešto ne može.
Ako ti u međuvremenu padne na pamet neka ideja može da bude i zabavnog karaktera ali da bude vezana za tematiku ovog pdf-a samo napiši;)...... čak i po cenu da ispadneš ‚‚uvlaka‚‚.:lol:

Potrebno je vreme i kvalitet.

- Pruzanje saveta.
Primer teme: Kakav oblik preduzeca najbolje pokriva odredjenu delatnost i minimalni promet kako bi otvaranje preduzeca u takvom obliku bilo ekonomski isplativo?
Primer teme: Na koji nacin razgovarati sa potencijalnim poslodavcem?
Primer teme: Kako napisati pravilan i kvalitetan CV?

- Obavestavanje korisnika.
Ostavljanje tekstova iz dnevne stampe koji imaju dodirne tacke sa zaposljavanjem.

- Zastita korisnika.
Forum je pod najezdom clanova koji prodaju ponzijevu sem(e)u.

Jao ne spominji nista, posle skoro godinu dana ponovo sam krenuo u potragu za poslovima... :( Iako ovog puta nisam zvanicno nezaposlen, ali em ne radim, em ne dobijam platu, pa kao da i jesam.

A moja je preporuka da se po ovako hladnom vremenu ni ne trazi posao, ko ga nema! :mrgreen: Ko ce ustajati svako jutro po ovakovom vremenu... :lol:

Podstaknuta temom jednog korisnika o posećenosti ovog pdf-a aktiviram ponovo ovu temu na kojoj možete dati predloge,sugestije i svoje učešće u poboljšanju kvaliteta ovog pdf-a, ne bi li ovaj pdf postao aktuelniji s obzirom u kakvoj se socijalno/ekonomskoj situaciji nalazimo.:aha:

Mozda da se otvori jedna tema gde ce se pisati o zaradi na internetu, a ne da se stalno otvaraju nove teme. Taman se ponadam nesto pametno, kad ono to. I, naravno, da se redovno zatvaraju takve teme kada se napravi jedna zajednicka.

Jao ne spominji nista, posle skoro godinu dana ponovo sam krenuo u potragu za poslovima... :( Iako ovog puta nisam zvanicno nezaposlen, ali em ne radim, em ne dobijam platu, pa kao da i jesam.

A moja je preporuka da se po ovako hladnom vremenu ni ne trazi posao, ko ga nema! :mrgreen: Ko ce ustajati svako jutro po ovakovom vremenu... :lol:

Jel to znači Sponzorušo da ćeš mi češće dolaziti na pdf? :)

Samo maloj deci nije jasno sta bi povecalo gledanost ovog pdf....

Da krenem od velike dece...
Naravno pljuvanje, ogovaranje, seks,strahote povecavaju posecenost...
Ali to je zabranjeno....

Pohvaljivanje i reklamiranje je vec dozvoljeno ali ko ima vise da plati vise i klati i tu dobijamo istu parodiju za um kao sto je i u realu...

Da predjem na decu....
Deci je jasno , a odraslim nije da se posecenost ovog foruma i podforuma moze povecati profesionalnim angazovanjem:
-jednog izverziranog pravnika
-jednog izverziranog knjigovodje
-jednog izverziranog ekonomiste
-jednog clana ,ali ne uspavanog iz udruzenja za zastitu potrosaca (read only modus)
-samo jedne postene banke (tj koja uzima % za svoj kapital , % za svoje usluge, ali daje kredite po finansijskoj proceni, uz postovanje intelektualne svojine i poverljivosti razgovora sa klijentom,da ne bude kao sto sam ja imao situaciju od 5 banaka 3 odmah odbile,2 citale projekta po nedelju dana i na kraju odbile, a u roku od nedelju dana se pojavile 2 reklame za razlicite firme koje su nudile deo usluga iz projekta(nisam napisao najvazniji deo ,ali za taj deo i nisu trebale pare banke)

-P.S. moze i jedan iz agencije za privredne registre, da ako nekom fali gde nesto da kupi , ovde to sazna....

Poslednja izmena:
Ju pa kako nećeš? Pa ovde možeš da saznaš dosta korisnih stvari samo treba da pitaš.:)

...a oko pomoći.... pa imaću te u vidu:lol:

PA sta ja znam, cini mi se da ovde necu saznati nista sto ce mi olaksati da se zaposlim negde u inostranstvu i da pobegnem iz Smrdije, a to je jedino sto meni moze da pomogne... :(

A za pomoc zovi slobodno :zper: ne mora ni oko foruma, moze i nesto drugo! :mrgreen:

Potrebno je vreme i kvalitet.
- Pruzanje saveta
- Obavestavanje korisnika
- Zastita korisnika

Ukratko

Deci je jasno , a odraslim nije da se posecenost ovog foruma i podforuma moze povecati profesionalnim angazovanjem:
-jednog izverziranog pravnika
-jednog izverziranog knjigovodje
-jednog izverziranog ekonomiste
-jednog clana ,ali ne uspavanog iz udruzenja za zastitu potrosaca (read only modus)
-samo jedne postene banke
-P.S. moze i jedan iz agencije za privredne registre, da ako nekom fali gde nesto da kupi , ovde to sazna....

Nacin kako kvalitetno sprovesti ono gore navedeno.

Cesto gledam ovaj podforum ali retko pisem jer - nemam sta pametno da kazem.
Ono sto bih i pitao sumnjam da bih dobio iole pristojan odgovor, tako da ni tu nema neke diskusije.
Teme koje me interesuju su, verovatno, uobicajene - pokretanje privatnog posla, nalazenje posla, prava/obaveze zaposlenih, potrosaca, novosti vezane za ove teme, udruzenja i nacini na koje se moze pomoci sebi i drugima

Pozdrav novom moderatoru ;)

Da li bi bilo bolje da ima tema koje se tiču svakodnevice iz zemlje i sveta a koje se tiču ekonomije? (radnički štrajkovi,svetska ekomoska kriza,privatizacije u zemlji,poskupljenja osnovnih životnih namirnica,zamrzavanje plata itd)

Ako imate nekih predloga ne bi li on bio zanimljiviji da bi ga posetili i ostavili koji kometar barem jednom u toku dana ostavite predlog na ovoj temi koji je više nego dobrodošao.:)

ja posecujem 4 pdf na ovom forumu :) dakle posao i novac, moda, fakulteti i beograd
ne znam zasto je neposecen..

ali otkad si ti bre prasnjava???? :D :D :D

evo predlog, otvori se tema sa oglasima za posao.. u onom pdf zaposlenje ljudi postavljaju oglase, ali ne sa sajtova tipa lakodoposla, bestjobs itd?
msm mozda to pripada zaposlenju, ali i ovde moze da bude ''lepljiva'' i (po mogucstvu) zakljucana, odnosno da samo urednik (prasnjava) stavlja neke interesantne poslove...

ps. (ja bas i nisam kreativna)

edit: tema za kurs eura, dolara, svakodnevne izmene... sto da ne :)

Poslednja izmena:
Mislim da svrha ovog foruma treba biti animiranje posetilaca da pokrenu sopstveni mikro-biznis, a to bi se postizalo kroz razmenu ideja, pruzanje saveta i naravno uklanjanje prodavaca ponzijevih sema.
Mozda i po koji oglas mada za to vec postoje visoko specijalizovani portali ali zato kvalitetan portal na kome se ljudi stimulisu i razmnjenjuju stecena iskustva u oblasti mikro-biznisa ne postoji ili bar ja nisam naisao na takav portal.

Poslednja izmena:

Back