Umro Vuk Bojović

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je zaista gubitak za Beograd
čovek koji je voleo svoj posao i čovek koji je od neuglednog Zoo Vrta napravio čudo
zaista tužna vest

mislim da je zaslužio da se neka gradska ulica nazove po njemu
dosta je bilo da se imenuju po podivljajoj uništavačkoj stoci nakon raspada SFRJ
imam nekoliko njegovih knjižica "priče iz zoo vrta" koje iako kratke i za decu,
ipak u sebi nose ono što on nije mogao da sakrije niti je krio - OGROMNU ljubav prema životinjama.

sami.jpg

tražio je svoju dragu i izveo Beogradjane na ulicu pre Vuka i Slobe koju su tražili pare

posle odlaska patrijarha Pavla iz SPC-a i odlaska Vuka Bojovića iz ZOO vrta - ne znam u šta će se ovaj narod pretvoriti?

direktor beogradskog zoo vrta preminuo u beogradu.

od cega bas steta

molimo fensi pridošlice da se ponašaju po potrebama civilizacije koja im je sladja nego rodna mesta
dakle napišite bar - SAUČEŠĆE pa tri znaka uzvika

Ovaj čovek je istrpeo više ujeda od ljudi nego od zveri
i opet nastavljate?

Hteo sam kao tinejdžer da odem do Zagreba da vidim onaj ZOO vrt na Maksimiru
ali počeo raspad SFRJ i podivljala zadojena izmanipulisana siromašna masa nije dozvolila da ipsunim svoju želju

Danas se može putovati, sad u stranu zemlju, ali avaj, Hrvati redom govore da je ZOO vrt u Beogradu mnogo lepši...
Ne znam šta je sa onim u Osijeku?

Furunče, zar će doći do tebe na forum?

Sad ozbiljno, nadam se da će u Zoo vrt sada doći neko ko će zaista raditi u interesu životinja, ne samo u interesu širenja metarijalnog. Za početak da nešto uradi sa nesrećnim vukovima koji u trenutnom stanju nisu za gledanje. Tuga koliko su ih uništili. A ona bara koja treba da predstavlja neko jezero... za ono treba zvati neku NVO koja se bavi zaštitom životinja da ih tuži. U današnje vreme toliko biti nesposoban da uradiš filtraciju vode i da otkloniš alge...

Žao mi je što je umro kao mučenik, na mestu doživotnog direktora zoo vrta, i što nije doživeo penziju u koju je trebalo, po zakonu, da ode pre više godina.
Žao mi je i što je umro pre nego što je doživeo da se sankcioniše za sve propuste koje je, kao direktor zoo vrta, napravio. .

Pododici saučešće, Nije njima lako.

Žao mi je što je umro kao mučenik, na mestu doživotnog direktora zoo vrta, i što nije doživeo penziju u koju je trebalo, po zakonu, da ode pre više godina.
Žao mi je i što je umro pre nego što je doživeo da se sankcioniše za sve propuste koje je, kao direktor zoo vrta, napravio. .

Pododici saučešće, Nije njima lako.

a što ne procesuiraš sve ove što "prave pare"?
aj da poredimo naslove po medijima za tvoje omiljene političare i za Vuka Bojovića?
aj napusti sahranu...

Estradne zvezde i političari će ovde da se slave. Oni koji su život posvetili nauci i unapređenju života, nećemo ni pominjati, niti ćemo znati za njih.
Velika je to nauka biti doživotni direktor koji nije ni u penziju hteo da ode. Kako kad po sili zakona mora da ode. Kakvi su ga motivi vukli da ostane na tom mestu, a kave veze to i omogućile. Ako već ne znate šta se ktije ispod žita, nemojte da se proseravate i veličate sopstvene zablude.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back