Umro Živojin Žika Milenković

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

cizmice

Buduća legenda
Poruka
35.831
Umro glumac Milenković
Tanjug - Pre 2 sata i 21 minut

BEOGRAD - Poznati pozorišni, filmski i televizijski glumac Živojin Žika Milenković umro je u 81. godini u Beogradu, rečeno je večeras Tanjugu u Beogradskom dramskom pozorištu.

U tom pozorištu biće održana komemoracija povodom Milenkovićeve smrti, a vreme održavanja komemoracije, kao i vreme i mesto sahrane naknadno će biti objavljeni.

Milenković se rodio 1927. u Nišu, gđe je i počeo pozorišnu karijeru koju je nastavio u Beogradskom dramskom pozorištu, u kojem je igrao sve do penzionisanja.

Igrao je u preko 150 pozorišnih predstava, oko 30 filmova i više od 300 televizijskih emisija. Pamte se njegove uloge u serijama Televizije Beograd - "Ljubav na seoski način", "Vruć vetar", "Srećni ljudi" i poslednjoj seriji, u kojoj je glumio - "Porodično blago".

Stvarno je snimio reklamu za SPS?!!
Nisam to znala :mad:

Da sa Radmilom Savicevic, da stvar bude gora.
Setaju Knez Mihailovom i glume babu i dedu koji velicaju Slobu, koji je vec tad padao s vlasti.
Sta im je to trebalo :confused:
Za jedan deo ljudi, ce ostati glumci koji su se prodali za male pare, a nisu morali, snimali su, imali honorare.
Ali, kao sto rekoh, o pokojnicima sve najlepse.

Setaju Knez Mihailovom i glume babu i dedu koji velicaju Slobu, koji je vec tad padao s vlasti.
Za jedan deo ljudi, ce ostati glumci koji su se prodali za male pare, a nisu morali, snimali su, imali honorare.

O Boze, to stvarno nisam znala, uzas :(
Ali, kao sto ti rece, necemo sad o tome, nije prikladno....

Kada imas penziju od 12000 dinara a za struju i kiriju ti ode 15000 kada ti neko ponudi 5000 maraka za 15 sekundi reklame!A mom Dedi tih 5000 maraka su mnogo znacile zivot za narednih sest meseci prihvatis!tako da ko si ti da sudis?!Ko vama daje to pravo?!Ja sam njegov unuk i na svim demonstracijama sam bio!tucen prebijan i mokar isto koliko i ti ljudi koji su se borili protiv slobodanovog rezima!A ni moju kumu Radu ne moze niko da krivi!svi vi znate toliko mnogo da je to uzas!poslednjih 5 godina je ziveo od nase ispomoci!to ti je koliko ga drzava ceni!tako da bi trebalo da vas je sve sramota sto tako pricate!On nije nikada bio politicki obojen!A Batu ne pljujete?!Koji je bio od uvek socijalista?!nego ste nasli mog dedu SRAMOTA!Nikada nije pripadao ni jednoj stranci!Ja pripadam DS!Uvek me je pljuvao sto sam obojen na jednoj ili na drugoj strani!NEMATE PRAVO! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

A ti ko si ti jedna od onih preletaca?!pa tako pricas,ne brini niko ne posmatra forum!tako da ne moras nikome da se uvlacis tamo gde si krenula!Sramota!Video bih tebe da te je snaslo ono sto je njih!Sa dva fakulteta poznati sirom X Juge da zivis isto kao socijalni slucaj!Ja tebi nemam sta da kazem osim da bi trebala da pogledas sve aspekte pre nego sto krenes da lajes!

Umro glumac Milenković
Tanjug - Pre 2 sata i 21 minut

BEOGRAD - Poznati pozorišni, filmski i televizijski glumac Živojin Žika Milenković umro je u 81. godini u Beogradu, rečeno je večeras Tanjugu u Beogradskom dramskom pozorištu.

U tom pozorištu biće održana komemoracija povodom Milenkovićeve smrti, a vreme održavanja komemoracije, kao i vreme i mesto sahrane naknadno će biti objavljeni.

Milenković se rodio 1927. u Nišu, gđe je i počeo pozorišnu karijeru koju je nastavio u Beogradskom dramskom pozorištu, u kojem je igrao sve do penzionisanja.

Igrao je u preko 150 pozorišnih predstava, oko 30 filmova i više od 300 televizijskih emisija. Pamte se njegove uloge u serijama Televizije Beograd - "Ljubav na seoski način", "Vruć vetar", "Srećni ljudi" i poslednjoj seriji, u kojoj je glumio - "Porodično blago".

Hvala ti sto si otvorio - la ovu temu!jer mi je drago da konacno razjasnim neke nedoumice!
Jos jednom hvala jer ljudi kao ti odrzace ga zivim dokle god to bude moglo!:ok::ok:

Kada imas penziju od 12000 dinara a za struju i kiriju ti ode 15000 kada ti neko ponudi 5000 maraka za 15 sekundi reklame!A mom Dedi tih 5000 maraka su mnogo znacile zivot za narednih sest meseci prihvatis!tako da ko si ti da sudis?!Ko vama daje to pravo?!Ja sam njegov unuk i na svim demonstracijama sam bio!tucen prebijan i mokar isto koliko i ti ljudi koji su se borili protiv slobodanovog rezima!A ni moju kumu Radu ne moze niko da krivi!svi vi znate toliko mnogo da je to uzas!poslednjih 5 godina je ziveo od nase ispomoci!to ti je koliko ga drzava ceni!tako da bi trebalo da vas je sve sramota sto tako pricate!On nije nikada bio politicki obojen!A Batu ne pljujete?!Koji je bio od uvek socijalista?!nego ste nasli mog dedu SRAMOTA!Nikada nije pripadao ni jednoj stranci!Ja pripadam DS!Uvek me je pljuvao sto sam obojen na jednoj ili na drugoj strani!NEMATE PRAVO! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Decko, primi moje saučešće.

Znam da Zika ima unuka, gledala sam vas u emisiji "Tv Lica" i bilo mi je jako simpaticno njegovo ponasanje prema tebi.

Imam jako pozitivno misljenje o tvom dedi, kao sto sam napisala u prvom postu, i zbog toga me je iznenadila informacija koju je iznela Цлио. Stvarno nisam nista znala o tome, niti sam videla tu reklamu.
Znas i sam da su ljudi ogorceni na Milosevica i sta nam je sve njegova politika donela, tako da se nadam da ces razumeti zasto postupci tvoga dede mogu biti pogresno protumaceni.
Tacno je da ne treba suditi o onima koje ne poznajes, ali ludo vreme je ostavilo traga.

U svakom slucaju, njegova smrt je pogresno vreme za sve ovo i sigurna sam da ga niko nece pamtiti po toj reklami, posto je covek imao gomilu dobrih uloga.

@Def Jam
Kao prvo - primi moje saucesce, ako zelis.
Kao drugo - otkud tebi pravo da mene nezivas "preletacem" i "uvlakacicom" ?
Kao trece - i sama sam bila pred kordonima i bezala od policije jos od 1996., nikad se time nisam hvalila, smatrala sam to svojom gradjanskom duznoscu.
Kao cetvrto - mislila sam da zive bolje od silnih repriza serija Sinise Pavica
Kao peto - ostaje kao fakat da je tvoj deda snimo reklamu za SPS - Slobodana Mlosevica, znam ljude koji bi pre gladovali nego to ucinili.Snimio je reklamu za coveka i stranku koji su nas doveli ovde gde jesmo. Nikakvim uvredama to neces poreci.
Kao sesto - o Bati kada za to dodje vreme, nisam zaboravila ni Mikija Jevremovica ( pevao je na promociji SPS-a), Mandu ( JUL), a ni druge, ali oni nisu tema
Kao sedmo - tvoj revolt je opravdan, izgubio si dedu, ali to ti ne daje pravo da pljujes po meni dajes mi epitete koji ne stoje
Kao osmo - smiri se i sahrani dedu, ja sam svoje rekla i ne nameravm da se kacim dalje
Kao deveto - molim moderatorku da izbrise uvrede na moj racun, u protivnom pisacu administratoru foruma Ivanu

Kao deveto - molim moderatorku da izbrise uvrede na moj racun, u protivnom pisacu administratoru foruma Ivanu

In Memoriam teme su namenjene da ljudi iskazu svoje emocije i ako zele da kazu neku lepu o pokojniku. Osnovna kulta nalaze da kad nemas nesto lepo da kazes, da tu temu zaobidjes. Prva si krenula sa provokacijama i onda kad ti je uzvraceno ti reagujes.
Tekst nece biti brisan a ako imas problema sa tim obrati se Ivanu.

In Memoriam teme su namenjene da ljudi iskazu svoje emocije i ako zele da kazu neku lepu o pokojniku. Osnovna kulta nalaze da kad nemas nesto lepo da kazes, da tu temu zaobidjes. Prva si krenula sa provokacijama i onda kad ti je uzvraceno ti reagujes.
Tekst nece biti brisan a ako imas problema sa tim obrati se Ivanu.

Hvala na preporuci, vec sam se obratila Ivanu.
Nedavno je umrla Mira Aleckovic, pogledajte PDF Knjizevnost i videcete sta je tamo pisano, opet zbog politike. Ruzicasta slova, smajliji ( :super: ), kao da su slavili smrt zene. Ja to nisam ucinila ni u jedom momentu, iznela sam gole cinjenice.
Snimio je reklamu za SPS i to je deo njegove biografije - ta reklama, jednako kao i uloge u pozoristu, serijama, filmovima. Zasto se jedno istice, a drugo krije i precutkuje :confused:
Ja sam svoje rekla, Ivanova reakcija ce pokazati snagu i ozbiljnost ovog foruma.
In memoriam znaci - u secanje, pa setimo se onda svega i onoga sto se nekima ne svidja i rado bi izbrisali. Npr. Manda moze da snimi jos 100 uloga i bude voditelj 100 kvizova, ali za mene ce ostati vandal koji je automobilom uleteo u grupu ljudi koji su mirno stajali i cekali da krenu u protestnu setnju.
Ne znam da li kao supermoderator imas superviziju nad Madonimim radom, u svakom slucaju, zavrsila sam sa pisanjem na ovoj temi.

U ovoj temi mnogi komentari nisu bili na mestu, međutim, ja kao moderator, odnosno, po hijerarhiji kao osoba ispod supermoderatora i administatora, ovaj put ostavljam ovo njima, pošto su se već sami umešali.
Neka mu je pokoj duši, a ukoliko se nastavi sa politikom, tema će biti zaključana.
Postove neću dirati, kao što već rekoh, ovaj put ću ostaviti na supermoderatorima, prvi su se umešali.

@Def Jam
Kao prvo - primi moje saucesce, ako zelis.
Kao drugo - otkud tebi pravo da mene nezivas "preletacem" i "uvlakacicom" ?
Kao trece - i sama sam bila pred kordonima i bezala od policije jos od 1996., nikad se time nisam hvalila, smatrala sam to svojom gradjanskom duznoscu.
Kao cetvrto - mislila sam da zive bolje od silnih repriza serija Sinise Pavica
Kao peto - ostaje kao fakat da je tvoj deda snimo reklamu za SPS - Slobodana Mlosevica, znam ljude koji bi pre gladovali nego to ucinili.Snimio je reklamu za coveka i stranku koji su nas doveli ovde gde jesmo. Nikakvim uvredama to neces poreci.
Kao sesto - o Bati kada za to dodje vreme, nisam zaboravila ni Mikija Jevremovica ( pevao je na promociji SPS-a), Mandu ( JUL), a ni druge, ali oni nisu tema
Kao sedmo - tvoj revolt je opravdan, izgubio si dedu, ali to ti ne daje pravo da pljujes po meni dajes mi epitete koji ne stoje
Kao osmo - smiri se i sahrani dedu, ja sam svoje rekla i ne nameravm da se kacim dalje

Prvo i prvo!Ja nisam dosao da se svadjam ali tvoji iskazi su nepravedni!Nisam direktno tebe nazvao preletacem nego ljude koji imaju slicne reakcije sada prema nama kojima smo celog zivota opredeljeni za demokratiju!ja sam jos odavno izneo svoja misljenja!a to sto ti radis je tacno ono sto je problem sa nama Srbima!On je jul,sps,srs,ds,dss... a to sto je uradio u zivotu ko .... koje je stvari ucinio,koliko je obrazovan neko... na kraju krajeva ja ne znam ni zasto sam se trudio da objasnjavam nekome ko je totalno zatvoren za druge opcije!Tvoj atak je bio neumesan!ali stavi se u moju poziciju i pogledaj kako bi se ti osecala da ja tebi krenem da pljujem rodbinu!na osnovu nemastine?!Ako si stvarno zanala kako je bilo za vreme Slobe i ako si se stvarno toliko patila onda bi znala da tada je bilo dve opcije 1.Budi p*cka i skloni se iz nevolje pokusaj da prezivis ili 2. nadaj se da ce doci do promena koje ce uticati dobro na tebe i osloboditi te od diktatora!Ocigledno ti super zivis sada pa ti je sve super!ali hteo bih da te podsetim tj pitao bih te da li bi drukcije postupila da je tvoja zadnjica bila u procepu?Ja vise nemam nameru da odgovaram na bilo koji tvoj komentar jer smatram da bi bilo suvisno i besmisleno!Zivojin Milenkovic YR

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back