Una & Mačić

mislis? :hahaha:
burazer koji zaboravlja sve zivo
sve se plasim da ce da ostavlja nocu otvorenu terasu i da ce ovaj ili da rokne sa iste ili da predje kod babe pored :lol:

prekjuce je sve vreme stajao kreten na ogradi od terase i gledao dole :eek:
a ja ga taman pre toga 15 minuta pohvalila kako ne pravi probleme na terasi i samo sedi i gleda :lol:

mada mislim da mu nista ne bi bilo kada bi pao,ali bi se uplasio i verovatno bi pobegao negde i ne bismo ga nasli :sad2::sad2::sad2:

malo me strah od toga

Pa i ovaj moj to radi, to mu je glavna zanimacija. Ne verujem da će skočiti, nego tamo ima bolji pregled :).

ma ona je dalabu :lol:

a on vise i nije debeo,mada je krenuo da se popravlja sad kad opet jede hils
sinoc sam ga stavila u kadu i uzela ono chudo da ga ocetkam
sve vreme je stajao kao pas i bio miran :D
voli da se cetka....prede ko traktor

a danas se nesto uplasio pa je isao za mnom sve vreme :lol:
nesto se istripovao :lol:

proliv mu je prosao,vratilo se u normalu sve
a ne znam sta je najbolje da mu dam za izbacivanje dlaka
linja se nenormalno stvarno i predpostavljam da je progutao pola macke do sada

uh ja bas redovno osvezavam temu :lol:
Una je osedela oko ociju prvo zbog cicija...a sada se to sedo siri :lol:
mislim da sada shvata da je bolje bilo dok se bio cici tu :lol:

a debeli je kod burazera....redovno je isao na terasu kod babe....setao po ogradi od terase...i pao je sa 4 sprata i nije ga bilo mesec dana...pojavio se sav strokav i mrsav
al sad je opet debeo i lep...
fala bogu,terasa je zatvorena,a on ce valjda do proleca malo da se uozbilji pa nece vise da pada...

Uploaded with ImageShack.us

dve debele budale
Cici je jedno vreme od dosade skidao burazerov ves sa zice i cepao mu gace :mrgreen:
burazer poludeo,pa uzeo jedne gace pa sa njima izudarao cicija :hahaha:
vise mu ne krade ves...za sada

burazer kuka sto se linja puno,posto bi voleo da ga gnjavi i mazi u krilu,al ga nerviraju dlake... :lol:
gle...pa on gaji neke emocije prema macki :per:

inace,svako jutro kada burazeru zazvoni alarm,cici kaze mrrr(i ne izlazi iz "skrovista")
brat pritisne snooze....sledeci put kad se oglasi alarm,opet mrrrr :lol:
i tako dok ne ustane...a kad ustane onda ide mrrr,mjau,mrrr,trk u kupatilo i djuskanje oko prazne cinije :lol:
jednom zderav,uvek zderav

dve debele budale
Cici je jedno vreme od dosade skidao burazerov ves sa zice i cepao mu gace :mrgreen:

burazer kuka sto se linja puno,posto bi voleo da ga gnjavi i mazi u krilu,al ga nerviraju dlake... :lol:

inace,svako jutro kada burazeru zazvoni alarm,cici kaze mrrr(i ne izlazi iz "skrovista")
i tako dok ne ustane...a kad ustane onda ide mrrr,mjau,mrrr,trk u kupatilo i djuskanje oko prazne cinije :lol:

Nek zme FURminator :mrgreen: A meni pricas, ovaj debeli samo zdere li zdere zvemo ga Pera Zdera:rotf:

dve debele budale

:zcepanje:

Back